Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به مصوبه هیئت دولت و تبصره یک بند الف ماده 13 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی موظفند خدمات بیمه تکمیلی ایثارگران دستگاه‌های اجرایی را به صورت کامل برقرار کنند و بنیاد شهید و امور ایثارگران این موضوع را پیگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام والمسلمین شهیدی در نشست شورای معاونان و مدیران بنیاد با اشاره به اینکه موضوع درمان ایثارگران از اولویت‌های اصلی بنیاد است، گفت: مطابق تبصره یک بند الف ماده 13 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، کلیه دستگاه‌های اجرایی موظفند از محل اعتبارات مصوب و در قالب تخصیص اعتبار ابلاغی نسبت به تأمین و پرداخت کسورات بیمه درمانی همگانی و مکمل سهم کارکنان ایثارگر شاغل در دستگاه مربوط و خانواده شاهد، جانبازان، آزادگان و افراد تحت تکفل آنان اقدام کنند.
وی با اشاره به ابلاغ مصوبه‌ هیئت دولت به دستگاه‌های اجرایی در مورد بیمه تکمیلی ایثارگران گفت: بر اساس مصوبه دولت که در راستای اجرای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران ابلاغ شده ارائه خدمات بیمه تکمیلی ایثارگران شاغل و بازنشسته در دستگاه‌های اجرایی از ابتدای آبان ماه 1397 بر عهده دستگاه‌ها خواهد بود و این دستگاه‌ها موظف هستند ایثارگران شاغل و بازنشسته خود را تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار دهند.
معاون رییس جمهور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته در مورد برقراری بیمه مکمل ایثارگران دستگاه‌های اجرایی گفت: با مذاکرات صورت گرفته برخی دستگاه‌ها در کوتاه‌ترین زمان نسبت به اجرای مصوبه دولت در مورد بیمه تکمیلی ایثارگران اقدام کرده‌اند و پیگیری اجرایی شدن مصوبه دولت در این زمینه از سایر دستگاه‌ها ادامه دارد تا از محل اعتبارات دستگاه‌ها، بیمه تکمیلی ایثارگران شاغل در این دستگاه‌ها برقرار شود.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه خدمات بیمه تکمیلی ایثارگران غیر شاغل و افراد تحت تکفل آنها طبق ضوابط همانند گذشته توسط بنیاد انجام می شود، گفت: خدمات درمانی ایثارگران بدون سقف و بدون فرانشیز ارائه می‌شود و دستگاه‌های اجرایی نیز موظف شده‌اند با همین شرایط این خدمات را ارائه کنند و بر اساس پیگیری انجام شده در سال آینده  اعتبارات لازم به صورت تفکیکی در بودجه سنواتی دستگاه‌ها نیز لحاظ خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در بنیاد با اشاره به پیش بینی‌های صورت گرفته برای تأمین نیازهای درمانی ایثارگران گفت: خوشبختانه در چند سال اخیر با اجرای طرح‌هایی نظیر پایش سلامت ایثارگران، راه‌اندازی و تجهیز مراکز توانبخشی و حضور متخصصان مبرز در کشور نیازهای درمانی ایثارگران با شرایط مناسبی در داخل کشور تأمین شده و نیاز چندانی به خدمات درمانی خارج از کشور وجود ندارد ضمن اینکه در زمینه تجهیزات نیز پیش بینی‌های لازم صورت گرفته است.
حجت الاسلام والمسلمین شهیدی با بیان اینکه بنیاد پیگیری خواسته‌های عموم ایثارگران را وظیفه خود می‌داند گفت: خانواده معظم شهدا و ایثارگران ولی نعمتان جامعه اسلامی و مالکان اصلی بنیاد هستند و ارائه خدمات با بهترین کیفیت و در سریع‌ترین زمان همواره مدنظر بنیاد بوده است و رضایت از خدمات درمانی ارائه شده به ایثارگران گواهی بر تلاش‌های صورت گرفته است هرچند این خدمات گوشه‌ای از زحمات این عزیزان را جبران نخواهد کرد./ ایثار

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۹۹۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبات سفر نخست رئیس‌جمهور به قم اجرایی نشده است

شهردار قم گفت: بخش مهمی از مصوبات سفر نخست رئیس جمهور به قم که در ارتباط با مدیریت شهری بود، در ارگان‌های دولتی مرتبط بلاتکلیف مانده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، سیدمرتضی سقائیان‌نژاد امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اینکه پیگیری مصوبات سفر با استاندار و محوریت معاونت عمرانی استانداری قم است، اظهار کرد: پروژه‌های مربوط به شهرداری طی نامه‌های متعدد به معاونت عمرانی مطرح شده است.

وی افزود: این پروژه‌ها در جلساتی که از زمان استاندار سابق برای پیگیری مصوبات سفر رئیس جمهوری به قم تشکیل شده، پیگیری شده است و تنها مسئله گرمخانه و بلوار پیامبر اعظم (ص) به نتیجه رسیده است.

شهردار قم خاطرنشان کرد: درباره بلوار پیامبر اعظم (ص) هم قرار بود تفویض اختیار به صورت کامل به استان صورت بگیرد اما برای این کار یک نامه هفت بنده با شروطی که اصل موضوع را دچار مشکل می‌کند، به کمیسیون ماده پنج استان ارسال شده است.

سقائیان‌نژاد تصریح کرد: مسائل دیگر مانند اختصاص ۲۵ درصد از کاربری‌های تجاری منطقه پردیسان، اختصاص ۸۰ هکتار اراضی معوض برای تملک ریل راه آهن و اختصاص ۳۰ هکتار اراضی برای آزادسازی کاربری‌های معارض بوستان جوان نیز اجرایی نشده است.

وی با اشاره به اینکه در این موضوعات مکاتبات متعدد از سوی شهرداری قم صورت گرفته است، گفت: برای سفر دوم ریاست جمهوری نیز از ماه‌ها قبل جمع بندی پروژه‌های حوزه مدیریت شهری انجام شده است.

شهردار قم با اشاره به اینکه پروژه‌هایی مانند اتصال بلوار امام صادق (ع) به جاده اراک و اتصال محور عمار یاسر به بلوار امیرکبیر از جمله اقداماتی است که باید در وزارت راه و شهرسازی پیگیری شود، افزود: پیشنهادات ما در سفر ریاست جمهوری باید اقداماتی در حوزه کاری شهرداری باشد.

کد خبر 751132

دیگر خبرها

  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • افزایش حقوق سه دسته از ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • مصوبات سفر نخست رئیس‌جمهور به قم اجرایی نشده است
  • فرمانداران استان ایلام به ساماندهی گلزار شهدا توجه داشته باشند
  • زوج تایبادی مراسم عقد خود را در مزار شهدای گمنام برپا کردند
  • حقوق کدام یک از ایثارگران امسال افزایش داشت؟
  • جزئیات افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ + آخرین اخبار افزایش حقوق جانبازان
  • حقوق کدام یک از ایثارگران در سال ۱۴۰۳ افزایش داشت؟
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران