Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رئیس جمهور گفت: اقناع جامعه و سازمان‌های نظارتی در خصوص سلامت محصولات تراریخته لازم است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در نهمین جلسه شورای ملی ایمنی زیستی که عصر امروز (دوشنبه) برگزار شد با تاکید بر اهمیت اطلاع رسانی دقیق و به موقع در خصوص محصولات اصلاح شده ژنتیکی (تراریخته)، گفت: لازم است دبیرخانه شورای ملی ایمنی زیستی اطلاع رسانی شفافی درباره جزئیات و بررسی‌های علمی صورت گرفته در خصوص این محصولات انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه دبیرخانه شورا مسئولیت سنگینی در زمینه آگاهی بخشی به جامعه درباره محصولات تراریخته بر عهده دارد، تصریح کرد: با توجه به برخی اخبار و تبلیغات منفی در خصوص محصولات تراریخته، دبیرخانه شورا باید در خصوص سلامت محصولات تراریخته، این موضوع را به صورت دقیق و علمی برای مردم و دستگاه‌های نظارتی ذیربط تبیین و آن‌ها را قانع کند تا نگرانی و دغدغه‌های موجود نسبت به سلامت جامعه برطرف شود.

جهانگیری با تاکید بر اینکه انجمن‌های علمی فعال در زمینه محصولات تراریخته باید از دستاورد‌های علمی خود با صراحت دفاع کنند، افزود: برخی مخالفت‌ها که نسبت به کشت محصولات تراریخته در رسانه‌ها منتشر می‌شود ناشی از نگرانی دستگاه‌های مختلف نسبت به سلامت مردم است که اگر دبیرخانه شورا بتواند با استفاده از مستندات علمی آن‌ها را متقاعد کند و به آنان اثبات کند که کشت این محصولات با منافع ملی و مصالح مردم در تضاد نیست، نه تنها مخالفت‌ها برطرف می‌شود بلکه شاهد همکاری این دستگاه‌ها خواهیم بود.

در این جلسه که وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست نیز حضور داشتند، دبیر شورا گزارشی از روند اجرای مصوبات جلسات پیشین و نیز وضعیت اجرای پروژه توانمندسازی ایمنی زیستی ارائه کرد.

وی همچنین گزارشی از اقدامات انجام شده و برنامه کاری تحقق سیاست‌ها و راهبرد‌های اجرایی ایمنی زیستی ارائه کرد و به بیان توضیحاتی در خصوص وضعیت اعزام هیات جمهوری اسلامی ایران در نهمین اجلاس متعاهدین پروتکل ایمنی زیستی کارتاهنا در آبان ماه پرداخت.

بررسی پیش نویس سند ملی زیست فناوری و اصلاح آیین نامه اجرایی بند ب. ماده ۷ قانون ایمنی زیستی از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و تصمیماتی نیز اتخاذ شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری محصولات تراریخته محصولات ارگانیک تراریخته ارگانیک محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۰۰۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی ایمنی حدود ۱۵۰۰ بوستان در پایتخت و شناسایی بیش از ۱۵ هزار مورد ناایمن

سرپرست دبیرخانه HSE شهر تهران از ارزیابی ایمنی حدود ۱۵۰۰ بوستان در پایتخت خبر داد.

به گزارش ایسنا، سید سجاد موسوی درباره نظارت سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران بر ایمنی بوستان‌های پایتخت، گفت: با توجه به حضور گسترده شهروندان در ایام بهاری در بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران و در راستای پیشگیری از وقوع حوادث و صیانت از جان شهروندان، طرح ارزیابی ایمنی بوستان‌های پایتخت به اجرا درآمد. 

وی با بیان اینکه این طرح توسط ادارت HSE واحدهای تابعه شهرداری تهران با نظارت مستمر دبیرخانه HSE اجرا شد، گفت:  در این طرح  تعداد ۱۴۸۵ بوستان مورد بازرسی تخصصی HSE قرار گرفت و با در نظر گرفتن مخاطرات و الزمات قانونی تعداد ۱۵ هزار و ۶۱۴ موارد ناایمن در این بوستان‌ها شناسایی شد که بر اساس پیگیری های صورت گرفته از تعداد مذکور هفت هزار و ۷۷۷ مورد رفع و ایمن‌سازی شد و موارد باقی‌مانده نیز در حال پیگیری و رفع است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرخطرترین شغل ها برای کارگران
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • پرخطرترین مشاغل برای کارگران/ این بیماری ها سلامت کارگران را تهدید می کند
  • روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد
  • ارزیابی ایمنی حدود ۱۵۰۰ بوستان در پایتخت و شناسایی بیش از ۱۵ هزار مورد ناایمن
  • ارزیابی ایمنی بیش از ۱۰۰۰ بوستان در تهران
  • ضرورت اقناع سازی مخاطبین در خصوص فرزندآوری توسط رسانه‌ها
  • دهقانی: نظام مالکیت فکری کلید توسعه عادلانه فناوری است
  • وزیر علوم : موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد