Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا تهران؛ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران با موضوع بررسی مشکلات پسماند در شهرک صنعتی چرمشهر و تخصیص ارز واحدهای تولیدی با حضور مقیمی استاندار، صادقی رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت ، معاونین استانداری و مدیران دستگاههای اجرایی بخش خصوصی و دولتی در استانداری تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه جعفری مدیر عامل شرکت خدماتی شهرک صنعتی چرمشهر گزارشی از وضعیت شهرک و مشکلات بخش پسماند و محیط زیست ارائه نمودند وی گفت : بیش از ۲۰۰هزار متر مکعب پسماند وجود دارد که بدلیل سنگینی و هزینه بردار بودن تاکنون اقدامی برای رفع آن صورت نگرفته و شرایط آن به حالت اضطرار رسیده و باید راهکار مناسب برای آن تعیین کرد.

تواهن معاون عمرانی استانداری نیز با اشاره به کارهای انجام شده برای پسماند شهرک چرمشهرگفت : در جلسات مختلف شورای اداری استان و شهرستان این موضوع بحث شده و سازمان همیاری شهرداری موظف به اجرای طرح شده و تا ۶ ماه زمان برای شروع بکار تصفیه خانه نیاز می باشد. ولی برای کوتاه مدت محل مناسبی در نظر گرفته شده که دپو پسماندها انجام خواهد شد.

در ادامه جلسه، مشکلات تخصیص ارز به واحدهای تولیدی با حضور نمایندگان بانک مرکزی و اعضای اتاق بازرگانی و بخش خصصی برگزارشد.

عیدیان مشاور و قائم مقام دبیر شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان گزارشی از وضعیت صادرات و واردات استان و کشور ارائه و کاهش تولید ، خدشه دار شدن اشتغال ، بیکاری، خسارت به تولید کنندگان ، کاهش درجه اطمینان به دستگاههای دولت را از آفات پیش روی دانست.

نبود دستور العمل منسجم و خطای طراحی دلیل اصلی مشکلات ثبت سفارش است

صادقی رئیس سازمان صنعت ،معدن وتجارت استان تهران درگزارشی به تشریح وضعیت ثبت سفارشات در چند ماهه اخیر پرداخت و گفت : مشکلات ثبت سفارش در دو ایستگاه وارد شده یکی در دستگاههای تخصصی مثل وزارت صنعت، معدن وتجارت، جهاد کشاورزی و بهداست و درمان است ، بر اساس ابلاغیه ها مقرر شد این دستگاهها نسبت به کنترل ارز مورد نیاز وارد کنندگان اقدام کنند. این کنترل ، بدون وجود دستور العمل منسجم و با سرعت انجام شد از آنجائیکه این مراجعات بیشتر مربوط به وزارت صنعت، معدن و تجارت بود بیشترین مشکلات هم دراین وزارتخانه ظهور و بروز پیدا کرد.

دبیرستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان افزود: علت این اتفاقات نبود دستورالعمل مدون و خطا در طراحی موضوع بود.خطای اول حضور همه متقاضیان به استان تهران بوده و خطای دوم کنار گذاشتن بانکهای اطلاعاتی موجود بود که کارشناسان دفتر تخصصی در وزارت متبوع موظف بودند مجددا نسبت به ارزیابی و تایید صلاحیت متقاضی اقدام کنند که خطای استراتژیکی در فرایند بود. این مشکلات در جلسه ای با وزیر وقت مطرح و مقررشد که ثبت سفارش کالا مجددا به استان ها واگذار شود.

صادقی در ادامه گفت : استان تهران ۷۰درصد ثبت سفارش های کشور را انجام می دهد و در این کارتجربه کافی داریم و حدود ۱۰۰۰نفر ارباب رجوع را پذیرش می کردیم اما با وضعیت فقط مشکلات از وزارت متبوع به سمت استان خواهد آمد.

رئیس سازمان تاکید کرد: ما آماده پذیرش کار ثبت سفارش از وزارت صنعت، معدن وتجارت هستیم و فرایند آن را بگونه ای تنظیم کرده ایم که بدون حضور ارباب رجوع و در کمترین زمان ممکن کار صورت گیرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان تهران درمان سازمان صنعت معدن و تجارت سازمان صنعت معدن و تجارت استان معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۹۲۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت نظام سلامت در قاره آفریقا

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت از اعلام آمادگی وزارت بهداشت ایران برای همکاری در زمینه تقویت زیرساخت‌‌‌های نظام سلامت در قاره آفریقا خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر احمد نجاتیان در نشست تخصصی سلامت اجلاس ایران ـ آفریقا با اشاره به توانمندی‌‌های جمهوری اسلامی ایران در توسعه زیرساخت‌های نظام سلامت ازجمله ایجاد 16 هزار تخت بیمارستانی و توسعه مراکز بهداشتی و درمانی، شرکت‌های بیمارستان‌سازی و انجمن تخصصی مربوطه را یکی از ظرفیت‌های اساسی کشور برای صدور خدمات فنی و مهندسی در قالب ساخت بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی دانست.

وی در ادامه تاب‌آوری را از مؤلفه‌های اصلی نظام سلامت ایران عنوان کرد و گفت: وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران با 600 هزار نیرو در شرایط و بحران‌های مختلف وظیفه تأمین، حفظ و ارتقای سلامت را به‌خوبی انجام داده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت، از برگزاری 30 میلیون نفر ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت در وزارت بهداشت خبر داد و تصریح کرد: ظرفیت‌های آموزشی ایران در حوزه سلامت توسط وزارت بهداشت و مؤسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت (معتمد) قابل‌گسترش در قاره آفریقا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت نظام سلامت در قاره آفریقا
  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبود‌های عشایر
  • زخم معدن کاری بر پیکر شاهوار
  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبودهای عشایر
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • آمادگی کامل برای بازگشت عمره گذاران از طریق فرودگاه بین‌المللی زاهدان+فیلم
  • آمادگی کامل نیروگاه شهید مفتح برای تولید انرژی در پیک تابستان
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد