Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رویداد۲۴ رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش، درباره تنبیه بدنی دانش‌آموز بوشهری و اعمال خشونت در مدارس گفت: خشنونت در مدرسه مغایر با بحث تعلیم و تربیت است و جریان تربیت را تحت شعاع قرار می‌دهد؛ این خشونت ممکن است از طرف بزرگترها نسبت به دانش‌آموزان یا حتی بالعکس در مدرسه صورت بگیرد. در واقع خشونت به هر شکلی که باشد، غیرقابل قبول است و اثرات خیلی ناگواری در روح و روان افراد می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقابله با تنبیه بدنی در مدارس نیازمند پیگیری مسئولان

وی تصریح کرد: وجود یک نگاه جامع در مورد پیشگیری از خشونت در مدارس ضرورت دارد، زیرا خشونت و تنبیه فقط به شکل فیزیکی نیست. به تعبیر دیگر باید درباره بحث خشونت و قلدری در مدارس به والدین، معلمان و دانش‌آموزان آگاهی لازم را بدهیم و راجع به حقوق‌شان بیشتر با آنها صحبت کنیم تا افراد از این طریق یک نگاه جامع به بحث خشونت و قلدری مدارس داشته باشند و تنها تمرکزها روی وقایع خاص نباشد. قطعا اگر این برنامه و نگاه جامع را داشته باشیم، اتفاقات ناگوار از این دست را کمتر خواهیم دید.

حکیم‌زاده ادامه داد: برای اینکه بتوانیم به یک راه‌حل و راهکار خوب و مناسب برای رفع تنبه بدنی در مدارس برسیم باید تمام ابعاد و انواع خشونت را بررسی کنیم. همچنین پیگیری این مساله توسط هر یک از افراد ذیربط در آموزش و پرورش در هر سطحی که هستند، می‌تواند تاثیرگذار باشد.

غفلت از جنبه‌های غیرفیزیکی خشونت در مدارس

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش در خصوص جنبه‌های دیگر خشونت که روی دانش‌آموزان اعمال می‌شود، توضیح داد: یکی از جنبه‌های تنبیه یا اعمال خشونت که مغفول مانده و کمتر به آن توجه شده جنبه‌های غیرفیزیکی یا کلامی است. این نوع خشونت‎ها اتفاقا تاثیر ماندگارتری روی روح و روان دانش‌آموزان دارد. خشونت کلامی حتی می‌تواند از سوی همسالان نیز انجام شود که در مجموع دانش‌آموز را در بدترین شرایط روحی و روانی قرار می‌دهد.

حکیم‌زاده افزود: اکثریت معلمان و مدیران بر اساس آموزش‌هایی که دیده‌اند، محیط خیلی خوب و صمیمانه‌ای را در مدارس فراهم می‌کنند، اما در این میان گاهی اوقات ممکن است، اتفاقاتی که مطلوب ما نیست، رخ بدهد، از همین رو معاونت پرورشی آموزش و پرورش و بقیه معاونت‌ها سعی می‌کنند، در برنامه‌هایشان به این موضوع توجه کنند.

وی در پاسخ به این سوال که چرا با افرادی که دانش‌آموزان را تنبیه می‌کنند، یا به نوعی تنبیه را سرلوحه آموزش و یادگیری دانش آموزان قرار داده‌اند؛ برخورد جدی نمی‌شود، گفت: اگر فرض کنیم با برخورد کردن همه مشکلات به طور صددرصد حل می‌شود، نه این طور نیست، چرا که در هر صورت همیشه درصدی از خطا و اشتباه وجود دارد که البته قابل توجیه نیست.

ضرورت ارائه آموزش‌های لازم به والدین، دانش‌آموزان و معلمان

حکیم‌زاده تصریح کرد: به طور مثال وقتی در حیطه پزشکی یک پزشک تخلف می‌کند، با آن تخلف برخورد می‌شود، اما این برخورد نمی‎تواند ضامن این باشد که دیگر هیچ پزشکی خطا نکند.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش در پایان اظهار داشت: زمانی که با اجتماعات انسانی و افراد زیادی سر و کار داریم، همیشه ممکن است اشتباهی اتفاق بیافتد و با آن برخورد هم بشود، اما علی‌رغم برخوردهایی که شده گاهی وقت‌ها ممکن است، دوباره شاهد اعمال خشونت از سوی دیگر اشخاص باشیم و همانطور که گفتم راهکار این مساله داشتن نگاه جامع و ارائه آموزش‌های لازم در این زمینه به والدین، دانش ‌آموزان و معلمان است.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 معاونت آموزش ابتدایی مدارس خشونت خشونت کلامی دانش اموزان تنبیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۶۸۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم