Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل موزه‌های سازمان میراث فرهنگی گفت: برای ایجاد موزه در شهرهای استان خراسان رضوی قدم‌های خوبی برداشته شده است.

به گزارش ایلنا، محمدرضا کارگر افزود: گرچه محدودیت‌های اعتباری وجود دارد اما با توجه به اینکه در خراسان رضوی به خوبی کار می‌شود منابع مالی مورد نیاز را تامین خواهیم کرد تا موزه‌های استان برای ادامه فعالیت با مشکل مواجه نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در باره شرایط و الزامات موزه‌ها اظهار داشت: موفقیت موزه‌هایی که احداث می‌کنیم زمانی است که مردم بتوانند با آنها ارتباط برقرار کنند و مردم موزه را دوست داشته باشد و معیار ارزیابی و سنجش ما ارتباطی است که مردم با این مجموعه‌ها برقرار می کنند.

وی گفت: یکی از دلایل استقبال مردم از موزه، پیشینه تاریخی و انتظار مخاطب از نوع موزه در آن محیط و محدوده است. باید ببینیم شهرت هر شهر در چه موضوعی است و نباید یک موضوع جدید و بیگانه را تحمیل کنیم.

کارگر افزود: گرچه مکان قرارگیری موزه اهمیت ویژه‌ای دارد اما در حال حاضر باید از ظرفیت ساختمان‌های موجود استفاده کنیم. البته باید نیازهایی مانند توقفگاه، کافی‌شاپ و ایستگاه اتوبوس در شهرها را برای رفاه حال بازدید کنندگان در نظر بگیریم.

مدیرکل موزه‌های کشور بر کمک مردم در ایجاد موزه تاکید کرد و اظهار داشت: مشارکت مردم نقش مهمی در ایجاد موزه‌ها دارد و باید از مردم برای ایجاد موزه استمداد کرد و باید این فرصت را به مردم داد تا اشیای قدیمی خود را به موزه تحویل دهند.

وی استفاده از فیلم کنار نمایش اشیا را ضروری دانست و گفت: باید از مستندسازان برای استفاده از ظرفیت‌های محلی و معرفی شهرستان استفاده شود.

مدیرکل موزه‌های کشور توجه به کودکان و علاقه‌مند کردن آنها به موزه‌ها را از دیگر اهداف عنوان کرد و افزود: موزه موجب می‌شود کودکان نسبت به شهر خود احساس تعلق خاطر داشته باشند.

کارگر اظهار داشت: امروزه جوانان از طریق تکنولوژی ارتباط بهتری برقرار می‌کنند و استفاده از ابزارهای روز می‌تواند در توسعه و تعمیق موزه ها کمک کند.

وی یکی از الزامات موزه‌ها را ایجاد مکانی برای دورهمی‌های گروهی عنوان کرد و گفت: باید موزه به پاتوق فرهنگی تبدیل شود و محل رفت و آمد گروه‌ها و اقشار مختلف باشد و تنها کارکرد موزه‌ای نداشته باشد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی نیز با اشاره به ایجاد 11 موزه در این استان گفت: این برنامه در دهه 80 در دستور کار قرار داشت و قرار بود در هر شهر دست کم یک موزه ایجاد شود و در شهرهایی که ظرفیت دارند 2 موزه ایجاد شود اما این کار به سرانجام نرسید و امسال بار دیگر در دستور کار قرار گرفت.

ابوالفضل مکرمی‌فر افزود: از 6 ماه پیش با هدف توسعه موزه‌ها برنامه هر شهر استان یک موزه را آغاز کردیم که قرارداد مطالعه، اجرا و نظارت برای ایجاد موزه منعقد شد و اکنون طراحی‌های موزه نهایی شده است. برنامه ایجاد 11 موزه در استان تاکنون به طور میانگین حدود 70 درصد پیشرفت دارد.

وی گفت: 25 درصد باقی مانده از برنامه ایجاد موزه ها نیز با محدودیت‌های اعتباری مواجه شده اما با توجه به اینکه اعتبارات از محل اوراق خزانه است برنامه را با قبول تعهد اجرا می‌کنیم. هفت موزه در دهه فجر و چهار موزه در 28 اردیبهشت و روز موزه‌ها به بهره‌برداری خواهد رسید.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استان خراسان رضوی استفاده از ظرفیت صنایع دستی و گردشگری کودکان منابع مالی راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۰۱۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلنگ‌زنی چایخانه آستان قدس رضوی در شهر زنجان

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم محمدی بعد از ظهر یکشنبه در نشست خبری به مناسبت برنامه‌های دهه کرامت استان زنجان، از کلنگ‌زنی چایخانه آستان قدس رضوی به عنوان یکی از برنامه‌های مهم این دهه در زنجان خبر داد و گفت: برنامه‌ریزی شده است تا ۲۱ چایخانه آستان قدس رضوی در زنجان ایجاد شود.

وی با یادآوری اینکه مقرر شده است تا خادمان و پرچم متبرک حضرت معصومه (س) در روز ۲۱ اردیبهشت به زنجان برسند، افزود: قرار است خادمان به مدت سه روز در زنجان حضور داشته باشند.

این مسؤول در خصوص برنامه‌های خادمان حرم حضرت معصومه (س)، اظهار کرد: این خادمان قرار است طی مدت سه روز برنامه‌های خود را در زندان‌های زنجان، ابهر و خدابنده به اجرا بگذارند.

محمدی در رابطه با برنامه‌های خادمان حرم امام رضا (ع) نیز یادآور شد: این خادمان نیز برنامه‌های خود را به مدت یک هفته با عنوان «زیر سایه خورشید» در سطح استان به خصوص شهرستان‌های خرمدره، سلطانیه و طارم به اجرا بگذارند.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان زنجان در ادامه با بیان اینکه ایجاد چایخانه آستان قدس رضوی یکی از برنامه‌های مهم در سطح کشور است، خاطرنشان کرد: در همین راستا مقرر شده است تا ۸۸۸ چایخانه در سطح کشور ایجاد شود که سهم استان زنجان از چایخانه‌های آستان قدس رضوی ۲۱ چایخانه خواهد بود.

غلامرضا نظری، مدیر روابط‌عمومی شهرداری زنجان نیز در ادامه این نشست خبری یکی از رویکردهای اصلی برنامه‌های دهه کرامت را افزایش نشاط اجتماعی عنوان کرد و گفت: برای اینکه بتوان این برنامه‌ها را به بهترین شکل ممکن به اجرا گذاشت، باید از ظرفیت مردمی در اجرای برنامه‌ها استفاده کنیم.

کد خبر 6097478

دیگر خبرها

  • کلنگ‌زنی چایخانه آستان قدس رضوی در شهر زنجان
  • برگزاری یادواره شهدای طلبه و فرهنگی در شهر خرو
  • آغاز به کار شورا‌های همیار طبیعت خراسان رضوی
  • پیش بینی آبگرفتگی و ایجاد سیلاب در خراسان رضوی
  • افتتاح نمایشگاه موزه عبرت ایران در خراسان شمالی
  • بهره‌برداری از ۱۱۰۰ مسکن محرومین توسط بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از 1100 مسکن محرومین توسط بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • گشایش نمایشگاه موزه عبرت در شیروان
  • موزه آستان قدس رضوی نفائسی مرتبط با امام صادق(ع) در خود دارد /به جامانده از صادق آل محمد(ع)
  • بهره برداری از ۱۱۰۰ مسکن ویژه محرومان به همت بسیج سازندگی در خراسان رضوی