Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق تعاون ایران با اشاره به اینکه واگذاری اراضی به بخش تعاون یکی از مطالبات بخش کشاورزی است گفت:یکی از الزامات رسیدن به سهم۲۵درصدی در اقتصاد حضور ۶۵درصدی در تولیدات کشاورزی کشور بوده اما این هم محقق نشده است. ۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۷ اقتصادی کار آفرینی و اشتغال کشاورزی نظرات

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بهمن عبداللهی، رئیس اتاق تعاون ایران در جلسه هم اندیشی فعالان اقتصادی اتاق تعاون ایران با محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی در اتاق تعاون با اشاره به اینکه تعاون یکی از سه بخش مهم اقتصادی است گفت:بخش تعاون یک کشور، دولت کوچکی است که در زمینه صنعت،خدمات و کشاورزی فعالیت می کند و مهمترین بخش تعاون حوزه کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ماده 79 قانون تعاون اظهار داشت: وزارت جهاد موظف به حمایت یکسان از اتحادیه های سراسری و تعاونی های روستایی است. اما متأسفانه مشاهده می شود که وزارت جهاد تنها از تعاونی های روستایی حمایت می کند.

عبداللهی  گفت:براساس احکام برنامه ششم و سیاست‌های اصل 44 قرار بود سهم تعاونی‌ها از اقتصاد 25  درصد باشد اما محقق نشده است. یکی از الزامات رسیدن به سهم25درصدی در اقتصاد حضور 65درصدی در تولیدات کشاورزی کشور بوده اما این هم محقق نشده است.

رئیس اتاق تعاون ایران در ادامه به سایر مطالبات  بخش کشاورزی تعاون گفت: واگذاری اراضی به بخش تعاون یکی دیگر از مطالبات این بخش است.  یکی از الزامات رسیدن به سهم25 درصدی در اقتصاد واگذاری اراضی قابل برداشت محصولات کشاورزی به بخش تعاون است که در اصل 44هم لحاظ شده است و این واگذاری‌ها از مسئولیت‌های وزارت جهاد کشاورزی است تا در حوزه توزیع کالاها، تعاون بتواند به تولید 40 درصدی کالاهای کشاورزی برسد.

انتهای پیام/

R1012189/P1012122/S7,82,83/CT1 واژه های کاربردی مرتبط اشتغال‌زایی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اشتغال زایی اشتغال زایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۰۶۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی رصدخانه ی تحقق شعار سال در اتاق بازرگانی سنندج

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ، معاون امور اقتصادی استانداری کردستان در جلسه با اعضای اتاق بازرگانی سنندج با اشاره به برنامه ریزی برای حل مسائل کلان استان در حوزه اقتصادی و لزوم اجرای کامل طرح جامع توسعه باشماق گفت: در نشست پیش رو با هیئت دولت مسائل مربوط به تجارت خارجی و بازرگانی و مناطق آزاد، تجاری و اقتصادی استان مطرح و برای آن چاره اندیشی می‌شود.

نوری از ایجاد زنجیره‌های ارزش در حوزه‌های فرش و محصولات صیفی و باغی خبر داد و افزود: زنجیره دام و طیور و گوشت مرغ هم اکنون در استان فعال است و با راه اندازی کارخانجات ذوب آهن زنجیره تولید فولاد نیز در کردستان تکمیل می‌شود.

عبدالملکی رئیس اتاق سنندج هم در ابتدای این جلسه با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در این اتاق عنوان کرد: در اتاق سنندج رصدخانه تحقق شعار سال راه اندازی می‌شود.

امانی رئیس شرکت شهرک‌های صنعتی استان نیز با اشاره به اینکه تفاوت معنادار سرانه زمین‌های صنعتی استان با میانگین کشوری عقب ماندگی صنعت و تولید را در استان به دنبال داشته است گفت: ایجاد شهرک صنعتی مشترک با اقلیم کردستان عراق می‌تواند توسعه تجارت خارجی استان را موجب شود.

دیگر خبرها

  • راهکارهای توسعه کیفی بخش تعاون در اقتصاد ایران چیست؟
  • منظور: اقتصاد ایران در اوج تحریم‌ها رشد ۶ درصدی را تجربه کرد
  • راه اندازی رصدخانه ی تحقق شعار سال در اتاق بازرگانی سنندج
  • جهادگران اقتصادی را لَنگ تسهیلات نگذارید
  • ۴۰۰۰ همت برای تحقق نرخ رشد ۸ درصدی در اقتصاد کشور نیاز است
  • الگوی سنتی کسب و کار در دنیا منسوخ شده/ برای ایجاد جهش در تولید روشهای نوین استفاده شود
  • لازمه تحقق جهاد اقتصادی چیست؟
  • دبیرکل اتاق ایران و عراق: دلار می‌ریزد
  • واکاوی عوامل تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم
  • افزایش ۷.۶ درصدی تولید تخم مرغ در خراسان رضوی