Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@10:42:46 GMT

شناسایی چاه‌دارانی که آب می‌فروشند

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۳۸۸۴۸۳

‌مدیر جهاد کشاورزی مرکز لرستان از شناسایی چاه‌دارانی که آب می‌فروشند، خبر داد. آفتاب‌‌نیوز : ‌مراد بیرانوند در گفت‌وگو با ایسنا‌، اظهار کرد: متأسفانه برخی از کسانی که چاه کشاورزی دارند، اقدام به انتقال و فروش آب می‌کنند.
به گزارش آفتاب‎نیوز؛ وی ادامه داد: همین باعث می‌شود کشاورزان سایر استان‌ها به اینجا بیایند و بعضاً محصولات آب‌دوست کشت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بیرانوند با بیان اینکه چاه‌داران با قیمت گزاف آب را به فروش می‌رسانند، تصریح کرد: این افراد شناسایی و به آب منطقه‌ای معرفی شده‌اند اما هنوز برخورد آنچنانی صورت نگرفته است.
‌مدیر جهاد کشاورزی مرکز لرستان تأکید کرد: نیاز است که این افراد هرچه سریع‌تر مواخذه شوند تا دیگر شاهد انتقال و فروش آب نباشیم.
وی گفت: با همکاری امور آب مجدداً سطح زیر کشت اراضی آب چاه‌داران را بررسی خواهیم کرد و میزان اراضی آبی «واقعی» می‌شود.
بیرانوند افزود: بدون تردید این اقدام باعث می‌شود که برداشت آب واقعی‌تر شود و کمتر شاهد انتقال و فروش آب خواهیم بود‌. کد خبر: ۵۵۴۸۴۷ تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۰

منبع: آفتاب

کلیدواژه: لرستان چاه آب آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۸۸۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: با هدف تغییر الگوی کشت و با توجه به ارزش اقتصادی بالا و نیاز آبی کم گل محمدی و سازگاری با اقلیم منطقه، توسعه باغات گل محمدی در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی استان قرار گرفته و با استقبال کشاورزان سطح زیر کشت این محصول امسال نسبت به سال گذشته با رشد ۲۵ هکتاری به ۱۴۰ هکتار رسید.

سعید نارویی افزود: پیش‌بینی شده است امسال ۳۰۰ تن گل محمدی از سطح باغات سیستان و بلوچستان برداشت شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ۱۲ کارگاه نیمه صنعتی و سنتی گلابگیری و اسانس گیری در استان فعال است که همه ساله بخش قابل توجهی از نیاز منطقه را تامین می‌کند.
وی افزود: شهرستان‌های شمال سیستان و بلوچستان، میرجاوه، زاهدان و خاش گل محمدی کشت شده و تولیدات آن پس از فرآوری در منطقه بصورت گلاب وگل خشک شده به بازار عرضه می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کل منچستریونایتد برای فروش غیر از سه بازیکن!
  • افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات و آبزی پروری قشم
  • شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی
  • کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • رفع خطر ۱۸ نقطه پر تصادف شناسایی شده استان
  • دستگیری مدیر قلابی کلاهبردار سایت دیوار
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • حمایت مجلس ؛ به مردم زمین رایگان بدهید | زمین اگر برای خود مردم باشد ماشین و طلای خودشان را می‌فروشند تا زمین‌شان را بسازند
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات