Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- در نشست مشترکي با حضور اعضاي کميته دارو و تجهيزات پزشکي کميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي، مديرکل تجهيزات پزشکي، معاون حقوقي و پارلماني وزارت بهداشت و معاون وزير و رييس سازمان غذا و دارو، مهمترين مشکلات تامين تجهيزات پزشکي و ارز مورد نياز آن، بررسي و اقدامات اداره کل تجهيزات پزشکي وزارت بهداشت در راستاي مديريت تحريم ها، تشريح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از وبدا، دکتر رضا مسائلي در اين نشست با اشاره به تنوع تجهيزات پزشکي و وجود 280 هزار قلم تجهيزات و ملزومات پزشکي در کشور گفت: حجم بازار تجهيزات پزشکي در سال 2020 در دنيا 430 و در ايران 2.7 ميليارد دلار تخمين زده شده است.
وي متوسط نرخ رشد سالانه بازار تجهيزات پزشکي در ايران را 9.1 درصد عنوان کرد و گفت: 70 درصد از بازار تجهيزات پزشکي کشور معادل 1.7 ميليارد دلار، سهم واردات و 30 درصد ديگر معادل 800 ميليون دلار، سهم توليد داخل است.
مشاور وزير و مديرکل تجهيزات پزشکي وزارت بهداشت با اشاره به وجود 1000 شرکت توليدکننده و 2200 شرکت واردکننده تجهيزات پزشکي اظهار داشت: در راستاي برخورد با تخلفات اين حوزه و با همکاري سازمان تعزيرات حکومتي، شعبه اي از اين سازمان در اداره کل تجهيزات پزشکي، تاسيس شد.
دکتر مسائلي تاکيد کرد: با همکاري دولت براي تامين دارو و تجهيزات پزشکي و جلوگيري از آسيب به مردم در دوران تحريم، 3.5 ميليارد دلار ارز اختصاص يافت که سهم تجهيزات و ملزومات پزشکي 1.4 ميليارد دلار است.
مشاور وزير و مديرکل تجهيزات پزشکي وزارت بهداشت با بيان اينکه يکي از مهمترين وظايف وزارت بهداشت و اداره کل تجهيزات پزشکي، نظارت بر تامين تجهيزات پزشکي است، اضافه کرد: در اين راستا و به منظور جلوگيري از ايجاد تقاضاهاي القايي و بيش اظهاري، سياست هاي نظارت بر تعداد و مبلغ اعمال شد و سابقه واردات شرکت ها در سال 95 و 96 به عنوان مبناي محاسبه سياست تعداد و مبلغ قرار گرفت.
وي با اشاره به شموليت دارو، ملزومات و تجهيزات پزشکي در مصوبه هيات دولت در مردادماه، گفت: در اين مدت، کميته تخصيص ارز با حضور 12 عضو تشکيل شد تا اختصاص ارز بهتر انجام شود. همچنين علاوه بر اعمال سياست تعدادي و ارزي، گروه هاي مستقل تامين تجهيزات پزشکي و همچنين ارز، گمرک و تعرفه تشکيل شده است.
مشاور وزير و مديرکل تجهيزات پزشکي وزارت بهداشت، خاطرنشان کرد: زيرساخت هاي لازم جهت دسترسي به منابع اطلاعاتي ايجاد شده و مشکلات ثبت سفارش، بانکي، گمرکي و تامين تجهيزات پزشکي به سرعت بررسي مي شود.
وي ضمن تاکيد بر وجود شفافيت در اداره کل تجهيزات پزشکي يادآور شد: تمام مصوبات، شرايط دريافت ارز، فهرست کالاهاي ضروري و اولويت هاي مختلف تجهيزات و ملزومات پزشکي، مصوبات کميته تخصيص ارز، فراخوان ها و سامانه ثبت مشکلات کيفي تجهيزات پزشکي در سايت اداره کل تجهيزات پزشکي به نشاني www.imed.ir براي عموم جامعه منتشر مي شود و قابل ملاحظه است.
دکتر مسائلي به ايجاد سامانه الکترونيکي نظارت بر توزيع تجهيزات پزشکي اشاره کرد و گفت: جلسات تامين دارو و تجهيزات پزشکي با حضور وزير بهداشت از ابتداي امسال به طور مرتب تشکيل شده و کمبودهاي اين حوزه ها رصد و اقدامات لازم براي تامين دارو و تجهيزات پزشکي صادر مي شود.
دکتر گلمکاني، معاون حقوقي و امور مجلس وزارت بهداشت نيز، گفت: اعضاي کميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي همواره عنايت ويژه اي به حوزه سلامت و به ويژه دارو و تجهيزات پزشکي داشته اند و همراهي کميسيون با وزارت بهداشت، ظرفيت بسيار بزرگي است.
وي با بيان اينکه وزارت بهداشت در دوران تحريم، تاکيد ويژه اي بر تامين دارو و تجهيزات پزشکي دارد، افزود: علاوه بر رصد منظم کمبودهاي دارويي و تجهيزات پزشکي، هر هفته جلسه ستاد تدابير ويژه و تحريم در وزارت بهداشت تشکيل مي شود.
دکتر گلمکاني تاکيد کرد: حضور کميسيون بهداشت و درمان مجلس کنار وزارت بهداشت قوت قلبي براي مسئولان و دست اندرکاران حوزه سلامت است و اميدوارم که اين ارتباط تنگاتنگ که در راستاي حل مشکلات مردم است، ادامه داشته باشد.
گفتني است، دکتر خاتمي، قرباني، اميني فرد، بنيادي ترکي و پوربافراني به عنوان اعضاي کميته دارو و تجهيزات پزشکي کميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي در اين نشست، مهمترين مشکلات، سوالات، دغدغه ها و راهکارهاي پيش رو براي تامين تجهيزات پزشکي را بيان کردند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تامين تجهيزات پزشکي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۹۱۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس مسجدی، در جلسه شورای معاونین سازمان که با حضور سیدرضا مظهری رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشتبرگزار شد، گفت: امکان دسترسی برخط به پرونده‌های بیمارستانی افرادی که برای تعیین خسارت به مراکز پزشکی قانونی مراجعه می‌کنند یکی از درخواست‌های جدی سازمان در سال‌های گذشته بود که خوشبختانه با همکاری مناسب وزارت بهداشت این امکان به تازگی محقق شده است.

وی افزود: درخواست پرونده‌های بیمارستانی از برخی مراجعین پزشکی قانونی که برای اعلام نظر کارشناسی نیاز به تکمیل پرونده دارند وقت زیادی از مردم تلف می‌کند اما خوشبختانه با فراهم شدن امکان تبادل الکترونیک این پرونده‌ها، ضمن عدم نیاز به مراجعه حضوری مراجعین به مراکز درمانی برای دریافت تصاویر پرونده‌های بالینی، از اطاله دادرسی جلوگیری و سرعت در اظهار نظر کارشناسی افزایش خواهد یافت.

مسجدی با اظهار امیدواری در خصوص ادامه دار بودن اجرای این طرح، خاطرنشان کرد: فراهم شدن این امکان برای کارشناسان سازمان در راستای پاسخ‌دهی سریع‌تر به مراجعین و تسهیل ارائه خدمت به آنان بسیار مهم است و مراجعین سازمان نیز که عمدتاً افراد متألم و آسیب دیده هستند، از آن منتفع خواهند شد لذا امیدواریم زین پس همکاری‌های بین وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی کشور برای خدمت رسانی هرچه بهتر به مردم تداوم داشته باشد.

پیگیری‌های پزشکی قانونی برای تسهیل امور مراجعین قابل تقدیر است

در ادامه این جلسه سید رضا مظهری رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، گفت: پیگیری و مطالبه پزشکی قانونی برای راه اندازی و فعال شدن سامانه دسترسی به پرونده‌های بیمارستانی مراجعین به منظور تسهیل امور مردم قابل تقدیر و قدردانی است.

وی افزود: موضوع تبادل اسناد بین وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی یکی از اهداف برنامه رگلاتور-اپراتور وزارت بهداشت در قالب برنامه پنج ساله هفتم است که به صورت پروژه‌ای مشترک با پزشکی قانونی اجرا خواهد شد.

مظهری اظهار داشت: در حال حاضر تمام زیر ساخت‌های لازم برای برقراری این تبادل فراهم شده است و پیش بینی می‌شود تا پایان ماه جاری (اردیبهشت ۱۴۰۳) امکان این دسترسی در مراکز پزشکی قانونی سراسر کشور فراهم شود.

به گفته رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در قالب این اقدام و از طریق این سامانه کارشناسان پزشکی قانونی که در خصوص میزان و نوع خسارت و آسیب‌های وارد شده به مراجعین اظهار نظر کارشناسی می‌کنند، می‌توانند به جزئیات پرونده‌های بیمارستانی و مراحل درمان او دسترسی داشته باشند و به این واسطه، پاسخ‌دهی در زمان سریع‌تری به مردم صورت گیرد.

گفتنی است در این جلسه معاونین و جمعی از مدیران کل سازمان پزشکی قانونی کشور و حسن واعظی رئیس مرکز مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز حضور داشتند.

کد خبر 6092106

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • نقش ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه