Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-24@07:35:54 GMT

اتوبوس خودران قطبی ساخته شد

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۰۹۱۲۶

اتوبوس خودران قطبی ساخته شد

یک شرکت فنلاندی نمونه اولیه اتوبوس خودرانی ساخته که می تواند در آب وهوایی مختلف از جمله شرایط قطب فعالیت کند.
شرکت خرده فروشی ژاپنیMuji با شرکت فنلاندی Sensible4 (تولید کننده خودروهای خودران) همکاری می کند تا یک اتوبوس اتوماتیک جدید بسازد که می تواند در شرایط مختلف آب وهوایی به فعالیت خود ادامه دهد.

به گزارش صدای ایران از مهر، هری سانتامالا مدیر ارشد اجرایی شرکت فنلاندی می گوید: ما در حال توسعه اتوبوس های خودران هستیم تا آنها را به بخشی از خدمت حمل و نقل روزانه مردم تبدیل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا زمانیکه فناوری خودروهای خودران برای فعالیت در انواع مختلف آب وهوا پیشرفت نکند، این وسایل نقلیه در زندگی روزمره مردم جایی نخواهند داشت.

این شرکت فناوری خودروهای خود را درشرایط قطبیLapland (شمالی ترن نقطه فنلاند)آزمایش کرده است. هم اکنون نیز با طراحان ژاپنی همکاری می کند تا اتوبوس خودرانی به نام Gacha بسازد. این اتوبوس های خودران در ۲۰۱۹ در شهرهای مختلف فنلاند آزمایش می شوند. در مرحله بعد ناوگان تجاری آنها در ۲۰۲۰ ارائه می شود.

شرکت ژاپنیMuji بیشتر وسایل خانگی ارزان طراحی می کند. البته این شرکت در سال ۲۰۰۱ با نیسان همکاری کرد تا خودرویی کوچک و ارزان بسازد.

به هرحال اتوبوس طراحی شده مانند نمونه های معمول جلو یا عقب ندارد. همچنین ظرفیت ۱۶ مسافر (۱۰ نفر نشسته و ۶ نفر ایستاده) را دارد.
اتوبوس خودران Gacha در مارس ۲۰۱۹ در هلسینکی رونمایی می شود.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: اتوبوس خودران قطبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۰۹۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ۵۰۰۰ اتوبوس نو تا پایان سال به شهر تهران

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران از ورود ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس نو تا پایان سال خبر داد.

به گزارش ایسنا، مهدی علیزاده با تاکید بر اینکه بیش از ده سال است که ناوگان اتوبوسرانی نوسازی نشده است و این وقفه زیاد سبب شده که تولید کنندگان داخلی اتوبوس تقریبا خط تولید را نیمه تعطیل یا تعطیل کنند افزود: در سالجاری  بیش از۵۰  درصد بودجه شهرداری تهران به حوزه حمل ونقل اختصاص داده شد و براساس برنامه چهارم توسعه تا پایان سال ۱۴۰۴ باید ۷۵۰۰ اتوبوس فعال داشته باشیم اما اتفاقی که در سال گذشته رخ داد این بود که قرارداد خرید ۲۵۰۰ اتوبوس با تولید کنندگان داخلی منعقد شد که از این تعداد ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس دیزلی و ۵۰۰ دستگاه برقی خواهد بود که بنا است تا پایان سال تحویل شهرداری تهران شود.

وی با بیان اینکه سال گذشته شهرداری تهران قرار دادی با یکی از شرکتهای چینی برای خرید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۲ متری برقی منعقد شدگفت: مجموعا اتوبوسهای نو تولید داخل و وارداتی به ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس می رسد و در حال مذاکره هستیم که خدمات پس از فروش اتوبوسهای چینی را به شرکتهای تولید داخلی داشته باشیم و به محض  توافق و بعد از اولین پرداخت، بنا است که ظرف مدت ۵ الی ۶ ماه، ۲۵۰۰ اتوبوس را تحویل دهند و براساس برنامه ریزی ها تا پایان سال این اتوبوسها وارد می شود که ۵ هزار اتوبوس فعال و نوسازی شده وارد چرخه شود.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در مورد ورود اتوبوسهای نو به ناوگان حمل ونقل عمومی با بیان اینکه در سال گذشته ۴۰۰ اتوبوس نوسازی شد گفت: از ابتدای این دوره مدیریت شهری تاکنون ۹۰۰ دستگاه اتوبوس نو از طریق خریدهای شهرداری تهران و تعهدات وزارت کشور وارد چرخه حمل ونقل عمومی تهران شد و این روند ادامه خواهد داشت بگونه ای که در آینده ای نزدیک آنقدر اتوبوس خواهیم داشت که دچار کمبود راننده خواهیم شد.

وی در مورد وضعیت اورهال اتوبوسهای شرکت واحد با بیان  اینکه براساس برنامه ریزی های صورت گرفته در سالجاری ۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری بازسازی خواهد شد افزود: در کنار نوسازی و اورهال اتوبوسها، ورود مینی بوس به چرخه فعالیت را نیز خواهیم داشت چراکه نسبت به مهندسی خطوط اتوبوس اقدام کردیم به این علت که برخی از خطوط اتوبوسرانی مسافر کمی دارند و فعالیت اتوبوسهای۱۲ متری در این خطوط به صرفه نیست به همین علت در این خطوط کم مسافر از مینی بوس استفاده می کنیم و اتوبوسها به خطوط پرمسافر تزریق می شوند.

علیزاده در مورد کمبود حقوق رانندگان اتوبوس بخش خصوصی با تاکید بر اینکه ۱۷ شرکت بخش خصوصی با شرکت واحد قرارداد دارند گفت: بخشی از اتوبوسهای شهر تهران ملکی شهرداری تهران هستند و بخش دیگر نتعلق به بخش خصوصی است که شرکت واحد دخل وتصرفی در حقوق رانندگان بخش خصوصی ندارد و تنها به صورت ماهانه براساس خدمات و پیمایش یارانه پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در مورد چرایی تغییر جایگاه زنان و مردان در اتوبوسهای بی.آر.تی با بیان اینکه از سال گذشته برنامه ریزی برای خطوط تندور آغاز شد و ما  شکایت های زیادی وهم تصافات جرحی در مورد این خصوص داشتیم گفت: در خطوط تندور با وجود کمک و همکاری پلیس راهور نتوانستیم نسبت به ساماندهی موتورسیکلتها اقدام کنیم و این ترمزهای ناگهانی اتوبوسها و تعداد بالای مسافران زن در اتوبوسهای تندرو موجب بروز تصادفات می شود.

علیزاده با بیان اینکه آسیب پذیری بانوان بیشتر است و در تصادفات دچار جرح می شوند گفت: دقت داشته باشید که تعداد مسافران زن در خطوط تندرو در ساعات پیک بیشتر از آقایان است و نیاز به فضای بیشتری داشتند و قسمت انتهایی اتوبوس نیز فضای بیشتری به نسبت فضای جلو دارند و این تغییر مکان موجب رضایت نسبی مسافران شده است.

دیگر خبرها

  • آماده همکاری گسترده با طالبان هستیم
  • ورود ۵ هزار اتوبوس نو به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • اولین اتوبوس‌ خودران شیفت شب جهان در سئول (فیلم)
  • امسال ۵۰۰ اتوبوس شهری اورهال می‌شود
  • ورود ۵۰۰۰ اتوبوس نو تا پایان سال به شهر تهران
  • پاکستان علاقه‌مند و نیازمند به گسترش همکاری‌ها با ایران است
  • اضافه شدن ۱۳ فیلم دیگر به بخش‌های مختلف جشنواره کن
  •  قدم جدید مدیران خودرو برای رهبری بازار خودروهای برقی در ایران
  • مردم از اتومبیل‌های خودران می‌ترسند؛ آیا صنعت می‌تواند آن را تغییر دهد؟
  • ترمز رشد خودروهای برقی کشیده شد