Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا قائمی از آن دسته افرادی بود که مرگش از جنس آموزش بود و به وصیت مرحوم پیکرش به بخش تشریح دانشگاه علوم پزشکی کردستان اهدا شده بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، ، مرگ برای همه تراژدی نیست، می توان آن را درامی در اختیار خدمت بشریت خواند، در همایش تجلیل از حامیان پویش اجتماعی فرهنگی اهدای عضو شهرستان بیجار، صحبت از مرگ نبود بلکه صحبت از زندگی بود، صحبت از آموزش بود ، صحبت از اهداء بود، صحبت از ایثار بود، صحبت از بخشندگی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امروزحضور افرادی را که اولین و آخرین دارائیشان را بخشیده بودند را حس کردیم و جمله جان بودیم ، دکتر غلامرضا قائمی که یاری نمودند تا دانشجویان علم پزشکی آناتومی را، نه از روی عکس وتصویر؛ بلکه از جسم وی بیاموزند.

 

دیدیم خانوادهای نظامپور و عبدالهی و ملکی، عظیمیان و مرادی را، که چشمانشان گوئی خوشحال و گوئی غمگین است خوشحال از بخشیدن زندگی و غمگین از جای خالی عزیزانشان.

 

 

قائمی ها، نظامپورها، ملکی ها، تیموری ها، لطفی ها، عبدالهی ها، نجفیان ها، عظیمیان ومرادی ورفعتی و سردار رشید امان الهی،با ایثارتان ما را وامدار خود نمودید، هم اکنون بیش از۳۰۰ نفر ادامه دهنده راهتان خواهند بود.

جسد غلامرضا قائمی دکترای جامعه شناسی ، در سال۱۳۹۰ براساس وصیت آن مرحوم به بخش تشریح دانشگاه علوم پزشکی کردستان اهدا شد و پس از هفت سال صبح روز پنجشنبه بعد از مراسم یادبود با حضور مسئولین شهرستانی و جمع کثیری از مردم، تشییع و در قطعه ایثارگران باغ رضوان بیجار به خاک سپرده شد.

 

قائمی در زمان حیات خویش اشاعه دهنده علم در میان دانشجویان بودند و پس از مرگ نیز با انجام کاری بزرگ گامی در راه ارتقای آموزش برداشت.

 

محمد حسین محبیان معاون فرماندار بیجار با بیان اینکه جامعه پزشکی وامدار این بزرگمرد است گفت: وی در رشته پزشکی، تحصیل نمودند اما خدمتی بسیار ارزنده به جامعه پزشکی ارائه دادند وجامعه پزشکی وکلیه مردمی را که، خدمات بهداشتی درمانی دریافت میکنند وامدار خود کردند.

 

 

وی افزود: تصمیم بزرگ دکتر قائمی نشان از فکری بلند و روحی وسیع دارد و با رفتنشان چراغ های آموزش را روشنایی بخشیدند.

 

محبیان، راه ارتقای فرهنگ عمومی را، همکاری دولت با سازمانهای مردم نهاد خواند و بیان داشت: تشکل های مردم نهاد و پویش های مردمی بازوی موثر کمکی دولتی در راستای ارتقای فرهنگ است.

 

وی ادامه داد: پویش های مجازی باید در چهار چوبی مناسب، از حالت مجازی خارج و به دنیای واقعی بپیوندد و نمونه بارز این اصل، امروز به نمایش گذاشته شد.

 

در ادامه بهرام کندایی، معاونت توسعه و برنامه منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اظهار داشت: سلامت خواسته ایی نامحدود است که سقفی برای آن تعیین نشده است و در میان امکانات واعتبارات محدود محصور مانده است.

 

 

کندایی عنوان کرد: اهدای عضو و جسد نمونه ای از کارهای مردمی، در حوزه سلامت می‌باشد که نیازمند پاسداشت و فرهنگ سازی است.

 

وی در پایان تاکید کرد: جامعه پزشکی وآحاد مردم وامدار بانوان ومردان ایثارگری است که با رفتنشان جانی دوباره بخشیدند یا چراغ دانش را پر نورتر نمودند.

 

 

 

 

 

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۹۰۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ابعاد مختلف تروما در کنگره جراحان ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، سیاوش صحت افزود: امسال شاهد برگزاری چهل و پنجمین کنگره علمی جامعه جراحان ایران هستیم. اولین کنگره جراحان در سال ۱۳۶۳ در اصفهان برگزار شد، سال‌های بعد نیز در شیراز، اصفهان، تهران برگزار شد. کنگره علمی سالیانه جامعه جراحان ایران از سال ۱۳۷۱ در تهران به طور متمرکز برگزار شده است. طی این سنوات کنگره‌های علمی میان دوره‌ای نیز در شهرهای مختلف کشور به طور پیوسته توسط شاخه‌های استانی جامعه جراحان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: بدین ترتیب تلاش برای ارتقا دانش تخصصی همکاران جراح در راستای بهبود کیفیت ارائه خدمات درمانی به بیماران، طی این چهل سال اخیر که امسال چهلمین سالگرد تأسیس جامعه جراحان ایران است به طور مستمر برقرار بود. تمامی رشته‌های مختلف جراحی عمومی و تخصصی در سالن‌های اقماری و متعدد طی پنج روز برگزاری کنگره به ارائه مطالب علمی، پژوهشی، سخنرانی‌ها، پانل های پرسش و پاسخ می‌پردازند.

صحت افزود: امیدواریم هر روز شاهد بهبود هر چه بیشتر دانش جراحی و توسعه رشته‌های مختلف در کشور باشیم تا در نهایت به درمان بیماران کمک شایانی کنیم. هدف بالا بردن آموزش پزشکی در ایران و به روز شدن دانش و اطلاعات علمی همکاران است. الان با توجه به محدودیت‌های مرتبط با تحریم‌ها، متأسفانه مجلات و ژورنال‌های علمی خارجی را همانند گذشته در اختیار نداریم پس سعی می‌کنیم با برگزاری اینگونه همایش‌ها، اطلاعات جدید و روز پزشکی در سطح دنیا را مطرح و مورد بحث و بررسی قرار دهیم.

وی ادامه داد: مسائل و مشکلات جامعه پزشکی و بی انگیزگی برای ادامه تحصیل در برخی رشته‌های پزشکی و جراحی، مسائل معیشتی و اقتصادی و فرهنگی و سایر ابعاد، طی برگزاری کنگره‌های جامعه جراحان همیشه مورد بحث و تبادل نظر قرار داشته است.

صحت افزود: یکی از موضوعات مورد بحث در این کنگره پیرامون تروما و ابعاد مختلف آن است ولی در خصوص تروما باید گفت که متأسفانه مشکلات پیش بیمارستانی و بیمارستانی جهت رسیدگی سریع به موارد سوانح و حوادث جاده‌ای هنوز برطرف نشده است. زمان رسیدن به مصدوم آسیب دیده طولانی است، آمبولانس‌ها دیر به مصدوم می رسند و گاهی از مردم برای جابجایی فرد تروما دیده کمک می‌گیرند، چون پرسنل کافی ندارند! ترافیک و خیابان‌ها مشکل مهمی است که باعث می‌شود مصدوم دیر به بیمارستان برسد؛ مشکلات اورژانس‌های بیمارستانی نیز مطرح است. تمام این موضوعات همیشه در کنگره‌های جامعه جراحان در جلسات مشترک با اعضا قطب تروما مورد توجه قرار گرفته است. امیدواریم در کنگره امسال به دستاوردهای خوب علمی بیشتری برسیم.

کد خبر 6097134 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • صحبت‌های یک پزشک درباره کمبود دارو در ایران؛ «هرکسی نمی‌تواند داروی ۶۰ میلیونی از ترکیه بخرد»
  • اعتماد اجتماعی مردم به فرهنگیان مهمترین سرمایه آموزش و پرورش است 
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • بعضی شوخی‌ها با جامعه پزشکی سلامت مردم را تهدید می کند
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • همه باید در قبال مسئولیتی که به ما سپرده شده است کار جهادی انجام دهیم
  • جلوی سقوط آزاد کاهش جمعیت گرفته شد
  • بررسی ابعاد مختلف تروما در کنگره جراحان ایران
  • روزگاری جامعه مداحی از مراجع تقلید اجازه نقل حدیث می‌گرفت