Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-01@23:28:08 GMT

حربه فولکس واگن در جنگ تجاری

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۰۳۱۴۱

 فولکس واگن بعنوان یکی از بزرگترین خودروسازان جهان، بیشترین سهم بازار خرید و فروش خودرو در اروپا را نیز به خود اختصاص داده است. حالا سعی دارد در جریان مخالف جنگ تجاری چین و ایالات متحده آمریکا حرکت کرده و به افزایش تولید خودرو در کارخانه‌های خود در خاک آمریکا که در شهر تنسی واقع شده است، بپردازد.

وی در سخنان خود همچنین به احتمال راه‌اندازی یک یا چند کارخانه جدید دیگر در آمریکا نیز اشاره کرده است تا این خودروساز  بزرگ آلمانی بتواند به هدف افزایش تولید محصولات خود در این کشور بپردازد و سودآوری خود را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فولکس واگن همچنین چندسالی است که به دنبال استقبال بی‌نظیر از خودروهای برقی و الکتریکی، به تولید این محصولات پاک و دوستدار محیط زیست روی آورده است تا بتواند بعد از رسوایی خودروهای دیزلی آبرو و اعتماد از دست رفته خود را باری دیگر بازیابی و احیا کند.

پس از آنکه حدود سه سال پیش به دستکاری و تقلب در نرم‌افزار مدیریت میزان آلایندگی خودروهای دیزلی تولیدی‌اش در آمریکا متهم و محکوم شد، تصمیم گرفته است که برای جلب اطمینان مردم و دولت‌ها و همچنین کمک به کاهش میزان انتشار آلایندگی به جو زمین و محیط زیست، به طراحی و تولید خودروهای برقی و الکتریکی پاک روی آورد.

بر اساس گزارش های وب سایت اتونیوز، چندی پیش بود که فولکس واگن اعلام کرد می‌خواهد دو خودروی برقی جدید مخصوص بازار ایالات متحده آمریکا را در سال آینده معرفی و عرضه کند.

حالا به نظر می‌رسد که این خودروساز عزم خود را برای افزایش تولید محصولات خود اعم از خودروهای برقی و بنزینی جزم کرده است تا به سرنوشت بسیاری از خودروسازان که تحت تاثیر جنگ تجاری چین و آمریکا قرار گرفته و متحمل ضرر و زیان های قابل توجهی شده اند، دچار نشود.

فولکس واگن در سال ۲۰۱۱ میلادی یک کارخانه بزرگ در شهر تنسی آمریکا به مساحت ۳.۴ میلیون فوت معکب احداث و راه‌اندازی کرد که هم اکنون میزبان ۳ هزار و ۵۰۰ کارگر بوده و وظیفه تولید حجم زیادی از تولیدات این خودروساز در آمریکا را برعهده دارد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: خودروسازان بازار خرید و فروش جنگ چین ایالات متحده آمریکا خودرو خاک محیط زیست رسوایی زمین ایالات متحده فوت آمریکا فولکس واگن جنگ تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۰۳۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست

مسیح فرزانه گفت: متنوع کردن سبد سوخت کشور برای عبور از ناترازی ضروری است اما پیش از این باید زیرساخت مورد نیاز.شبکه سوخت ایجاد شود.

مسیح فرزانه، کارشناس صنعت خودرو در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو درخصوص حل بحران ناترازی انرژی در کشور گفت: استفاده از خودرو‌های هیبرید و برقی یکی از راهکار‌هاست اما در استفاده از خودرو‌های برقی، باید ابتدا به خدمات پس از فروش، زیر ساخت مورد نیاز و ناترازی ۱۵ هزار مگاواتی برق در سال گذشته که در ۱۴۰۳ افزایش هم خواهد داشت توجه شود.

 

وی افزود: بررسی‌های من نشان می‌دهد اینگونه عمل نشده است، ما در حوزه خدمات پس از فروش خودروهای برقی و هیبریدی یک آئین‌نامه نداریم؛ در رابطه با برق شرایط مشخص است و هیچ دورنمای مثبتی در این باره نمی‌بینیم و حتی مسؤولان امری که دایه‌دار واردات خودروهای این چنینی هستند گامی در راستای تامین برق آن بر نمی‌دارند.

 

فرزانه در ادامه افزود: تمام این اقدامات همانند یک زنجیره به هم متصل است و طبعا هر کدام را اگر تامین نکنیم با مشکل روبه‌رو می‌شویم. وقتی باید خودروی برقی وارد کنیم که در تامین انرژی آن دچار مشکل نشویم؛ در صورتی که جواب وزارت نیرو به وزارت صمت برای تامین انرژی خودرو‌های برقی شفاف بوده و اعلام کرده که ایجاد چنین شرایطی امکان پذیر نیست.

 

این کارشناس صنعت خودرو توضیح داد: این مشکل را ما در سی ان جی کردن خودرو‌ها هم شاهد بودیم. مردم باید در صف‌های طولانیِ یک تا دو ساعته منتظر می‌ماندند تا بتوانند سوخت سی ان جی خودروی خود را تامین کنند.

 

وی گفت: باید از تمام سوخت‌ها برای متنوع کردن سبد سوخت استفاده و نباید فقط به یک تا دو مورد سوخت بسنده کرد. تنوع بخشی به سبد انرژی مسلما می‌تواند بار را از دوش بنزین دارد و گامی در مسیر رفع ناترازی سوخت کشور برداشته شود. البته همانطور که توضیح دادم زیرساخت هم باید تامین شود.

دیگر خبرها

  • توضیحات پلیس برای عدم شماره‌گذاری تاکسی‌های برقی و ون‌ها
  • زمان عرضه خودروهای وارداتی و خودروهای برقی اعلام شد + جزئیات
  • زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست
  • عرضه خودروهای وارداتی از ۱۶ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • عرضه خودروهای برقی از یک شنبه هفته آینده آغاز می‌شود
  • در نمایشگاه امسال خودروی پکن خبری از خودروهای بنزینی نیست
  • زورآزمایی JAC با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن ۲۰۲۴
  • حربه زنگ زده یهودستیزی
  • هم زمان با حضور شرکت جک در نمایشگاه خودرو پکن: 2 خودرو جدید کرمان موتور که امسال وارد بازار ایران می شوند مشخص شدند (+عکس ،اسامی و مشخصات)
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024