Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-27@02:19:26 GMT

فعالیت در روستاها باید هدفمند انجام شود

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۳۶۵۴۱۱

فعالیت در روستاها باید هدفمند انجام شود

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران، اسماعیل آقاخانی دهیار روستای قمصر گفت: محرومیت زدایی در روستاها بسیار اهمیت دارد و به عنوان مقدمه دستیابی به توسعه پایدار ازمسائل مهم و مطرح در سطح کشوراست.

وی افزود: اقدامات عمرانی، فرهنگی، توسعه زیرساخت ها، خدماتی و... در روستا باید به صورت هدفمند انجام شود و با توجه به اولویت ها خدمات دهی تاثیرگزار محقق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقاخانی ادامه داد: تعریض خیابان اصلی روستای قمصر از پروژه های اولویت دار است که نیازمند تعامل و همکاری مردم با دهیاری است تا شاهد رفع مشکلات مربوط به این خیابان باشیم.

وی شاخص ترین پروژه های عمرانی قمصر را چنین عنوان کرد: احداث استخر برای گلخانه روستا، آسفالت و اصلاح خیابانها و معابر، احداث مجموعه فرهنگی امیرکبیر، احداث پارک بانوان، سوله کارآفرینی و مدیریت بحران، پیاده روسازی و همسطح سازی پیاده روها .

دهیار روستای قمصر با اشاره به طرح مطالعاتی فاضلاب روستایی اذعان داشت: با توجه به کمبود آب، فاضلاب های منازل جمع آوری می شود و پس از تصفیه به آب کشاورزی منتقل می شود.

آقاخانی در مورد طرح ترافیکی گفت: طرح مطالعاتی برای جانمایی ایستگاه تاکسی و علایم ترافیکی انجام شده است، برنامه ریزی برای عبور تاکسی ها از کل سطح روستا و جانمایی ایستگاه تاکسی صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: قمصر یکی از بزرگترین روستاها در شهرستان ری است، فعالیت ها و خدمت رسانی ها در زمینه های مختلف باعث توسعه عمران و پیشرفت روزافزون در این منطقه شده است و امیدواریم با رفع کاستی ها شاهد درخشش قمصر باشیم.

دهیار روستای قمصر در مورد مهاجرت معکوس اظهار کرد: خوشبختانه با فعالیت های مستمر و ایجاد زمینه های فرهنگی، رفاهی، عمرانی، اقتصادی و امنیت مانع از مهاجرت اهالی قمصر به شهر شده ایم و شاهد مهاجرت معکوس هستیم.

آقاخانی با اشاره به مشکل کم آبی روستا گفت : به دلیل فرسودگی و کم حجم بودن مخزن آب روستا اهالی قمصر با مشکل کم آبی مواجه بودند . با پیگیری های مکرر دهیار و موافقت آبفای شهرستان ری این مشکل با نصب مخزن های جدید به زودی رفع خواهد شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: توسعه پایدار خدمت رسانی کشاورزی مدیریت بحران مهاجرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۶۵۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خلیج فارس، عبدالحمید حمزه‌پور افزود: برای آبرسانی به این شهر‌ها و روستا‌ها ۳۰ هزار و ۳۴۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.
وی گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تا پایان سال گذشته، در هرمزگان ۲۰۱ روستا و ۶ شهر از تنش آبی خارج شد.
حمزه پور افزود: پارسال طرح آبرسانی به شش شهر و ۱۵۶ روستا با اجرای ۶۶ طرح و سرمایه گذاری ۲۹ هزار و ۷۸۷ میلیارد ریال اجرایی شد که ۲۲۵ هزار و ۹۷۲ تن از جمعیت استان به آب پایدار دست یافتند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان گفت: در دولت سیزدهم نیز لوله‌گذاری خط انتقال به طول ۵۸۰ کیلومتر، توسعه شبکه توزیع آب به طول ۵۴۴ کیلومتر و اصلاح شبکه آب به طول ۲۰۶ کیلومتر از محل طرح‌های عمرانی و محرومیت زدایی و جاری در استان اجرا شد.
وی افزود: جهاد آبرسانی به شهر‌ها و روستا‌های به‌ویژه مناطق کم برخوردار و دارای تنش آبی یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم و طرح‌های شاخص وزارت نیرو است.

بیشتربخوانید:ساخت مخزن هزار متر مکعبی آب در بشاگرد
حمزه پور گفت: سالانه ۲۵۰ میلیون مترمکعب از منابع مختلف برای تامین آب آشامیدنی مردم هرمزگان تولید، انتقال و توزیع می‌شود که از این حجم ۴۰ درصد از چاه‌ها، ۳۵ درصد از آب شیرین‌کن‌ها و ۲۵ درصد نیز از محل منابع سد‌ها و چشمه‌ها تامین می‌شود.

دیگر خبرها

  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • ۳۲۰۰مترمربع از معابر روستای ابیانه سنگ‌فرش شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • خراسان جنوبی در محاصره سیل ؛ بعضی روستاها تخلیه شدند | انسداد برخی محورهای مواصلاتی + تصاویر
  • پیگیری ،مشکلات تردد اهالی روستای رباط قره بیل
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • کتابخانه هدفمند، موفق و خلاق در دل کویر استان یزد
  • آغاز آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان