Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان کردکوی گفت: با اخذ موافقت‌های اولیه از اداره منابع طبیعی، مساحت پارک جنگلی امام رضا(ع) کردکوی از بیش از ۵۰ هکتار فعلی به بیش از ۱۰۰ هکتار افزایش پیدا خواهد کرد.

«ابراهیم قدمنان» با حضور در دفتر خبرگزاری ایسنا اظهار کرد: بر این اساس از بعد از مسکن مهر کردکوی تا جنگل امام رضا(ع) به مساحت پارک جنگلی افزوده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این کار شهرداری و یا سرمایه‌گذاران می‌توانند در این مناطق سرمایه‌گذاری کنند.

وی با اشاره به تلاش‌ برای ایجاد منطقه گردشگری آب بندان بانکلاته، تصریح کرد: این آب‌بندان در نزدیکی پارک جنگلی و در حاشیه جنگل قرار دارد. هم‌اکنون برخی زیرساخت‌ها در این منطقه در حال احداث است. امسال یا سال آینده برق‌رسانی به این محل نیز انجام خواهد شد.

قدمنان با بیان این‌که سرمایه‌گذار برای ایجاد رستوران و منطقه گردشگری در این محل اعلام آمادگی کرده است، افزود: پیگیریم تا راه دسترسی به این آب‌بندان را نیز نزدیک‌تر کنیم.

فرماندار کردکوی در ادامه اظهار کرد: منطقه جهان‌نمای کردکوی می‌تواند به یک منطقه گردشگری بین‌المللی در کشور تبدیل شود. البته این کار نیاز به معرفی این منطقه دارد.

وی با اشاره به این‌که تورهای بوم‌گردی هم امسال به این منطقه برگزار شده که می‌توان آن را گسترس داد، خاطرنشان کرد: امسال در درازنو و جهان‌نما شهرستان گردشگران خارجی هم داشتیم. هر گردشگر خارجی حداقل پنج شغل ایجاد می‌کند.

قدمنان به ظرفیت‌های منطقه گردشگری رادکان اشاره کرد و گفت: در بودجه امسال هم برای آسفالت راه و هم سنگ چین داخل روستا بودجه دیده شده است. میل تاریخی رادکان که در نزدیکی این روستا قرار دارد، به‌علت فراهم نبودن زیرساخت‌های مناسب، به درستی از ظرفیت‌های آن استفاده نشده است.

فرماندار کردکوی با تأکید بر تلاش برای انجام پروژه‌های نیمه تمام در شهرستان، گفت: بنا را در شهرستان به انجام کارهای جهادی گذاشتیم. بسیاری از ادارات این رویه را پیش گرفتند و برخی مدیران ادارات که خود را با کار جهادی وفق ندادند، جابه‌جا شدند.

وی افزود: در هفته دولت امسال پروژه‌های متعددی با اعتبار ۷۰ میلیارد تومان در این شهرستان افتتاح شد که بی‌سابقه بود.

قدمنان خاطرنشان کرد: برای تدوین بودجه استان جلسات متعددی را با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و مجموعه استانداری داشتیم که این پیگیری‌ها منجر به این شد که در شورای برنامه‌ریزی شهرستان، تنها یک مورد جابه‌جایی بودجه داشته باشیم.

وی تصریح کرد: به دستگاه‌های شهرستان اعلام کردیم اگر دستگاهی برنامه داشته باشد و کار کرده باشد، از بودجه بیشتری برخوردار می‌شود. امسال دستگاه‌ها این امر را مشاهده کردند.

فرماندار کردکوی با اشاره به زمان‌بر شدن پروژه زیرگذر یساقی، گفت: برای تسریع در ساخت زیرگذر یساقی، مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان از اعتبارات شهرستان اختصاص یافت. تاکنون برای این پروژه ٧ میلیارد تومان هزینه شده که فاز نخست آن پیش از دهه فجر امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

وی در ادامه با اشاره به استاندارد نبودن جاده درازنو، گفت: برخی بخش‌های این جاده به‌علت زیر ساخت‌های نامناسب، ریزش کرده است. در بودجه امسال دیده شده که از سه راه یزدان محله تا درازنو و آسفالت شود که این کار صورت نگرفت.

قدمنان یادآور شد: به‌علت تراکم بالای روستاهایی که در باند جنوبی شهرستان قرار دارند، به‌دنبال این هستیم که جاده قدیم کردکوی به گرگان را از انتهای شهر تا امامزاده روشن آباد سه بانده و مجهز به چراغ کنیم.

وی با اشاره به این‌که هر سال در این مسیر شاهد تصادفات زیادی هستیم، گفت: اگر جاده استاندارد شود هم ایمنی این مسیر بیشتر می‌شود و هم تردد روستائیان این منطقه از جاده اصلی کاهش می‌یابد.

فرماندار کردکوی خاطرنشان کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان این شهرستان با توجه به ظرفیتی که در پارک شهر وجود دارد، در داخل این پارک در حال ساخت است که در دهه فجر امسال افتتاح خواهد شد. کردکوی تنها شهر استان بود که کانون پرورش فکری نداشت.

قدمنان یادآور شد: مدرسه ۸ کلاسه‌ای در شهرستان کردکوی برای پاسداشت یاد آیت الله هاشمی رفسنجانی، با نام ایشان کلنگ‌زنی شده و در حال ساخت است.

وی اظهار کرد: مجوز ایجاد بازارچه دائمی صنایع‌دستی غرب استان در کردکوی اخذ شده است. این بازارچه برای عرضه محصولات صنایع‌دستی مردم شهرستان‌های بندرترکمن، بندرگز، گمیشان و کردکوی در زمینی به مساحت ۵۰۰ متر مربع ایجاد خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: به‌دنبال این هستیم که موزه کردکوی و اداره میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان را هم در این محل مستقر کنیم.

قدمنان تصریح کرد: یک پد بالگرد در بیمارستان امیرالمومنین(ع) و یک پد بالگرد نیز در منطقه جهان‌نما این شهرستان ایجاد خواهد شد.

وی به پروژه چهار بانده کردن محور کردکوی به بندر ترکمن اشاره کرد و گفت: امسال بودجه‌ای برای آسفالت این مسیر دیده شده و کار آسفالت مسیر از بندر ترکمن آغاز شده است.

فرماندار کردکوی در ادامه گفت: بخشی از زمین‌های کردکوی به دریا وصل است اما در نقشه جغرافیایی در این شهرستان دریا نداریم. به‌دنبال قرار دادن بخشی از شهرستان در نوار ساحلی هستیم که این کار مزایای زیادی برای شهرستان خواهد داشت.

قدمنان افزود: اگر آب خروجی از فاضلاب تصفیه‌خانه شهرقابلیت کشاورزی داشته باشد، می‌توان آب‌بندانی را در این منطقه ایجاد کرد. کشاورزان این منطقه برای این کار اعلام آمادگی کردند.

وی به قابلیت‌های بیمارستان امیر المومنین(ع) اشاره کرد و گفت: با تلاش مجموعه علوم پزشکی، تغییرات زیادی در بیمارستان صورت گرفته است. قسمت vip برای پذیرش بیماران خارج از کشور ایجاد شده و به دنبال افزایش اتاق های vip  این بیمارستان هستیم. با این کار گردشگری سلامت هم در این بیمارستان فعال شده است.

 وی با بیان این‌که مرکز اورژانس دنگلان با کمک خیرین به زودی کلنگ‌زنی خواهد شد، گفت: با توجه به جمعیت که در اطراف این منطقه وجود دارد، نیاز به یک مرکز در این محل بودیم.

فرماندار کردکوی بیان کرد: امسال تعداد سه روستای دارای آب‌بندان را به‌صورت پایلوت انتخاب کردیم و بودجه‌ای را برای آن در نظر گرفتیم تا در این روستاها با بکارگیری ظرفیت آب‌بندان‌ها، گردشگری رونق یابد. سال‌های آینده برنامه‌ریزی شده در سایر روستاهایی که آب‌بندان دارند هم این کار صورت گیرد.

قدمنان یادآور شد: شهرستان کردکوی با پرداخت ١٣ میلیارد و ٨٠٠ میلیون تومان تسهیلات اشتغال‌زایی، رتبه سوم استان را از این نظر داراست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فرمانداري کردکوی منطقه گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۰۶۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • آبی که از سرچشمه گل آلود می شود ؛ داستانی تکراری این بار در روستای سرکلاته کردکوی
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • بهترین انیمه‌های سریالی که در بهار امسال نباید از دست بدهید
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آب‌رسانی شهری نیست
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آبرسانی شهری نیست
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • این اولین ربات انسان‌نمای تمام‌الکتریکی با سرعت ۶ کیلومتربرساعت است
  • احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون