Web Analytics Made Easy - Statcounter

 بر اساس بخشنامه، سرپرست معاونت فنی گمرک ایران و بر اساس نامه دفتر فن اوری اطلاعات این سازمان، واحد ارزی جدید " دلار امریکا صادرات" با کد اختصاری "EGP" بر مبنای میانگین هفتگی نرخ دلار بازار ثانویه (نیما) برای ارزش کالاهای صادراتی و لزوم انتخاب گزینه مذکور در باکس 22 اظهارنامه های صادراتی ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 گفتنی است، در بخشنامه مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات گمرک  ایران آمده است:  با عنایت به مذاکره به عمل آمده به استحضار می‌رساند به منظور امکان درج نرخ ارز دلار مندرج در سامانه نیما به عنوان نرخ پایه محاسبات ارزش ریالی صادرات، نوع ارز مورد نظر در پنجره واحد تجارت فرامرزی با عنوان«دلار آمریکا صادرات» با نام سه حرفی EGP با قابلیت درج میانگین هفتگی نرخ مذکور ایجاد و قابل بهره برداری می باشد، لذا خواهشمند است دستور فرمایید نسبت به صدور بخشنامه و ابلاغ به گمرکات اجرایی و اطلاع رسانی لازم به نحو مقتضی به کلیه کارشناسان مربوطه و ذی نفعان(رویه صادرات) به منظور انتخاب نوع ارز مذکور در هنگام تکمیل اظهارنامه صادراتی در پنجره واحد تجارت فرامرزی اقدام نمایند. بدیهی است در صورت انتخاب نادرست و استفاده از نوع ارز با عنوان دلار آمریکا واردات محاسبات بر مبنای نرخ پایه دلار مصوب صورت خواهد گرفت. لازم به ذکر می نماید مراتب در پنجره واحد تجارت فرامرزی بروز رسانی شده و لذا ضروری است تا زمان بروز رسانی سامانه های محلی از اخذ نسخه چاپی از سامانه های محلی مذکور خودداری گردد.

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ایران دلار فناوری اطلاعات و ارتباطات تجارت ارز واردات گمرک کالاهای صادراتی واحد ارزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۰۶۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته

میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به حدود ۵۰۰ میلیون دلار رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب 26، 18 و 6 درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.
 کف‌پوش‌های غیر‌مخملی باف با رقمی بالغ بر 220 میلیون دلار، عمده‌ترین کالای صادر شده در بین این محصولات بوده است.
بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال 1402 از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم 16 درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با 11.5 درصد و غرب تهران با 9.5 درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.
 در این مدت 2 میلیارد و 200 میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال ماقبل آن 12 درصد افزایش نشان می دهد.
امارات متحده عربی با 38 درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با 22 درصد و ترکیه با 17.6 درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال 1402 بوده اند.
 بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است، افزود: عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال 1402 به پارچه‌های تار و پود‌باف با 433 میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن 21.5 درصد افزایش نشان می‌دهد.
شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول 50 الی 60 کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول 63 _ 61 کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟