Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

معاون عملیات هوانوردی سازمان هواپیمای کشوری در خصوص مشکل سوخت ایرلاین‌ها در فرودگاه‌های خارجی پس از بازگشت تحریم‌ها، عنوان کرد: برخی از شرکت‌های سوخت‌رسان که تابع مقررات غیر بشردوستانه هستند محدودیت‌هایی را در برخی از فرودگاه‌های اروپایی ایجاد می‌کنند اما شرکت‌های هواپیمایی به دنبال راهکارهای دیگری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرتضی دهقان در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس هوایی تین‌نیوز در خصوص ممانعت از سوخت‌رسانی به هواپیمای ایرانی در فرودگاه ترکیه،  عنوان کرد: مجوزی پروازی برای ایرلاین‌های ایرانی به ترکیه توسط سازمان هواپیمایی کشوری ایران و ترکیه صادر شده است و بر اساس موافقت‌نامه حمل‌ونقل هوایی که بین این دو کشور به امضا رسیده و کشورها موظف هستند خدمات موردنیاز ایرلاین‌ها را تأمین کنند.

وی در ادامه به رابطه خوب ایران و ترکیه اشاره کرد و افزود: بر اساس پیگیری که سازمان هواپیمایی کشوری انجام داد آن‌ها به ما اعلام کردند که منعی برای سوخت‌رسانی به ایرلاین‌های ایرانی وجود ندارد.

معاون رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با اعلام این‌که بعد از این اتفاق، تاکنون شرکت‌های هواپیمایی موضوعی مبنی بر عدم سوخت‌رسانی در فرودگاهی را گزارش نداده‌اند، تصریح کرد: سامان هواپیمایی کشوری هم‌چنان موضوع سوخت‌رسانی به ایرلاین‌های ایرانی در فرودگاه‌ها را پیگیری خواهد کرد.

 معاون عملیات هوانوردی سازمان هواپیمای کشوری در پاسخ به این سؤال که آیا شرکت‌های هواپیمایی به‌ویژه هما در پروازهای خود به اروپا پس از بازگشت تحریم‌ها، مجدد مشکل سوخت خواهد داشت، توضیح داد: برخی از شرکت‌های سوخت‌رسان که تابع مقررات غیر بشردوستانه هستند محدودیت‌هایی را در برخی از فرودگاه‌های اروپایی ایجاد می‌کنند اما شرکت‌های هواپیمایی به دنبال راهکار و روش‌های دیگری مشکل سوخت خود را حل خواهند کرد.

اکرم فیض آبادی خبرنگار

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تحریم ایرلاین های ایرانی سازمان هواپيمايی کشوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۹۲۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی

با اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)، امکان ارائه خدمت به بیش از ۳ هزار نفر در روز فراهم شد.

به گزارش «تابناک»، حامد احتسابی، رئیس هیات مدیره و مجری خدمات فرودگاهی با بیان اینکه به منظور افزایش ارائه خدمات فرودگاهی قرارداد‌های جدیدی با شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی منعقد کرده‌اند، گفت: سالانه ۱۵ میلیون مسافر از فرودگاه امام خمینی راهی سفر می‌شوند که در قالب تفاهم نامه بین شرکت ناو آویژه پارس و شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی بخشی از این مسافران از جایگاه CIP استفاده می‌کنند.

وی افزود: همچنین در قالب قرارداد با شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی در دو فروگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد و فرودگاه مهرآباد هم خدمات CIP به مسافران ارائه می‌شود.

احتسابی در ادامه گفت: همزمان با راه اندازی فاز دوم شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی و افزایش تعداد مسافران به ۵۰ میلیون نفر در سال و افزایش ورود گردشگران در حوزه سلامت، سیاسی و اقتصادی، روند ارائه خدمات به مسافران افزایش یافته است.

وی افزود: ارائه خدمات ویزا به مسافران و خدمات ارزی و ترانسفر رایگان از در فرودگاه امام خمینی تا مقصد از جمله خدمات فرودگاهی است که در پرواز‌های بین المللی راه‌اندازی شده است.

رئیس هیات مدیره تاوآویژه پارس تاکید کرد: میانگین بین ۳ تا ۴ هزار مسافر در بخش پرواز‌های بین المللی از خدمات CIP فرودگاه استفاده کرده‌اند که در نوروز، پیک تعداد مسافرانی که این خدمت را دریافت کرده‌اند به ۳ هزار و ۲۰۰ نفر رسید.

وی در خصوص هزینه خدمات فرودگاهی گفت: مبلغ ورودی برای هر نفر ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است که طبق بررسی‌های صورت گرفته، خدمات فرودگاهی که به این دسته از مسافران ارائه می‌شود، برابر و حتی بیشتر از خدمات CIP کشور‌های خارجی است چراکه هزینه ارائه خدمات تشریفات در کشور‌های خارجی برای هر مسافر بین ۵۰ تا ۷۰ دلار است.

احتسابی در پاسخ به سوالی درخصوص قرارداد‌های جدید با شرکت فرودگاه‌ها برای ارائه خدمات فرودگاهی و تشریفات گفت: در تلاش هستیم که خدمات فرودگاهی و CIP را به صورت شرکت‌های زنجیره‌ای در فرودگاه‌های بین المللی و حتی هتل‌های کیش راه اندازی کنیم.

در ادامه نشست خبری، علی باقری مدیرعامل مجری خدمات فرودگاهی در خصوص انعقاد قرارداد با آژانس مسافرتی و سکو‌های اینترنتی برای ارائه خدمات تشریفات گفت: در حال حاضر برای ارائه خدمات تشریفات فرودگاهی با ۲۰ آژانس قرارداد منعقد کرده ایم و در تلاش هستیم به صورت مستقل فعالیت کنیم.

وی افزود: برای ارائه خدمات فرودگاهی ۱۸ خودرو اضافه شده و خدمات رایگان ترانسفر به مسافران ارائه می‌شود.

او تاکید کرد: میانگین مسافرانی که از خدمات فرودگاهی استفاده می‌کنند بین سه هزار تا سه هزار و۲۰۰ مسافر است و با توجه به افزایش تعداد مسافران همزمان با راه اندازی فاز دوم فرودگاه امام خمینی، فضای بوردینگ از ۲۰۰ متر به ۴۰۰ متر اضافه شده و تعداد پارکینگ‌های روباز ما هم به بیش از ۲۰۰ خودرو رسیده است.

دیگر خبرها

  • سخنگوی سازمان هواپیمایی: ۷۸ فروند هواپیما و هلی‌کوپتر وارد کشور شد
  • بوئینگ ۷۳۷ شرکت هواپیمایی پارس ایر به پروازهای خراسان جنوبی پیوست
  • پروژه تأمین آب اضطراری سیستان و بلوچستان الگویی کشوری است
  • کسب رتبه اول کشوری اردبیل در صدور اسناد اراضی کشاورزی
  • قیمت بلیط هواپیما تهران استانبول
  • ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز
  • اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی
  • پرواز تهران - خرم‌آباد به فرودگاه مهرآباد بازگشت
  • جریمه ۷۹ میلیون دلاری شرکت هواپیمایی به خاطر فروش بلیط
  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد