Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران ضمن تاکید بر اهمیت مطالعه پیوست‌های اجتماعی پروژه احداث پل سبز زندگی، خواستار مشارکت هرچه بیشتر شهروندان در تعیین سرنوشت پل گیشا در قالب احصاء نقطه نظرات ساکنان محدوده پیرامونی پروژه شد.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان ایرج معزی با بیان آنکه مطالعه پیوست‌های اجتماعی پروژه احداث پل سبز زندگی باید ضمن معرفی پروژه در قالب گردهمایی‌های محلی تا سطح نظرسنجی از ذینفعان پروژه گسترش یابد اظهار داشت: پل کوی نصر (گیشا) شاخصی برای تعریف و ارائه نشانی این محدوده از پایتخت است و از این رو به نظر می‌رسد حفظ آن به لحاظ جنبه‌های اجتماعی برای شهروندان حایز اهمیت باشد؛ ضمن آنکه بهره برداری از زیرگذر کوی نصر بدون نگهداشت پل موجود نیز مستلزم احداث ۴ دستگاه پل عابر پیاده در این تقاطع پر رفت و آمد خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست که به ریاست محمد علیخانی تشکیل شد، گزارشی از آخرین وضعیت پروژه‌های معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران شامل طرح‌های به ثمر نشسته در سال جاری، طرح‌های در حال اجرا و پیش بینی زمان بهره برداری از این طرح‌ها ارائه شد. به این ترتیب در حالی که شهروندان تهرانی طی هفته آتی شاهد بهره برداری از ۴ پروژه عمرانی شامل پروژه‌های احداث زیرگذر جنوب به جنوب بزرگراه یادگار امام (ره)، پل دوربرگردان غرب به غرب بزرگراه امام رضا (ع)، ایمن سازی پایه‌های پل تقاطع بزرگراه شهید خرازی با رودخانه وردآورد و مقاوم سازی و بهسازی لرزه‌ای پل تقاطع بزرگراه شهید چمران با بلوار مدیریت خواهند بود، گزارش روند پیشرفت پروژه‌هایی از قبیل: تقاطع غیرهمسطح بزرگراه شهید حکیم با بلوار المپیک، زیرگذر کوی نصر، تونل- زیرگذر امتداد خیابان استاد معین، بزرگراه شهید بروجردی، به سمع و نظر اعضای کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران رسید.

همچنین درباره طرح‌های نگهداشت روکش آسفالت معابر بزرگراهی بحث و تبادل نظر شد و ضمن تاکید بر ضرورت پیشگیری از اجرای عملیات تراش و روکش کلی آسفالت، آخرین وضعیت پروژه بهسازی مسیر‌های کندروی بزرگراه آزادگان مورد بررسی قرار گرفت.

پروژه‌های احداث مجموعه فرهنگی- تجاری برج طغرل، پایانه جدید شرق، ساختمان خانه شهر و مقاوم سازی و بهسازی لرزه‌ای پل‌های سواره رو، از دیگر طرح‌هایی بود که در جریان هفتادمین نشست کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا، زیر ذره بین نمایندگان پارلمان شهری قرار گرفت.

معرفی اجمالی طرح احیا و ساماندهی رودخانه‌های شهر تهران و ارائه برخی از دستاورد‌های این طرح که در سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران مورد مطالعه و تدوین قرار گرفته است، از دیگر موارد مطرح شده در نشست بود که طی آن سعید احمری، مدیر گروه آب‌های سطحی سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران، ضمن ارائه تاریخچه‌ای از نحوه مواجهه بشر با رودخانه‌های شهری، به تشریح ویژگی‌های رویکرد نوین تعامل با این مواهب طبیعی و همچنین اهداف اصلی طرح احیا و ساماندهی رودخانه‌های شهر تهران پرداخت.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شواری شهر گیشا گزاش شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۰۷۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۲ طرح راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، با اشاره به اهمیت بهسازی آسفالت معابر بزرگراهی شهر تهران به ویژه بزرگراه آزادگان گفت: روند بهسازی آسفالت بزرگراه آزادگان به دلایلی مختلف از جمله کمبود آسفالت و بتن غلتکی یا صادر نشدن مجوز‌های ترافیکی با کندی پیش می‌رفت.

هادی حق‌بین، افزود:گزینه اجرایی مناسب‌تر جایگزین شد و همزمان با خرید کارخانجات جدید آسفالت و ثبت رکورد تولید و اجرای ۱.۵ میلیون تن آسفالت، انتخاب روش احیای عمیق با سیمان، سبب شد تا سرعت کار بهسازی آسفالت بزرگراه آزادگان دو چندان شود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با یادآوری اینکه عملیات بهسازی مسیر‌های تندروی بزرگراه آزادگان در فاصله سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۱ فقط روی یک مقطع ۹ کیلومتری انجام شده بود، گفت: سال گذشته، بیش از ۱۲ کیلومتر از مسیر‌های تندروی بزرگراه آزادگان به صورت تمام عرض بهسازی شد و در سرعت بهسازی روکش آسفالت معابر بزرگراهی نیز به رکوردی جدید دست یافتیم.

وی با اشاره به اهمیت بهسازی بزرگراه آزادگان به عنوان کمربندی جنوبی و غربی تهران و وسعت طرح بهسازی بزرگراه آزادگان، گفت: در سال ۱۴۰۲ مساحتی بالغ بر ۲۱۶ هزار مترمربع از این بزرگراه با اجرای ۵۱ هزار تن آسفالت و هزینه ۲۵۲ میلیارد تومان بهسازی شد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران درباره دومین طرح قابل بهره‌برداری در محدوده بزرگراه آزادگان، یادآور شد: عرض کم محور کندروی بزرگراه آزادگان در مسیر جنوب به شمال و در محل تقاطع با بزرگراه شهید لشگری منجر به ایجاد گره و گلوگاه ترافیکی یا پس زدگی بار ترافیک می‌شد و از این رو تعریض این مقطع از مسیر کندروی بزرگراه از ۲ خط عبوری به ۳ خط و اصلاح چرخه‌های منتهی به آن از فرودین سال ۱۴۰۲ آغاز شد.

به گفته معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، ایمن‌سازی و تحکیم کوله پل‌های ۳گانه بزرگراه شهید لشگری و اجرای دیواره‌ها از دیگر اقداماتی است که به عنوان پیش نیاز عملیات تعریض و در قالب این طرح انجام شد و مجموعه اقدامات یادشده طی یکسال به اتمام رسید.

دیگر خبرها

  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | ویژگی های این معبر جدید پایتخت
  • بازدید مدیرعامل سازمان عمرانی شهرداری تهران از سه پروژه
  • بهره برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان
  • بلدیه تهران بعد از ۵۰ سال بازآفرینی شد
  • بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال
  • بهره‌برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان تهران
  • بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال + تصاویر
  • بهره‌برداری از ۲ طرح راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان
  • ضرورت رفع نقص پل های عابر مکانیزه در تهران
  • لزوم تعمیر پل‌های عابر پیاده مکانیزه معیوب