Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا باکری دبیر انجمن صنایع لبنی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در خصوص افزایش قیمت لبنیات در کشور اظهار کرد: افزایش قیمت لبنیات کاملا منطقی است. مواد پتروشیمی بنابر مصوبه هیئت وزیران بر پایه ارز نیما و بودن سقف قیمت در بورس عرضه می‌شود بنابراین افزایشی که از بابت مواد بسته‌بندی اتفاق افتاده به ازای هرکیلو بین 600 تومان تا هزار تومان بسته به نوع ماده انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شیر هم که در مرداد 97 ستاد تنظیم بازار قیمت آن را 1500 تومان مطرح کرده در حال حاضر از 2200 تا 2400 تومان خریداری می‌شود بنابراین با توجه به این مجموعه به صورت میانگین از 1200 تا 1600 تومان در هر کیلو بهای تمام شده محصولات افزایش یافته است.

باکری با اشاره به افزایش قیمت لبنیات توسط کارخانجات لبنی و لزوم این امر اذعان داشت: کارخانجات دو ماه است مرتبا مکاتبه می‌کنند و ده‌ها جلسه در این زمینه گذاشته شده وبه صورت کتبی تقاضای افزایش قیمت داشتند تا انجمن این موارد را بررسی کند و به ستاد تنظیم بازار جهت تصحیح قیمت‌ها ابلاغ کند اما به خاطر روند طولانی تصمیم‌گیری و ابلاغ در دستگاه‌های دولتی کارخانجات تا جایی که توانستند تحمل کردند.

وی افزود: اما از جایی که دیگر آستانه تحمل کارخانجات تمام می‌شود وارد حاشیه می‌شوند و حاشیه زیان برای کارخانجات بزرگ که حدود 18 هزار نفر پرسنل دارند و حدود 60 میلیارد تومان حقوق و بیمه پرداخت می‌کنند و مالیات بالایی باید بپردازند بسیار سنگین است و این حاشیه زیان به معنای بیکاری کارکنان است.

دبیر انجمن صنایع لبنی کشور با اشاره به این نکته که کارخانجات با کسری شیر دریافتی مواجه هستند، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه عارضه‌ای که در حال حاضر دامنگیر کارخانجات شده کسر دریافتی شیرخام است و این موضوع هم حل نمی‌شود. زمانی که در کارخانه‌ای که باید با ظرفیت 2500 تن در روز کار کنید شیر دریافتی نصف شده و به 1200 تن برسد این کارخانه به زیر نقطه سربه‌سر یا سوددهی می‌رود و آستانه تحمل آنها که تمام شود دست به اصلاح قیمت می‌زنند و تمام مخاطرات را می‌پذیرند.

*تامین پروتئین از طریق شیر هنوز به صرفه‌تر است

وی افزود: به دلیل اینکه طبق قانون تجارت مدیر و هیات مدیره شرکت‌ها مسئول هستند باید قانون وضع شود که نقش ارگان‌های دولتی در ضرر و زیان شرکت‌ها مشخص شود آن وقت کارخانجات به حرف دولتی‌ها زیان هم می‌دهند. این عدم سوددهی‌ها باعث شده اصلاح قیمت انجام شود.

باکری در رابطه با کاهش فروش کارخانجات تشریح کرد: سیاست‌های سفره‌ای خانوار به این صورت است که با مقایسه قیمت کالاها انجام می‌شود و زمانی که قیمت گوشت و حبوبات برای تامین پروتئین افزایش بالایی داشته باشد مردم به سمت خرید شیر برای تامین کلسیم و پروتئین مورد نیاز خود خواهند آمد و شیر هنوز ارزانتر از باقی محصولات است.

وی ادامه داد: تا کنون کاهشی در خرید شیر و لبنیات نداشته‌ایم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: افزایش قیمت حقوق شیر مالیات گفتگو با ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۸۷۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری مهر، شهلا نوری، با بیان اینکه نرخ باروری در سال‌های اخیر به میزان قابل‌توجهی کاهش‌یافته است، اظهار کرد: میزان فرزندآوری از هفت فرزند در سال ۱۳۵۸ به ۱.۸ فرزند در سال ۱۳۹۰ رسیده است.

وی با بیان اینکه به‌صورت مقطعی تا سال ۱۳۹۵ میزان نرخ باروری افزایش یافت، مطرح کرد: طی سال‌های اخیر مجدداً روند فرزندآوری کاهش یافت، تا جایی‌که نرخ باروری در استان همدان به ۱.۵۷ رسید.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: نرخ باروری در درازمدت بر نرخ رشد جمعیت تأثیر می‌گذارد و یا حتی موجب منفی‌شدن رشد جمعیت و پدیده سالخوردگی و پیری جمعیت می‌شود.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر به علت کاهش نرخ باروری شاهد پدیده پیری جمعیت در کشور هستیم، خاطرنشان کرد: متأسفانه همدان چهارمین استان سالمند در کشور است که درصد سالمندان و جمعیت بالای ۶۰ سال در آن زیاد است.

نوری افزود: در صورت ادامه‌دار بودن روند کاهشی نرخ باروری و فرزندآوری پیش‌بینی می‌شود که تا ۳۰ سال آینده یک‌چهارم جمعیت کشور سالمند و پیر باشند.

وی یادآور شد: یکی از عوامل مؤثر در کاهش فرزندآوری افزایش سن ازدواج و تأخیر در زمان بارداری است به‌گونه‌ای‌که تأخیر در بارداری نخست موجب افزایش ناباروری شده و می‌تواند مشکلات متعددی را به دنبال داشته باشد.

نوری با بیان اینکه فاصله زیاد بین ازدواج تا تولد نخستین فرزند را از عوامل مهم تأثیرگذار کاهش نرخ باروری در کشور دانست و گفت: عوامل مختلفی همچون فاصله‌گذاری بین تولد فرزندان، افزایش سن ازدواج، تک‌فرزندی، افزایش میزان ناباروری و … بر کاهش نرخ باروری و افزایش پدیده پیری جمعیت در کشور تأثیر می‌گذارند.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه برخی مطالعات حاکی از آن است که ۲۰ درصد خانواده‌ها تک‌فرزند هستند، تصریح کرد: نرخ ناباوری طی سال‌های اخیر در استان همدان ۱۵ درصد گزارش شده است.

وی با اشاره به سقط‌جنین عمدی و یا غیرعمدی، افزایش میزان طلاق، تغییرات سبک زندگی، روند روبه‌رشد شهرنشینی و … هم بر پدیده پیری جمعیت و کاهش فرزندآوری تأثیر گذاشته است، گفت: شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جزو عوامل تأثیرگذار بر کاهش نرخ باروری هستند، اگرچه بیشتر میزان عدم تمایل به فرزندآوری در طبقات بالای اجتماعی و درآمدی به ثبت رسیده است.

نوری با بیان اینکه مرکز بهداشت مهمترین مکان برای ارائه آموزش‌های عمومی در زمینه فرزندآوری و جوانی جمعیت است، گفت: مشاوره قبل ازدواج، آموزش‌های حین ازدواج در راستای رضایتمندی از زندگی زناشویی، آموزش مهارت روان‌شناختی در راستای افزایش مهارت‌های زندگی و فرهنگ‌سازی در رابطه با ازدواج به‌موقع از مجموعه اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در حوزه جوانی جمعیت است.

وی با اشاره به مشاوره فرزندآوری در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی همدان اذعان کرد: سال گذشته ۱۸۷ هزار و ۴۳۰ مشاوره فرزندآوری در راستای بارداری سالم، فرزندآوری طی دو سال اول ازدواج و… برای مادران گروه هدف به ثبت رسیده است.

کد خبر 6092444

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • قند پنهان در کدام یک از مواد غذایی وجود دارد؟
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده
  • افزایش ۳۰ درصدی خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری
  • قند‌های پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آن‌ها را حذف کنید
  • قندهای پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آنها را حذف کنید