Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، ارکستر ملی ایران چند روز پس از آغاز سومین سال فعالیت خود در تازه‌ترین کنسرتی که با موضوع سوگواری حضرت سید الشهدا برگزار شد، روز دوشنبه چهاردهم آبان ماه میزبان مخاطبان موسیقی با اجرای کنسرت «وداع» در تالار وحدت تهران بود.

در این کنسرت قطعاتی منتخب از آلبوم عاشورایی «وداع» با اشعار از «گنجینه اسرار» عمان سامانی، غلامرضا کافی و علیرضا قزوه  به آهنگسازی سیدمحمد میرزمانی با مدیریت هنری فریدون شهبازیان، رهبری مهمان نادر مرتضی‌پور، رهبری گروه کُر رازمیک اوحانیان، خوانندگی حسام الدین سراج و روایت سید جواد یحیوی به تماشاگران در حال و هوایی متفاوت تر از دیگر کنسرت ها ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«سرخیل مستان»، «منظور ساقی»، «غریب آشنا»، «یک دل و یک یار»، «سرّ حق»، «شوخ شیرین»، «راه عشق»، «همسفر»، «وداع»، «گریه خون» از جمله قطعاتی بودند که در این برنامه زنده اجرا شد.

البته این اولین اجرای زنده این آلبوم عاشورایی نبود زیرا طی سال‌های گذشته ارکسترها و مجموعه‌های دیگری نیز به اجرای این برنامه اقدام کرده بودند که از آن جمله می‌توان به برگزاری کنسرت در برج میلاد به رهبری محمد میرزمانی، خوانندگی حسام‌الدین سراج و روایت وحید جلیلوند اشاره کرد.

حسام‌الدین سراج خواننده مطرح موسیقی ایرانی که طی سال‌های گذشته در کمتر اجرای زنده‌ای حضور پیدا کرده بود حین اجرای این برنامه با ابراز خرسندی از حضور در مجموعه ارکستر ملی برای اجرای این برنامه گفت: وجه تسمیه این کنسرت اشاره‌ای به وداع امام حسین(ع) با اهل بیت خود است که امیدوارم موردپسند شما عزیزان قرار گیرد.

وی افزود: درباره عمان سامانی نیز باید بگویم او یکی از قوی‌ترین مرثیه‌سراهای جهان است. او در زمینه صنعت شعری و ادبی در نوع خودش بی‌نظیر است و حماسه را در عین عرفان و عشق را در عین حکمت بهم آمیخته و با صنعت شعری قدیم اشعاری را خلق کرده که ما امروز واقعا از خواندن این شعرها لذت می‌بریم.

آرمین قضاتی کنسرت مایستر، رایین نورانی، علیرضا خلج اسماعیلی، بهراد سوخکیان، صبا ندایی، آذین نصرتی، رمیصا نفیسی، هلیا محمدولی، سبا علی محمدی نوازندگان ویولن یک، سانوا عندلیبی، آرش جامع، علیرضا فواکهی، مونا لواسانی دانا، مرضیه مزینانی، آندیا شهبازیان، محمد حسین ابراهیم‌زاده، کورش کردیان، حسین پارسافر نوازندگان ویولن دو، هومن اتابکی فر، همایون هاشم‌زاده، پیمان ابوالحسنی، اشکان نظر، سرور رضا زاده، پرنیان آقایائی، سینا کلوت نوازندگان آلتو، محمد حسین غریبی، ارسلان علیزاده، علی آقاجانی، غزاله شیرازی، پروشات زندآیین، سینا آذرآباد، مسعود فیروزی نژاد نوازندگان ویولن سل، سروش کاکاوند، انوشا مصطفایی، حمیدرضا رزازی ، محمد هادی اسماعیلی نوازندگان کنترباس، شایان حاصلی، روشنک نوشی نوازندگان فلوت، امیرحسین محمدیان، امیرملکی زاده نوازندگان فاگوت، سایوری شفیعی، محمد ملک لی نوازندگان کلارینت، حسام صدفی نژاد نوازنده ابوا، پوریا شیوا فرد نوازنده نی، مسیح تحویلداری، صبا طبخی، مهسا لواسانی، مسعود آزین نوازندگان تار، علی عابدین  نوازنده سنتور، علیرضا دریایی نوازنده کمانچه، مژگان محمد حسینی نوازنده قانون، زهرا صبری نوازنده سنج، بهزاد منصوری نوازنده دف، عرفان فرشی زاده نوازنده تیمپانی، محمد سهیل حبیبی نوازنده دف و دمام، افیک متوسیان، پریا رباط سرپوشی، مهناز حیدری، نیلوفر لطف آور(سوپرانو)، شهرزاد اصلانی، سالومه سید کشمیری، هدی تاج (آلتو)، حسین عطری، الیاس بهشتیان (تنور)، جواد مرادیون، بهرام الله وردی ( باس) اعضای گروه کر، حسن سهرابی معاون تولید هنر و آموزش، معصومه سعیدی مدیرداخلی نرگس میردادیان مسئول نت و آرشیو، فاطمه خسروی متصدی کتابخانه، واحد خداپرست و محسن ایلکا پشتیبانی و چیدمان ارکستر گروه اجرایی ارکستر ملی ایران در کنسرت دوشنبه چهاردهم آبان ماه را تشکیل می‌دادند.

کد خبر 4451328 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: ارکستر ملی ایران تالار وحدت حسام الدین سراج کنسرت موسیقی تئاتر ایران اربعین 97 هالیوود سریال ایرانی فیلم سینمایی اربعین حسینی فیلم کوتاه سینمای مستند کنسرت موسیقی برنامه تلویزیونی شبکه سه سیما کارگردان تئاتر موسیقی ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۰۴۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به این دانشگاه برای نخستین‌بار در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده امروز -دوشنبه دهم اردیبهشت- در نشست با محمدرضا حسنی آهنگر، رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) اظهار کرد: در حوزه‌های پژوهشی و علمی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) رشد خوبی داشته و در آخرین رتبه‌بندی تایمز این دانشگاه رتبه سوم دانشگاه‌های جامع کشور و رتبه نهم دانشگاه‌های کل کشور را کسب کرده است.

وی افزود: در حوزه دانشگاه‌های قاره آسیا نیز دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) در رتبه‌های ۲۰۰ تا ۲۵۰ قرار دارد که رتبه‌بندی دقیق آن نیز به زودی اعلام خواهد شد و این رتبه در طول دوران فعالیت این دانشگاه کم‌نظیر بوده است.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با بیان اینکه در حوزه بین‌المللی رشد خوبی در جذب دانشجویان خارجی و تنوع رشته‌ها داشتیم، خاطرنشان کرد: در حوزه فعالیت‌های بین‌المللی در اتحادیه مختلف علمی به ویژه شبکه آموزشی اروپایی اراسموس، کشورهای جاده ابریشم، اتحادیه خزر و اتحادیه کشورهای اسلامی فعال شدیم. برای نمونه بخش دانشجویی اتحادیه کشورهای خزر را به عهده گرفتیم.

قاسم‌زاده از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) خبر داد و تاکید کرد: در حال حاضر ۱۱ نفر دانشمند یک‌درصدی (جزو یک‌درصد دانشمندان برتر جهان) در این دانشگاه داریم که چند نفر از مدیران نیز جزو همین دانشمندان یک‌درصدی هستند، همچنین در جایزه ملی ثریا در چهار رشته و حوزه جوایز به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) رسید.

وی با اشاره به طراحی و اجرای برنامه تحول پژوهشی و علمی در این دانشگاه ادامه داد: در حوزه‌های توسعه کشاورزی کم‌آب‌بر، فلزات غیرکانی و شیشه، چشمه نور (شتابگرها)، ایران‌شناسی، هوش مصنوعی و فن‌آوری‌های نو مأموریت‌های ملی ویژه به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی واگذار شده است.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از کسب رتبه دوم کشوری توسط تیم رباتیک این دانشگاه خبر داد و گفت: از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم ۱۰ رشته آموزشی و علمی جدید در این دانشگاه راه‌اندازی شده که عمده آنها در سطح ارشد و دکتری قرار دارند. رشته‌های شتابگر ذرات و علم داده‌ها هم از رشته‌های انحصاری دانشگاه به حساب می‌آیند.

قاسم‌زاده با اشاره به توانمندی‌های دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) اضافه کرد: دانشگاه امام‌حسین (ع) در رتبه‌بندی جایگاه دوم دانشگاه‌های کشور را به دست آورده که افتخار ارزشمندی برای دانشگاه امام‌حسین (ع) محسوب می‌شود که دانشگاه نمونه و تراز انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه دانشگاه امام‌حسین (ع) الگوی دانشگاه‌های حکمت‌بنیان به شمار می‌رود، گفت: بازدید از دانشگاه امام‌حسین (ع) و تماشای دستاوردهای این دانشگاه در دستور کار ما قرار دارد که یکی از اردوهای دیدنی راهیان پیشرفت ما خواهد بود.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اجرای طرح بانوی اسوه را از طرح‌های فرهنگی مهم این دانشگاه دانست و تاکید کرد: این طرح برای نخستین بار در سه حوزه دانشجویی، کارمندی و استادی نخستین‌بار در دانشگاه ما طراحی و به وزارت علوم ابلاغ و در نهایت اجرا شد.

قاسم‌زاده ادامه داد: امسال هم برای نخستین‌بار از استادان بین‌المللی برتر تقدیر می‌کنیم که در این برنامه استاد برتر حوزه بین‌الملل را معرفی می‌کنیم تا انگیزه‌ای شود که اساتید با توجه به رسالت دانشگاه فعالیت داشته باشند.

وی از فعالیت ۴۰ استاد تمام در این دانشگاه خبر داد و گفت: در واقع ۱۸۰ نفر دانشیار داریم و بقیه اساتید ما استاد تمام به حساب می‌آیند. پیش از دولت سیزدهم ۱۳ مربی داشتیم که تعداد آنها به چهار نفر کاهش یافته است.

کد خبر 749049

دیگر خبرها

  • کدام نمایندگان جلسه عصر مجلس را تعطیل کردند؟
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • وحید اسداللهی رِنگ‌های آذربایجانی را به تالار وحدت می‌آورد
  • بررسی پدیده «پولشویی» در «مدار بسته» تلویزیون
  • زمان اردوی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان اعلام شد
  • برگزاری یادبود نوازنده فقید در فرهنگسرای ارسباران
  • احسان یاسین از فلسطین خواند
  • آغاز اردوی تیم ملی کشتی فرنگی
  • گرایی بازهم به تیم ملی کشتی دعوت نشد!
  • نفرات و تیم‌های برتر کشتی فرنگی جام تختی مشخص شدند + جزئیات