Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - پکن-ايرنا- تلويزيون مرکزي چين گزارش کرد چين به عنوان بزرگترين خريدار نفت ايران از فهرست تحريم هاي نفتي ايران از سوي آمريکا حذف شده است و به خريدهاي خود از ايران ادامه خواهد داد.

به گزارش ايرنا `سي سي تي وي` روز سه شنبه در گزارشي اعلام کرد چين و 7 کشور ديگر از اين پس با استفاده از اين معافيت، خريد نفتي از ايران را ادامه خواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر مبناي اين گزارش کشورهاي ايتاليا، کره جنوبي، ژاپن، يونان، ترکيه، هند، چين و جزيره تايوان همگي مي توانند با ايران معاملات نفتي خود را ادامه دهند.
اين گزارش افزود: تحريم هايي که آمريکا بار ديگر پس از توافق برجام از سال 2015 ميلادي به اجرا گذاشته است، نمي تواند مشکلي را از اساس حل کند.
`هوا چون اينگ` سخنگوي وزارت خارجه چين نيز اعلام کرد اين کشور از حقوق مشروع و قانوني اش براي استمرار معاملات تجاري با ايران و براي حراست از فعاليت شرکت هاي چيني در ارتباط با ايران حفاظت خواهد کرد.
وي از اينکه آمريکا برجام را نقض کرده و تحريم ها را بازگردانده است ابراز تاسف کرد و گفت که جامعه بين المللي و کشورهاي جهان مخالف تصميم ها و اقدامات يکجانبه هستند و با اين تحريم ها موافق نيستند و بايد به برجام پايبندي نشان داد.
وي افزود بر اساس گزارش آژانس بين المللي انرژي اتمي و همه نهادهاي ذي ربط ديگر، ايران به تعهداتش در برجام پايبند بوده و تا کنون آژانس 12 بار با انتشار گزارش هايي اين موضوع را مورد تاکيد قرار داده است.
چين بزرگترين مشتري نفتي ايران است و روزانه حدود 650 هزار بشکه نفت از ايران خريداري مي‌کند که معادل 7 درصد از مجموع واردات اين کشور است.
ارزش واردات چين از ايران با قيمت فعلي بازار، 15 ميليارد دلار در سال است.
شرکت‌هاي انرژي دولتي CNPC و سينوپک چين ميلياردها دلار در ميادين نفتي بزرگ ايران مانند يادآوران و آزادگان شمالي سرمايه‌گذاري کرده و نفت به چين فرستاده‌اند.
دونالد ترامپ رييس جمهوري آمريکا 18 ارديبهشت ماه گذشته، خروج کشورش از برجام را اعلام کرد اما بلافاصله ديگر کشورهاي امضا کننده اين توافق يعني انگليس، فرانسه، آلمان، چين و روسيه، ضمن محکوم کردن خروج آمريکا از اين توافق چندجانبه بين المللي، تاکيد کردند به برجام پايبند مانده و از تجارت شرکت هايشان با ايران حمايت مي کنند.
ترامپ با حربه تروريسم اقتصادي، تحريم هاي يک جانبه غيرقانوني و فشار به جامعه جهاني به دنبال ايجاد جنگ رواني و القاي انزواي ايران است اما تجربه ماه هاي اخير و همراهي نکردن جهان با آمريکا نشان داد که اين کشور هيچگاه به هدف خود دست نخواهد يافت.
تحريم هايي که آمريکا يک جانبه عليه ملت ايران اعلام مي کند، از مدت ها قبل شروع شده و جامعه جهاني با آنها همراهي نکرده تا جائيکه ترامپ مجبور شده است از برخي از آنها عقب نشيني کند.
آساق**231**1904**
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۰۳۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت رسانه عبری از پیامدهای منفی اعتراضات دانشجویی

یک رسانه عبری زبان اعتراف کرد، اعتراضات ضد اسرائیلی دانشگاه‌ها اولین نتایج منفی خود برای اسرائیل به همراه آورد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه عبری زبان کالکالیست در گزارشی در این رابطه اعتراف کرد، اعتراضات ضد اسرائیلی دانشجویان گرچه تا به امروز باعث تحریم‌های آکادمیک نشده اما زیان‌های آن برای اسرائیل با توقف سرمایه گذاری‌های علمی آغاز شده است.

شاهار ایلان نویسنده این گزارش آورده است، مبارزات آکادمیک در حال انجام در ایالات متحده و اروپا به طور کلی به شکل اعتراض و نیز تحریم‌های سری و مخفی انجام گرفته اما این نگرانی بزرگ وجود دارد که به تدریج شکل رسمی به خود گرفته و دانشگاه‌های بزرگ و معتبر نیز به آن بپیوندند.

این رسانه در ادامه خبر داد، خطر دیگر آن است که بسیاری از متفکران و مغزهای این دانشگاه‌ها که نخبگان حاکم و آتی آمریکا را تشکیل خواهند داد، موضع خود در در قبال اسرائیل در آینده با توجه به مواضع فعلی خود اتخاذ کنند.

در بخش دیگری از این نوشتار آمده است: به رغم تظاهرات خشونت آمیز و ضد سامی به وقوع پیوسته در دانشگاه‌های آمریکا، کابوس بزرگتری که انتظار اساتید برجسته دانشگاه‌ها و بخش علمی اسرائیل را می‌کشد، عدم سرمایه گذاری دانشگاه‌های معتبر و سازمان‌های علمی بزرگ در فعالیت‌های علمی در اسرائیل است، گرچه هنوز این امر عملی نشده است اما شاهد موارد بسیار زیادی از تحریم‌های غیر رسمی در کنفرانس‌ها و نیز نشریات هستیم.

کالکالیست به اقداماتی همچون لغو توافقنامه همکاری دانشگاه اسلو، متروپولیتن نروژ و دانشگاه تورینو اشاره می‌کند و ادعا می‌کند در حال حاضر این اقدامات فردی بوده و جنبه همه گیری را بین دانشگاه‌ها نگرفته است گرچه اگر یکی از دانشگاه‌های معتبر و بزرگ قرار است دست به اقدام مشابهی بزند احتمالا این دانشگاه اروپایی بوده و کار از ایالات متحده آغاز نخواهد شد، ولی به هر شکل اگر یکی از موسسات دست به این کار بزند این سد روانی شکسته شده و سونامی از تحریم گریبان دانشگاه‌ها و مراکز علمی اسرائیل را خواهدگرفت.

رئیس سابق دانشگاه تخینون اسرائیل در این رابطه به این رسانه می‌گوید: خطر بزرگ دیگری هم در پی این اعتراضات، اسرائیل را تهدید می‌کند و آن اینکه بسیاری از تظاهر کنندگان معترض به اسرائیل از دانشجویان نخبه آمریکایی محسوب می‌شوند که به طور حتم در یک یا دو دهه آینده جزو نخبگان حاکم در کشور خواهند بود و این نگرانی وجود دارد که مواضع آنها نسبت به اسرائیل بر مواضع دولت آمریکا در آن زمان هم علیه تل‌آویو تاثیر گذار باشد.

این رسانه همچنین خبر داد وزیر آموزش عالی رژیم صهیونیستی بودجه‌ای را برای مقابله با جریان ضد اسرائیلی در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا اختصاص داده و قرار است برنامه‌ای با مشارکت چند وزارت اسرائیلی برای مقابل به آن تدارک دیده شود.

اعزام 5 بالگرد اسرائیلی به غزه برای انتقال نظامیان مجروحاعتراضات ضد اسرائیلی به دانشگاه برلین کشیده شدبایدن: دانشگاه‌ جای یهودی‌ستیزی نیست

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • کره‌شمالی: گروه‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها شکست خواهند خورد
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • روایت رسانه عبری از پیامدهای منفی اعتراضات دانشجویی
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت
  • وزارت دادگستری آمریکا به دنبال تحریم گوگل است
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • حمله موشکی به پایگاه آمریکا در شرق سوریه