Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@13:45:38 GMT

ایدز خراسانی چیست ؟

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۰۶۰۳۴

ایدز خراسانی چیست ؟

به گزارش خبرگزاری برنا ؛ عرفانیان در «نشست علنی ژرفای یک جهان زنانه» که در دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی دانشگاه فردوسی برگزار شد،  گفت: مهم‌ترین موضوع در زمینه انتقال خون سلامت فرد اهداکننده خون است؛ چون خون فرد اهداکننده بعد از طی مراحل و تایید سلامت خون به 3 نفر یا 4 کودک نارس اهدا می‌شود.

وی افزود: سلامت فرد اهداکننده خون در گرو این است که فرد از رفتارهای پرخطر به دور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرد اهداکننده باید سن بالای 19 سال و وزن بالای 60 کیلو داشته باشد. خانم‌ها سالی 3 بار و آقایان سالی 4 بار می‌توانند اهداکننده خون باشند. 

این کارشناس انتقال خون بیان کرد: قبل از گرفتن آزمایش خون، سؤالات متعددی از فرد اهداکننده خون در زمینه‌های همچون تک‌همسری، صیغه‌نبودن، متعلقه‌بودن فرد، نداشتن تتو، خال‌کوبی، طب سوزنی، زالودرمانی، جراحی‌های صغیر، کشیدن و پرکردن دندان، مسافرت به کشورهای اروپایی طی 5 سال اخیر، زندگی در مناطقی که دارای حشره مالاریا است و داشتن رابطه جنسی پرخطر پرسیده می‌شود.

عرفانیان عنوان کرد: درسازمان انتقال خون ایران قوانینی وجود دارد که مصوبه سازمان جهانی انتقال خون است.

وی ادامه داد: مهم‌ترین مساله در سازمان انتقال خون این است که افراد در پاسخ به سوالات صادق باشد. ما آزمایش‌های لازم در همه زمینه‌ها و بیماری‌ها را انجام می‌دهیم، چون بعضی از افراد در رفتارهای پرخطر دچار بیماری‌هایی می‌شوند که این بیماری‌ها به مدت زمان طولانی به صورت سلول در بدن باقی می‌ماند و این سلول به مدت 6 ماه تا یک سال طول می‌کشد تا وارد خون شود. به همین دلیل ممکن است در تست خون تشخیص داده نشوند.

این کارشناش انتقال خون گفت: این سلول‌ها فقط با تست DNA تشخیص داده می‌شود، ولی به دلیل گرانی این تست در ایران انجام نمی‌شود.

وی در خصوص ایدز خراسانی اظهار کرد: HTLV1  ویروسی است که در فسیل‌های ژاپن کشف شده است و قدمت دو هزارساله دارد. شیوع آن در خراسان به این دلیل است که به بعد از فرو پاشی شوروی سابق  زنان روس وارد ایران شدند و این ویروس از آن مناطق وارد خراسان شد و حدود بیست سال است که این ویروس در ایران وارد و به ایدز خراسانی مشهور شده است. 

عرفانیان خاطرنشان کرد: این ویروس تا بیست سال علائم ندارد و بعد از این مدت علائم آن به صورت فلج اندام خودش را نشان می‌دهد. این ویروس مانند ایدز کشنده نیست، ولی قابل انتقال است. راه‌های انتقال آن از طریق رابطه جنسی پرخطر، دندان‌پزشکی، حجامت و... ممکن است. 

این کارشناس انتقال خون ادامه داد: تست این ویروس در خراسان انجام می‌شود. انجام این تست خیلی گران است، چون کیت‌های آن از فرانسه و هلند وارد می‌شود و با وجود تحریم‌های‌ اخیر مشکلاتی را در این زمینه خواهیم داشت.  

وی تاکید کرد: از رفتارهای پرخطر پرهیز کنیم و در حفظ سلامت خود کوشا باشم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انتقال خون ایدز ایران زنان وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۰۶۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال شرکت‌های مهم چینی به مالزی

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ چین در پی گسترش تحریم‌های آمریکا انتقال شرکت‌های فناورانه اش را به مالزی و دیگر کشور‌های جنوب شرق آسیا تسریع کرد.
چین انتقال شرکت‌های حوزه صنعت تراشه‌های نیمه رسانا و تولید کننده خودرو‌های برقی را در پی ادامه جنگ تجاری واشنگتن - پکن به مالزی و دیگر کشور‌های جنوب شرق آسیا سرعت داد.
آمریکا با هدف محدودیت دسترسی چین به تراشه‌های رده بالای واحد پردازش گرافیکی (GPU) که می‌توانند به دستاورد‌هایی در زمینه هوش مصنوعی منجر شوند یا در ابر رایانه‌ها و تجهیزات نظامی به کار روند؛ مرتب محدودیت‌های بیشتری را علیه پکن برای کنترل فروش این ابزار‌ها و همچنین تجهیزات تراشه سازی به چین اعمال می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


همزمان با فشار تحریم‌ها و اوج تقاضا برای هوش مصنوعی، شرکت‌های طراح تراشه که در چین برای تامین خدمات بسته بندی پیشرفته به عنوان یکی از فناوری‌های کلیدی درصنعت نیمه رسانابا چالش روبرو هستند درقالب طرح راهبردی"چین به علاوه یک" در پی خروج از این کشور هستند.
بر همین اساس چین مالزی را در میان کشور‌های جنوب شرق آسیا، گزینه‌ای بسیار مناسب برای کسب و کار‌های خود می‌داند.
کسب و کار‌هایی که در همین چند سال اخیر به نفع مالزی شده است؛ زیرا این کشور را به ششمین صادرکننده بزرگ صنعت تراشه‌های نیمه رسانا در دنیا تبدیل کرده است.
ظرفیت‌های موجود در این کشور بویژه در مناطق صنعتی پیننگ و کداه در بحبوحه گسترش تنش و رقابت بین آمریکا و چین بر سر فناوری‌های پیشرفته، همچون آهنربایی برای جذب شرکت‌های فناورانه اروپایی مرتبط با چین نیز عمل می‌کند که در پی کاهش خطر پذیری در این شرایط هستند.
برهمین اساس دولت مالزی در حال به روز رسانی قوانین موجود، تنظیم بسته‌های تشویقی و تدوین برنامه راهبردی نیمه هادی‌ها برای ماندن در این صنعت رقابتی است.
وجود تجهیزات پیشرفته، فراوانی نیروی کار ماهر و هزینه‌های هرزان تولید موجب شده است؛ بزرگترین شرکت‌های خودروساز چینی نیز به مالزی و چند کشور جنوب شرق آسیا نقل مکان کنند.
چین بزرگترین شریک تجاری مالزی محسوب می‌شود و دولت این کشور بیش از پیش در پی توسعه و تقویت همکاری‌های تجاری و اقتصادی با پکن است........ مصاحبه‌ها ......
۱) ساموئل تان - مدیر اجرایی مشاوران املاک بین المللی
۲) انور ابراهیم - نخست وزیر مالزی
۳) زعفرول عبدالعزیز - وزیر سرمایه گذاری، تجارت و صنعت مالزی
۴) سویی دونگ شو - کارشناس مسائل اقتصادی

دیگر خبرها

  • استقبال رئیس فرمول یک از انتقال همیلتون به فراری
  • رفع ترکیدگی خط انتقال آب شرب مجتمع روستایی نازک شهرستان پلدشت
  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • عکس| اقدام خیرخواهانه کاپیتان پرسپولیس برای کودک خراسانی
  • اقدام خیرخواهانه کاپیتان پرسپولیس برای کودک خراسانی
  • لحظه انتقال جسد جوان غرق شده در میان آب‌های خروشان در ارومیه
  • فیلم| انتقال بقایای موشک ایران توسط بالگرد اسرائیلی
  • فیلم/ انتقال بقایای موشک ایران توسط بالگرد اسرائیلی
  • انتقال مسافران دچار مسمومیت به بیمارستان در قم
  • انتقال شرکت‌های مهم چینی به مالزی