Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکزچهارمحال وبختیاری، معاون انرژی سازمان پدافندغیرعامل درگردهمایی مسئولان و کارشناسان فناوری اطلاعات دستگاه‌های اجرایی استان گفت:در حوزه سخت افزار هم در حال انجام فعالیت هستیم اما در این حوزه نسبت به حوزه نرم‌افزارهای صنعتی دارای عقب‌ماندگی جدی هستیم. 

سردار محمدعلی مطیعی افزود:در شش سال گذشته حوزه پدافندغیرعامل در زمینه جنگ و مقابله با جنگ فعالیت داشت و این جنگ به معنای حمله ارتش دشمن با استفاده از موشک و بمباران و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بود.
وی افزود:امروز با مسائل پیش آمده، حوزه جنگ به طور کامل عوض شده است و اکنون امریکایی‌ها را در سوریه و عراق در جنگ و حفاظت مشاهده نمی‌کنیدبلکه آنان تمام استراتژی خودرابه جنگ‌های تمیزتبدیل کردندکه از مصادق جنگ‌های تمیز، جنگ سایبری است.
سردار مطیعی گفت:به طور قطع درحوزه کنترل صنعتی آسیب‌پذیری ما از نظر عمومی بسیار زیاد است.
معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل در ادامه با اشاره به ادعای آمریکایی و اروپایی‌ها مبنی بر خواباندن شبکه برق ایران، گفت: ابن ادعای آمریکا و اروپایی‌ها به این معنا است که ما موظف هستیم از نرم افزارها و پروتکل‌های خارجی استفاده کنیم و این کار را با علاقمندی انجام می‌دهیم در صورتی که از نظر پدافند غیرعامل این امر یک فرصت برای دشمن و یک تهدید برای ایران است این سخن مخالفت با فناوری نیست بلکه فناوری امروز امر محتوم ایران است پس باید خودمان اقدام به تولید کنیم.
سردار مطیعی از دانشجویان خواست در مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه شهرکرد فعالیت داشته باشند و در مقابل موانعی که سر راهشان قرار می‌گیرد که حتی این موانع از سوی وزارت ارتباطات هم خواهد بود، مقاومت کنند تا این ظرفیت به صورت جدی در چهارمحال و بختیاری توسعه یابد.
وی گفت: امروز عربستان صعودی  700 میلیارد دلار برای موضوعات سایبری سرمایه‌گذاری کرده ومعتقداست که ما حملات زیادی در حوزه سایبری به آنان داشتیم و ما نیز معتقد هستیم عربستان در حوزه زیرساختی تلاش زیادی می‌کند.
سردار مطیعی اضافه کرد: عربستان 70 درصد بودجه خود را برای آفند و 30 درصد را برای پدافند گذاشته است.
وی تصریح کرد: دشمن در حوزه پدافند سرمایه‌گذاری می‌کند لذا باید زمان بگذاریم و دستگاه‌های اجرایی را موظف کنیم در این زمینه کار کنند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: پدافند غیرعامل فناوری اطلاعات بیوتروریسم شهرکرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۷۹۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات گفت: این ستاد، شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه برق و مخابرات را در دستور کار خود قرار داده است تا با توجه به اولویت‌ها و ضرورت‌های کشور که کدام فناوری ، نیاز به بازاریابی و تسهیل‌گری دارد، از این شرکت‌ها حمایت مادی و معنوی شود . سید محمد کرباسی در بازدید از یک شرکت دانش بنیان افزود : موضوع اصلی در معاونت علمی، توسعه فناوری‌ها در سطح علمی و اقتصادی در شرکت‌های دانش‌بنیان است؛ از این رو، تسهیل همراهی شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر‌های پیش‌رو از اولویت‌های ستاد محسوب می‌شود. وی گفت : در حوزه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در حال رایزنی هستیم و یکی از پتانسیل‌های ستاد معرفی شرکت‌ها به نهاد‌های دولتی برای رفع موانع تولید و رفع چالش‌ها است. این شرکت دانش‌بنیان از سال ۱۳۹۵ با هدف توسعه محصولات استراتژیک در حوزه مخابرات آغاز به فعالیت کرد و هشت محصول دانش‌بنیان باسطح فناوری یک در کارنامه خود دارد و در دسته شرکت‌های فناور دانش‌بنیان قرار می گیرد. مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان نیز در این بازدید،  با بیان اینکه این مجموعه با حمایت جمعی از نخبگان توانسته است گام‌های مثبتی در راستای رفع نیاز‌های کلیدی کشور در برخی صنایع استراتژیک بردارد، گفت : تخصص این شرکت به طور خاص طراحی و تولید محصولات حوزه مخابراتی است. فاصله سنج‌های رادیویی، لینک‌های ارتباط داده و تقویت کننده‌ها نیز از دیگر تخصص‌های این شرکت محسوب می‌شود. حمیدرضا پوریعقوبی افزود : شناسایی درست مسائل استراتژیک صنایع، سرمایه‌گذاری و چندین سال تمرکز روی حل این مسائل باعث شده است علاوه بر محصولات تولید شده، انباشت کم‌نظیری از دانش فنی در این حوزه حاصل شود. در نتیجه فعالیت‌های ما در این شرکت، این ظرفیت‌های ایجاد شده به درستی به صنایع مربوطه متصل و زمینه همکاری‌های عمیق و سازنده‌ای را برای کشور فراهم آورده است. وی گفت : اهتمام جدی به مسئله ارتقاء، کیفیت تولید در تراز جهانی، رعایت استاندارد‌ها در بخش تولید، تأمین قطعات از منابع معتبر، صحت سنجی از قطعات در آزمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی و تعریف فرآیند‌های دقیق و کارآمد در کنترل کیفیت از مهمترین اقداماتی است که موجب ارتقاء محسوس کیفیت در تولیدات شرکت شده است. دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، همچنین از یک شرکت دانش‌بنیان دیگر که در زمینه ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه فناوری اطلاعات، تولید نرم افزار، سخت افزار و شبکه رایانه‌ای، واردات و صادرات در حوزه فناوری اطلاعات اعم از سخت افزاری، نرم افزاری و شبکه، انجام تمام فعالیت‌های مرتبط در حوزه شبکه‌های رایانه‌ای، امنیت داده و شبکه، پایگاه‌های داده و سیستم‌های ویژه، خرید و فروش در حوزه فناوری اطلاعات، انجام دیگر فعالیت‌های مرتبط با کسب و کار در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند ، نیز بازدید کرد و طی این دیدار بر اتصال این شرکت به نهاد‌های مرتبط از جمله معاونت علمی برای تسهیل‌گری زمینه‌های همکاری و حمایت‌های مادی و معنوی تاکید کرد.  

دیگر خبرها

  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی