Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام; استاندار ایلام در گفتگو  با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان بیان کرد: سال گذشته در سطح ملی بیش از 2 میلیون و 400 هزار زائر به مراسم اربعین مشرف شدند که از این تعداد 967 هزار زائر از مرز مهران به عتبات عالیات سفر کردند اما امسال تعداد 2 میلیون زائر از مرز های سه گانه به کشور عراق سفر کردند که از این تعداد 1 میلیون و 85 هزار زائران اربعین از مرز بین المللی مهران به آئین ملی اربعین مشرف شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت:در حال حاضر مرز مهران به حالت عادی برگشته و از حجم ترددها  کاملا کاسته شده است.
استاندار ایلام گفت:سال گذشته ما مشکل زیر ساخت های ارتباطی داشتیم اما امسال بخش عظیمی از این مشکل مرتفع شد.
مهمترین اتفاق اربعین امسال بحث اسکان  زائران در شب طوفانی مهران بود که  با مدیریت خوب ستاد بحران و ستاد اربعین استان بخوبی انجام گرفت.


سلیمانی دشتکی بیان کرد:سال گذشته ما شاهد افرادی بودیم که بدون ویزا به مرز مهران مراجعه می کردند اما امسال با مدیریت هایی که انجام شد امسال شاهد کاهش محسوس مراجعه این افراد به مرز بودیم.


 وی گفت:کمیته امنیتی ستاد اربعین با هماهنگی نهادهای امنیتی و انتظامی بحث امنیت زائران را به خوبی مدیریت کرد که جای تقدیر و تشکر ویژه دارد.
وی افزود:امسال مدیریت موکب ها در مجتمع های متمرکز در کاهش ترافیک در مسیرهای ورودی به شهر مهران و در داخل شهر و پایانه تاثیر گذار بود.
مهندس سلیمانی بحث کاپیتاژ وسایل نقلیه یکی از مسائل مهم در ایام اربعین  امسال دانست  که باعث ترافیک و اختلال در حمل و نقل زائران شد اما با هماهنگی و رایزنی با طرف عراقی این مشکل مرتفع شد.


استاندار ایلام در خصوص واگذاری ارز به زائران گفت: بحث تامین ارز مورد نیاز زائران یکی از مشکلاتی بود که امسال ما شاهد آن بودیم و بانک مرکزی با فعال کردن باجه های بانک های معین در مناطق تعیین شده در کشور عراق این مشکل را مرتفع کند.

وی گفت: سفر وزیران و معاونین و شخصیت های سیاسی کشور به مرز مهران دستاوردها و برکات خوبی برای توسعه زیرساخت های مرز مهران به همراه داشته و مساعدت هایی در این راستا صورت گرفته است.

سلیمانی دشتکی اظهار کرد: در سفر وزیر محترم راه و شهرسازی بر اجرای طرح راه آهن اسلام آباد ایلام و ایلام به مهران تاکید شد.قرارگاه اربعین استان با برگزاری نشست های مختلف و رصد تردد زائران امسال منجر به مدیریت خوبی در ورود و خروج و اسکان و پذیرایی زوار داشت .تمام دستگاههای نظارتی در این مدت با رصد قیمت ها در مهران مانع از بالا رفتن نرخ ها شدند.


استاندار ایلام در پایان گفت: قرار است ستاد اربعین استان در همین هفته  تشکیل شود و در این ستاد از همه کمیته ها انتظار داریم که مشکلات خود را مطرح کنند تا نسبت به رفع آنها برای اربعین سال آینده کارشناسی شود.

 

انتهای پیام/ع

گفتگوی اختصاصی با استاندار ایلام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۷۳۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال میزبان قریب ۱.۵ میلیون زائر اربعین در استان باشیم که باید از هم‌اکنون استان را برای پذیرایی از آنها آماده کنیم. 

محمدطیب صحرایی، امروز (۱۲ اردیبهشت) در نشست با جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور، با اشاره به اهتمام استان برای خدمت‌رسانی مطلوب به زوار اربعین، گفت: در پی توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز برای خدمات‌رسانی مطلوب به زوار اربعین در استان هستیم.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه در زمینه انجام اقدامات لازم برای سهولت بخشی به تردد زوار اربعین و ساماندهی موکب‌ها همه جانبه پای کار هستیم، گفت: باید در مرز خسروی تعدادی موکب توانمند داشته باشیم که به زوار پیاده‌روی اربعین خدمت‌رسانی مطلوبی داشته باشند.

صحرایی در ادامه در پی درخواست مسئولین ستاد عتبات عالیات برای اختصاص قطعه زمینی به نام زمین کشتارگاه در محدوده سه راهی نصرآباد در مرز خسروی برای خدمات‌رسانی به زوار، گفت: برای ارتقاء خدمات‌رسانی به زوار اربعین از هیچ همکاری کوتاهی نمی‌کنیم. زمین کشتارگاه هم به شرطی که شائبه‌ای نداشته باشد در اختیار ستاد بازسازی عتبات عالیات قرار خواهد گرفت.

وی اضافه کرد: در صورتی هم که به هر دلیلی امکان استفاده از زمین کشتارگاه مهیا نشود، از دیگر ظرفیت‌ها استفاده خواهیم کرد تا مجموعه ستاد بازسازی عتبات بتوانند خدمات‌رسانی مطلوبی به زوار اربعین داشته باشند.

مواکب مردمی برای خدمات رسانی بهتر به زوار عتبات عالیات نیاز به ساماندهی دارند 

علی شعبانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه  نیز در این نشست با بیان اینکه مواکب مردمی برای خدمات رسانی بهتر به زوار عتبات عالیات نیاز به ساماندهی دارند، گفت: نیاز است یک طراحی قوی داشته باشیم تا موکب‌های توانمند در مرز خسروی برپا شوند تا بتوانند خدمات قابل قبولی در حوزه اسکان و تغذیه به زوار ارائه دهند.

وی با تاکید بر اینکه باید چینش مواکب را تغییر بدهیم، گفت: ساماندهی موکب‌ها نیاز ضروری امسال مرز خسروی است و این ساماندهی باید بگونه‌ای باشد که خدمات اسکان، تغذیه و حتی آبرسانی به طور مستمر در محدوده مرز خسروی وجود داشته باشد تا بتوانیم جوابگوی جمعیت قریب ۱.۵ میلیونی پیش‌بینی شده برای تردد از مرز خسروی باشیم.

وی با بیان اینکه مشکل اسکان مشکل جدی استان در پیاده‌روی اربعین است، ادامه داد: برای اسکان زوار پیاده روی اربعین هم در مرز خسروی و هم در عراق مشکل داریم و نیاز است برای حل این مشکل چاره اندیشی شود.

وی ادامه داد: در سه سال آتی برای خدمات‌رسانی مطلوب به زوار پیاده‌روی اربعین نیاز به راه اندازی یک نیروگاه حداقل ۴۰ مگاواتی در مرز خسروی وجود دارد.

بنا داریم در جهت خدمات‌رسانی بهتر به زوار موکب های کوچک را با هم ادغام کنیم

به گزارش ایسنا، مجید نامجو جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور  نیز در این نشست با اشاره به اهتمام ستاد بازسازی عتبات عالیات برای خدمات‌رسانی بهتر به زوار اربعین در مرز خسروی، گفت: بنا داریم برای خدمات ‌رسانی بهتر به زوار، موکب‌های کوچک را با هم ادغام کنیم.

نامجو با بیان اینکه برای خدمات رسانی مطلوب به زوار اربعین در مرز خسروی زیرساخت احتیاج داریم، گفت: در بازدیدهای صورت گرفته زمینی که به عنوان زمین کشتارگاه شناخته می شود را مشاهده کردیم که تقریبا در چند سال گذشته استفاده زیادی از آن نشده که درخواست داریم این زمین در اختیار ستاد بازسازی عتبات عالیات قرار بگیرد تا بتوانیم از آن برای خدمت‌رسانی به زوار استفاده کنیم.

وی افزود: اگر مجوز استفاده از زمین کشتارگاه به ستاد بازسازی عتبات عالیات داده شود، از همین الان مقدمات کار خدمت رسانی به زوار در آن را آغاز خواهیم کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین
  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  • مواکب کوچک اربعین ساماندهی می‌شود
  • برگزاری نخستین جلسه ستاد اربعین وزارت ارتباطات
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • ثبت چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی در فروردین امسال
  • توسعه پارکینگ اربعین در شلمچه