Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک دانشجوی کارشناسی مهندسی ورزش موفق به طراحی و تولید دستگاه دروازه‌های هوشمند برای آگاهی محیطی و افزایش سرعت عمل و آمادگی جسمانی ورزشکاران به ویژه بهبود عملکرد بازیکنان فوتبال شد.

به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، شفیق حسینی قهرجی به دغدغه‌های خود برای پیشرفت ورزش کشور به عنوان انگیزه‌ای برای طراحی و تولید تکنولوژی دروازه‌های هوشمند اشاره کرد و گفت: در برخی رشته‌های ورزشی کشور از تکنولوژی‌های روز دنیا استفاده می‌شود اما متأسفانه هیچکدام ساخت کشور خودمان نیست و از کشورهای دیگر با هزینه‌های بسیار زیاد خریداری می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: ورزش پرطرفدار فوتبال یکی از ورزش‌هایی است که ضرورت به‌کارگیری تکنولوژی در آن بسیار حائز اهمیت است؛ از آنجایی که به عنوان بازیکن و مربی مشغول به فعالیت در این ورزش هستم، به وضوح شاهد تفاوت فاحش بین فوتبال ایران و اروپا و حتی برتری نسبی فوتبال شرق آسیا و برخی از کشورهای همسایه نسبت به ایران هستم.

او با بیان اینکه بزرگترین تفاوت بین بازیکنان فوتبال ایران و بازیکنان تیم‌های سطح اول دنیا، دید آنها در زمین فوتبال است که در اصطلاح فوتبالی به آن «آگاهی محیطی» می‌گویند، ادامه داد: بازیکنان بزرگ دنیا با آگاهی محیطی خوب، قبل از اینکه صاحب توپ شوند، تصمیم خود را برای عملکرد بعدی گرفته‌اند، این امر سرعت عمل آنها را افزایش می‌دهد.

حسینی خاطرنشان کرد: به اعتقاد کارشناسان فوتبال، تیمی برنده است که سرعت بازی و سرعت تیمی بهتری دارد.

این محقق واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یکی از تکنولوژی‌های مورد استفاده برای تقویت این امر، دروازه‌های هوشمند (Intelligent goals) است؛ با توجه به وجود نمونه خارجی با هزینه‌های گزاف، خود را مصمم به طراحی و تولید نمونه بومی و ایرانی آن دانستم.

وی ادامه داد: در سال 2015 نخستین بار این دستگاه در کشور هلند ساخته شد و توانست در همان سال برنده جایزه ثبت اختراع نوین در صنعت ورزش شود اما این دستگاه هیچگاه در ایران ساخته نشده و حتی نمونه خارجی آن هم وارد کشور نشده و دستگاهی که ما ساختیم، نخستین نمونه است.

به گفته حسینی، نمونه خارجی دستگاه دروازه‌های هوشمند مانند دستگاه طراحی و تولید شده توسط وی، با کنترل روشن می‌شود اما تشخیص عبور از آن الکتریکی و بوسیله سنسور نبوده و مکانیکی است؛ بنابراین توپ باید با دروازه‌ها برخود کند تا خاموش شود.

وی خاطرنشان کرد: از این مسئله می‌توان به عنوان نقطه ضعف دستگاه خارجی یاد کرد چرا که ممکن است با فاصله گرفتن توپ از زمین، توپ از روی دستگاه رد شده و دروازه خاموش نشود که سبب ناتمام ماندن تمرین خواهد شد؛ از طرفی بخاطر ضعف فوق انجام تمرینات بدنی با آن میسر نیست.

این محقق گفت: در این دستگاه حتی اگر توپ از زمین فاصله بگیرد، به‌واسطه سنسورهای به‌کار برده شده در آن، این حرکت توپ نیز قابل تشخیص است؛ حتی اگر تمرین بدون توپ و هدف تمرین آمادگی بدنی باشد نیز با عبور بازیکن دستگاه عملکرد خود را خواهد داشت.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: طراحی فوتبال محقق ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۹۷۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری ظهر یکشنبه در جشنواره اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به تولیدکنندگان، ضمن تبریک به مناسبت قرار گرفتن در آستانه روز کارگر، با تقدیر از مدیران ارشد کارخانه‌های تولیدی، اظهار کرد: با همت و تلاش کارگران و مدیران در حوزه تولید، اقتصاد کشور به حرکت در آمده است.

وی با اشاره به ویژگی‌های شاخص اقتصاد مقاومتی که طی ۱۰ سال اخیر توسط مقام معظم رهبری به عنوان سیاست کلان کشور تعیین شده، مهم‌ترین موضوع در این اقتصاد را درون‌زایی و در نهایت ایجاد مقاومت اقتصادی دانست و گفت: اقتصاد مقاومتی در سایه اتکا به تولید داخل محقق می‌شود.

استاندار تهران، پویایی در اقتصاد را نشانه مجهز بودن به دانش دانست و افزود: امروز سطح رقابت در دنیا در همه عرصه‌های تولیدی مبتنی بر دانش روز است.

فخاری در ادامه با اشاره به قرار گرفتن در آستانه روز کارگر، این روز را نماد اتحاد یک جریان انسانی برای نشان دادن قدرت تولید عنوان و اظهار کرد: طبق منویات مقام معظم رهبری «امنیت کارگر به شغل کارگر است»، برای ایجاد امنیت در شغل، دانش افزایی و مهارت آموزی، عبور از بن بست‌های فکری و اندیشه‌ای و به روز نگه داشتن دانش‌های کسب شده و به کارگیری آن‌ها و همچنین تأمین تسهیلات و امکانات و رابطه صحیح بین کار، کارگر و کارفرما و به تعبیری مجموعه‌ای از رفتارهای صحیح چندوجهی کنار هم می‌تواند یک شغل را تضمین کند.

استاندار تهران خاطرنشان کرد: امروز رابطه کار، کارگر و کارفرما تغییر کرده و با ایجاد ساختارهایی که می‌تواند نظام فکری و رفتاری جریان تولید را دست بگیرد و هدایت کند، شاهد یک تحول اساسی در تولید کشور هستیم.

وی گفت: امروزه شاخص‌های عملکردی نظام کار و کارگری، مبتنی بر دانش و ارزش‌هایی که خلق می‌کنند و متأثر از اراده‌هایی است که به فرصت جدید و پیش برنده در حوزه اقتصاد ملی تبدیل می‌شوند و سهم آن‌ها را در حوزه اقتصاد ملی بالا می‌برد.

فخاری عنوان کرد: اگر بخواهیم موقعیت جدیدی را خلق کنیم باید خودمان را با شاخص‌های استاندارد بین‌المللی تطبیق دهیم و در جایگاهی که قرار داریم، خودمان را ثابت نبینیم تا زمینه رشد و تعالی فراهم و رابطه صمیمی بین جریان کار، کارگر و کارفرما ایجاد شود.

کد خبر 6091453

دیگر خبرها

  • هشدار فیفا به محرومیت رئال، بارسا و تیم ملی اسپانیا
  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد + فیلم
  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • رشته‌ها و سطوح المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن؛ محصول هوشمند چینی چه زمانی به ایران می‌رسد؟
  • ارائه طرح جنگلداری چندمنظوره توسط محقق ایرانی