Web Analytics Made Easy - Statcounter

ولفگانگ ریف در پاسخ به پرسشی مبنی‌بر اینکه «آینده شرکت‌های بیمه ایرانی که سهامداران عمده بانکی دارند را با توجه به شرایط سخت بانک‌های ایرانی چگونه می‌بینید»، توضیح داد: تفکر فروش محصولات بیمه‌ای از طریق بانک‌ها روشی منطقی است و بیمه‌ها می‌توانند با ابزارهای مختلف، خدمات خود را عرضه کنند.

او با بیان اینکه از منظر سهامداری به این موضوع آگاه هستیم که حضور بانک‌های زیان‌ده در ترکیب سهامداری شرکت‌های بیمه تاثیر منفی خواهد داشت، افزود: در حال حاضر خبر تازه‌ای برای شما ندارم، اما موسسه CI در نظر دارد این ریسک‌ها را شناسایی و در گزارشی ارائه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در پاسخ به پرسش دیگر «دنیای‌اقتصاد» مبنی‌بر اینکه «آیا مطالبات شرکت بیمه از سهامداران عمده را می‌توان جزو دارایی‌های شرکت لحاظ کرد؟» یادآور شد: مطالبات شرکت‌های بیمه معمولا به دو شکل مطالبه از محل حق بیمه‌ها از نماینده - کارگزار و بیمه‌گذاران و درشکل دوم مطالبه از عملیات اتکایی است.  تحلیلگر ارشد بیمه موسسه CI ادامه داد: موسسه ما در گام اول ریسک حق بیمه از بیمه‌گذاران را بررسی کرده که این ریسک در مورد بیمه‌گذاران بزرگ دولتی شناسایی شده و مطالبات بیمه‌گران از این گروه دردسرساز شده است.  ریف یادآور شد: در مورد سوال شما باید بگویم، مطالبه از سهامدار عمده را می‌توان به‌عنوان دارایی لحاظ کرد؛ زیرا هر دو طرف دارای شخصیت تفکیک‌شده هستند.

او در پاسخ به پرسشی مبنی‌بر اینکه «ایران سال‌ها تلاش کرد تا در صنعت بیمه خصوصی‌سازی شکل گرفت، در حال حاضر یکی از بیمه‌های خصوصی ما دارای سهامدار بزرگ دولتی است که با دارا بودن سه کرسی در هیات‌مدیره حتی برای انتخاب مدیرعامل به تنهایی تصمیم‌گیری می‌کند، به‌عنوان تحلیلگر بین‌المللی این شرایط را چگونه ارزیابی می‌کنید و آیا ریسکی در فعالیت این بیمه خصوصی وجود دارد؟» یادآور شد: باید اطمینان داشت که آیا این شرکت بیمه خصوصی است.  این تحلیلگر ارشد بیمه بین‌المللی با ناباوری متذکر شد: اگر دولت سهامدار بزرگ این شرکت بیمه است و سه کرسی هیات‌مدیره را دارد، سخت می‌توان آن را بخش خصوصی نام برد.  ریف ادامه داد: من در مورد این شرکت اطلاعاتی ندارم، اما این را می‌توانم بگویم که انتخاب مدیرعامل و تصمیماتی که هیات‌مدیره از مجمع عمومی اختیار دارد، باید در جلسات رسمی هیات‌مدیره و با خرد جمعی تصمیم‌گیری شود.  یادآور می‌شود، موسسه رتبه‌بندی بین‌المللی کپیتال اینتلیجنس چندی پیش آینده اقتصاد ایران را با شرایط باثبات پیش‌بینی کرد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۸۷۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد

به گزارش "ورزش سه"، در روزهای اخیر مطالبی درباره دخالت و اعمال نظر مدیران باشگاه پرسپولیس در تخصیص سهام ترجیحی به کارکنان و پیشکسوتان باشگاه منتشر شده است.

در این ارتباط باشگاه پرسپولیس در اطلاعیه‌ای نوشت: "مطابق ماده ۱ آیین‌نامه نحوه واگذاری سهام ترجیحی، حداکثر ۵ درصد از سهام شرکت می‌تواند در قالب فروش سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان شرکت واگذار شود.

مواد قانونی در این ارتباط وجود دارد و در دسترس عموم است. تاکنون ۹۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب عرضه بلوکی و عرضه عمومی از محل افزایش سرمایه به بخش خصوصی واگذار شده است.

درخواست برای تخصیص سهام ترجیحی به اعضای باشگاه (حداقل دارای یک سال سابقه بیمه‌ای نزد باشگاه) نیز انجام شده است و سازمان خصوصی‌سازی سقف سهام اعطایی به هر فرد را مشخص می‌کند. در این ارتباط سازمان خصوی‌سازی افراد شاغل در باشگاه با حکم مشاور را نیز اصلا در زمره کارکنانی که به آن‌ها سهام تعلق می‌گیرد قرار نداد.

حسب اطلاع این باشگاه با توجه به حضور شرکت پیشکسوتان کهن و با تصمیم مقام‌های ذی‌ربط، امور سهام مربوط به پیشکسوتان نیز از آن طریق در حال پیگیری است و تاکنون در خصوص اسامی و نحوه شناسایی پیشکسوتان، مکاتباتی با باشگاه صورت نگرفته است.

در نهایت تصمیم‌گیری درباره سهم‌بندی و نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان، سازمان خصوصی‌سازی و هیئت واگذاری است. باشگاه پرسپولیس نیز مانند تمام مراحل قبلی، مجری دستورالعمل ابلاغی در جهت انجام تکالیف مربوط به خود خواهد بود."

دیگر خبرها

  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، متشکل از چند شرکت خصوصی ایرانی است!
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • ریسک ورود به پرونده شرکت های خودرویی را پذیرفتیم
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • کمترین پیشرفت را تا کنون در طرح نهضت ملی مسکن لرستان داشته‌ایم
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • دستبند پلیس بر دستان باند سارقان اماکن خصوصی و کشف اموال سرقتی