Web Analytics Made Easy - Statcounter

دوحه – ایرنا – ائتلاف جوانان انقلاب 14 فوریه بحرین در واکنش به انتشار برخی اخبار مبنی بر سفر احتمالی 'بنیامین نتانیاهو' نخست وزیر رژیم صهیونیستی به این کشور ، اعلام کرد : سرزمین بحرین جای نتانیاهو نیست و مردم این کشور به او خوشآمد نخواهند گفت.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا ، ائتلاف جوانان با صدور بیانیه ای که در حساب کاربری خود در توئیتر منتشر کرد ، افزود : راهبرد شکست خورده عادی سازی روابط با اسراییل یک جنایت تحریک آمیز و دردناک علیه مردم بحرین محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بیانیه با بیان اینکه هدف از سفر احتمالی این مقام رژیم صهیونیستی به بحرین ، مصونیت بخشیدن به 'حمد بن عیسی' در قبال جنایاتی است که در حق مردم روا داشته است ، افزود : حاکم بحرین در حال حاضر با سیاست آتش و آهن و با حمایت ال سعود و آل نهیان و حمایت های نظامی آمریکا و انگلیس حکمرانی می کند.
در بخش دیگری از بیانیه آمده است : ما مقاومت را به فرزندان و نسل های بعدی خود خواهیم آموخت. امان نامه صهیونیست ها خاندان آل خلیفه را در گردابی که گرفتار آن شده است ، نجات نخواهد داد و سقوط آنها حتمی است . رژیم گمان می کند با فرار به جلو و انداختن خود به دامن صهیونیست ها نجات خواهد یافت و از خواسته های مشروع و قانونی مردم فرار می کند.
ائتلاف جوانان 14 فوریه با بیان اینکه کشورهای عربی به وضوح موضع مردم بحرین علیه صهیونیست ها و در همسبستگی با مردم فلسطین را می دانند ، افزود : با وجود زخم های رژیم حاکم بر پیکر مردم بحرین ، زن و مرد و کودکان ما با بلند کردن پرچم فلسطین در مقابل تانک ها و نیروهای امنیتی رژیم فریاد زنده باد فلسطین و مرگ بر رژیم صهیونیستی سر خواهند داد.
روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت در شماره روز یکشنبه ششم آبان خود فاش کرد: کشور بحرین این روزها در حال رایزنی محرمانه‌ای با اسرائیل جهت اعلام آغاز روابطی علنی میان دو طرف است که سفر آتی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل به منامه آغازگر آن خواهد بود.
بحرین از 14 فوریه 2011 ( 25 بهمن 1390) صحنه انقلاب مردمی ضد رژیم آل خلیفه است. مردم بحرین خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن دولتی منتخب و آزادی زندانیان سیاسی کشورشان هستند.
ناآرامی‌های بحرین تاکنون ده ها کشته و هزاران زخمی بر جای گذاشته است. رژیم آل خلیفه همچنین صدها نفر را سلب تابعیت کرده است.
گروه‌های مدافع حقوق بشر بارها رژیم آل خلیفه را به خاطر سرکوب مخالفان محکوم کرده‌ و خواستار اصلاحات در نظام سیاسی این کشور شده‌اند.
در تازه ترین اقدام، دادگاه بحرین دیروز (یکشنبه) با لغو حکم تبرئه صادر شده برای شیخ علی سلمان دبیرکل «جمعیت ملی-اسلامی الوفاق» به عنوان بزرگ ‌ترین حزب مخالف رژیم این کشور، او را به حبس ابد محکوم کرد.
دادگاه بحرین همچنین «حسن سلطان» و «علی الاسود» دو نماینده پیشین پارلمان این کشور را نیز به حبس ابد محکوم کرد.
رژیم آل خلیفه این سه تن را به جاسوسی برای قطر در جریان مذاکرات مربوط به حل بحران این کشور در چارچوب راهکار سیاسی متهم کرده است.
این اقدام دولت منامه با مخالف گروههای مختلف بحرینی و سازمان های حقوق بشر جهان روبرو شد. سازمان دیده بان حقوق بشر، انجمن حقوق بشر بحرین، جمعیت الوفاق بحرین ، حزب الله لبنان، علمای بحرین و عفو بین الملل طی بیانیه هایی حکم حبس ابد دبیرکل جمعیت الوفاق بحرین را محکوم کردند.
خاورم**1508

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي بحرين رژيم صهيونيستي جوانان انقلاب 14 فوريه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۹۵۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزی که رژیم بعث عراق به کاربرد سلاح‌های شیمیایی محکوم شد

ابعاد گسترده ناشی از استفاده عراق از سلاح‌های شیمیایی، به تدریج توجه افکار عمومی را به خود معطوف کرد تا این که دبیرکل وقت سازمان ملل متحد نیز پس از دیدار با نمایندگان ایران و عراق، استفاده از سلاح‌های شیمیایی را محکوم کرد.

به گزارش ایسنا، در طول جنگ تحمیلی، رژیم عراق بارها از سلاح شیمیایی استفاده کرد. به طوری که بنابه گزارش رسمی ایران به کنفرانس خلع سلاح، تعداد این حملات توسط عراق از دی ماه ۱۳۵۹ تا اسفند ۱۳۶۶ در مجموع به ۲۴۲ مورد رسیده بود که قربانیان آن ۴۴ هزار نفر ذکر شده است که از آن تاریخ تاکنون این رقم به یکصدهزار نفر افزایش یافته است. همچنین بنا بر همین گزارش عراق در طول جنگ تحمیلی از ۶ هزار بمب شیمیایی علیه ایران استفاده کرده است.

بی‌توجهی محافل بین‌المللی در مورد نقض قوانین منع استفاده از سلاح‌های شیمیایی به دلیل تمایل موجود برای حمایت از رژیم عراق با هدف غلبه این کشور بر ایران، وضعیت غیرقابل تحملی را به وجود آورد. در واقع تلفات ناشی از به‌کارگیری این سلاح‌ها و تأثیرات روانی آن، قدرت دفاعی ایران را تحت تأثیر قرار داده بود.

عراق با درکی که از این مسأله داشت، در عملیات «بدر»، بیش از گذشته از سلاح‌های شیمیایی استفاده کرد، به طوری که تنها در طول مدت پنج روز (از ۲۲ تا ۲۷ اسفند ۶۳) بیش از ۳۰ مورد از انواع سلاح‌های شیمیایی را مورد استفاده قرار داد.

ابعاد گسترده ناشی از استفاده عراق از سلاح‌های شیمیایی، به تدریج توجه افکار عمومی را به خود معطوف کرد تا این که دبیرکل وقت سازمان ملل متحد نیز پس از دیدار با نمایندگان ایران و عراق، استفاده از سلاح‌های شیمیایی را محکوم کرد.

سرانجام شورای امنیت طی بیانیه‌ای و با اجتناب از صدور قطعنامه، در ششم اردیبهشت سال ۱۳۶۴ برابر با ۲۵ آوریل ۱۹۸۵ کاربرد سلاح‌های شیمیایی توسط عراق را محکوم کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • دانشجویان معترض در آمریکا آقازاده‌های این کشور هستند
  • پیام تبریک کاظمی‌پور درپی تاریخ‌سازی بانوی ملی‌پوش تیم دوومیدانی ایران
  • بلینکن بار دیگر به سرزمین‌های اشغالی سفر می‌کند
  • انتقاد برنی سندرز از اظهارات نتانیاهو در محکوم کردن اعتراضات دانشگاهی در آمریکا
  • انصارالله یمن سرکوب دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا را محکوم کرد
  • سندرز خطاب به نتانیاهو: به شعور مردم آمریکا توهین نکنید!
  • روزی که رژیم بعث عراق به کاربرد سلاح‌های شیمیایی محکوم شد
  • غیرمنتظره: چه بلایی بر سر صلاح آمده!