Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر آموزش و پرورش شاهین شهر، رویش های انقلاب اسلامی را در گرو تبیین آرمان ها دانست و گفت: انقلاب اسلامی با فطرت و آرمان های متعالی انسان در ارتباط است و هرگز کهنه نمی شود، باید از این آرمان ها دفاع کرد و به تبیین آن پرداخت تا از آن سوء استفاده نشود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد اسماعیل زاده در گفت و گو با  خبرنگار صاحب نیوز با گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی، ‏ نقش دانش آموزان در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی را بی بدیل خواند و ابراز کرد: نقش دانش آموزان در پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آن در دوران دفاع مقدس بی نظیر بوده و امید است که امروز هم دانش آموزان برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی نقش پررنگ داشته باشند،

مدیر آموزش و پرورش شاهین شهر، مهم ترین روش تربیتی برای تربیت نسلی که حافظ انقلاب اسلامی باشد را روش عملی دانست و خاطرنشان کرد: باید دانش آموزان صداقت و پاکی را در عمل و رفتار مسؤولان ببینند و صرفاً به زبان اکتفا نشود، فضاسازی رسانه ای و تبلیغات و استفاده از قالب های هنری هم تاثیر به سزایی در این زمینه دارد، روش های کلیشه ای کارآمدی چندانی ندارد و باید خود دانش آموزان نیز در این زمینه تحقیق کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسماعیل زاده، در پاسخ به اینکه آیا رویش هایی در سال های اخیر برای تداوم انقلاب صورت گرفته است، بیان کرد: انقلاب اسلامی با فطرت و آرمان های متعالی انسان در ارتباط است و هرگز کهنه نمی شود و اهداف همه پیامبران و انسان های آزادی خواه در طول تاریخ نیز همین بوده است، باید از این آرمان ها دفاع کرد و به تبیین آن پرداخت تا از آن سوء استفاده نشود که در این صورت رویش قابل توجهی خواهیم داشت.

وی به ویژه برنامه های هفته بسیج دانش آموزی اشاره کرد و افزود: برگزاری مسابقات فرهنگی، ورزشی و هنری متناسب با مناسبت های اربعین و 28 صفر، شرکت در نماز جمعه و راهپیمایی گسترده 13 آبان، گفتمان دانش آموزی، برگزاری نمایشگاه ها و صبحگاه و زنگ استکبارستیزی ویژه روز دانش آموز از برنامه های ویژه 13 آبان است.

اسماعیل زاده، در تشریح وضعیت و میانگین رشد تحصیلی دانش آموزان و سطح علمی آن ها، اظهار کرد: برنامه های آموزش و پرورش در دو سطح عمومی و نخبه پروری است، سطح عمومی در قالب آموزش کتاب های درسی و آزمون ها و سطح نخبه پروری در قالب المپیادها و جشنواره های خوارزمی و جابربن حیان و المپیادهای ورزشی و هنری برگزار می شود، ولی هدف اصلی آموزش و پرورش تقویت آموزش و پرورش عمومی و همگانی است.

توجه به تمام ابعاد شخصیتی نوجوان از اهداف تعلیم و تربیت متعالی است

وی با اشاره به شعار سال آموزش و پرورش و جایگاه کنونی آن در جامعه و اهداف و نیازها، اظهار کرد: براساس سند تحول آموزش و پرورش، تربیت دانش آموزان نیازمند توجه به همه ابعاد شخصیتی دارد که به همین دلیل با تحلیل و بررسی وضعیت موجود و اهداف آموزش و پرورش طی پروسه چند ماهه و هم اندیشی با سایر اعضای شورای معاونین شعار «تعلیم و تربیت متعالی با مشارکت همگانی» برای سال تحصیلی انتخاب شد.

مدیر اداره آموزش و پرورش شاهین شهر، افزود: ‏در سند تحول، شش ساحت تربیت به عنوان اهداف آموزش و پرورش تعریف شده است، ساحت تربیت اخلاقی و اعتقادی، تربیت اجتماعی و سیاسی، تربیت علمی و آموزشی، تربیت بدنی و زیستی، تربیت اقتصادی و تربیت زیبایی شناختی، شش ساحت تعریف شده در سند تحول آموزش و پرورش هستند که در رأس همه آن ها تربیت اعتقادی و اخلاقی دانش آموزان قرار دارد.

وی افزود: منظور از تعلیم و تربیت متعالی توجه به تمام ابعاد شخصیتی نوجوان است، برای شش ساحت تربیتی برنامه هایی در نظر گرفته شده است، برای مثال در ساحت تربیت اعتقادی برنامه های حضور در نمازجماعت، جلسات قرآن خوانی، نمازجمعه، راهپیمایی یوم الله 13آبان، برگزاری جشنواره های مذهبی و در حوزه های زیستی برنامه های المپیادهای ورزشی برنامه ریزی شده است که اغلب به صورت تکمیلی است و اصل آن در قالب درس های دانش آموزان پیاده سازی می شود.

اسماعیل زاده، با بیان اینکه سعی شده تا به تمام ابعاد شخصیتی دانش آموزان توجه شود و از تربیت کاریکاتوری اجتناب شود، ابراز کرد: برای دستیابی به همه این ساحت ها و اهداف، آموزش و پرورش به همه قلمروهای مشارکت همگانی نیاز دارد که مهم ترین بعد آن بعد تربیتی است و مشارکت خانواده ها را می طلبد.

وی با تاکید بر اهمیت هماهنگی خانواده و مدرسه برای تربیت دانش آموزان، دوگانگی و اصطکاک بین آموزه های مدارس و خانواده ها را یکی از مشکلات کنونی آموزش و پرورش دانست و تصریح کرد: اگر خانواده ها احساس کنند که مدارس اهدافی را دنبال می کنند که خانواده ها باید آن را حمایت کنند، آسیب های کمتری متوجه دانش آموزان می شود.

افزایش بیش از سه هزار نفری جمعیت دانش آموزان شاهین شهر در سال تحصیلی جاری

مدیر اداره آموزش و پرورش شاهین شهر، از رشد بیش از سه هزار نفری جمعیت دانش اموزان نسبت به سال تحصیلی96-97 در شاهین شهر خبر داد و با بیان اینکه سال تحصیلی جاری با 35 هزارو 500 نفر دانش آموز در شاهین شهر آغاز شده است اظهار کرد: همه ساله به دلیل افزایش جمعیت دانش اموزان به ناچار تعدادی از مدارس دو نوبته می شوند تا تمام ظرفیت ها مورد بهره برداری قرار بگیرد.

اسماعیل زاده، در خصوص برنامه های آموزش و پرورش برای ترغیب خانواده ها به همراهی با آموزش و پرورش، گفت: در هفته پیوند اولیا و مربیان توجه ویژه ای به این مسأله شد که به همین منظور همایش و برنامه آموزش محور در حوزه خانواده برگزار شد همچنین دبیرخانه ای نیز برای جمع بندی راهکارهای تحقق مشارکت مردم تشکیل شده است.

وی اضافه کرد: با مشارکت مردم و مسئولان، اداره 1392 کلاس درس تاکنون به خوبی انجام شده ولی برای دستیابی به وضعیت ایده آل نیاز به مشارکت بیشتری داریم.

مدیر آموزش و پرورش شاهین شهر، با بیان اینکه تاکنون 47 باب از 180 مدرسه شاهین شهر توسط خیرین احداث شده است، افزود: به منظور جلب مشارکت خیرین برای تجهیز و ساخت مدارس درصدد شناسایی خیرین و نهادهای دولتی و مردمی و برگزاری جشنواره خیرین مدرسه ساز هستیم البته از رسانه ها نیز انتظار می رود که زمینه را برای مشارکت همگانی فراهم کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۰۹۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی برای سال تحصیلی جدید

در حالیکه ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی ۱۴۰۳ ـ ۱۴۰۴ برای دانش‌آموزان پایه‌های دوم تا ششم ابتدایی، هشتم و نهم دوره متوسطه اول، یازدهم و دوازدهم دوره متوسطه دوم همچنین پایه‌های تحصیلی آمادگی ۲ (استثنایی)، اول ۲ (استثنایی)، اول ۳ (استثنایی) و اول تکمیلی (استثنایی) از امروز (چهارشنبه پنجم اردیبهشت) آغاز شده، قیمت کتاب‌های درسی پایه‌های تحصیلی به جزء پایه‌های ورودی هفتم و دهم اعلام شده است.

دانش‌آموزان برای ثبت سفارش کتاب‌های درسی باید به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به‌نشانی my.Gov.ir یا پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به‌نشانی my.medu.ir یا سامانه irtextbook.ir مراجعه کنند.

لازم به ذکر است ثبت سفارش کتاب‌های درسی پایه اول دبستان، آمادگی ۱ (استثنایی)، اول ۱ (استثنایی) و اول مقدماتی(استثنایی) از دهم تیر آغاز شده و تا ۹ شهریور ۱۴۰۳ ادامه دارد.

این در حالیست که دانش‌آموزان و اولیاء آنان، در صورت تمایل می‌توانند از طریق سامانه مذکور نسبت به ثبت سفارش انفرادی اقدام کنند و برای ورود به سامانه کد ملی دانش‌آموز، نام کاربری و۶ رقم سمت راست شماره سریال شناسنامه دانش‌آموز، "رمز عبور" ورود به سامانه است.

دانش آموزان اتباع باید به جای کد ملی، کد اتباع در سامانه سیدا و به جای شماره سریال شناسنامه، ۶ رقم یک (۱۱۱۱۱۱) وارد کنند.

کتاب‌های درسی دانش‌آموزان تمامی دوره‌های تحصیلی، از طریق مدرسه محل تحصیل آنان که در سفارش دانش‌آموز قید شده است، توزیع می شود.

قیمت کتاب‌های درسی به گفته مسئولان وزارت آموزش و پرورش، به طور میانگین ۵۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش دارد.

بدین ترتیب قیمت کتاب‌های درسی در پایه تحصیلی اول ابتدایی ۷۱ هزار تومان است که این رقم برای ششمی‌ها ۱۰۲ هزار تومان تعیین شده است.

هچنین قیمت کتاب‌های درسی پایه هشتم برای دانش‌آموزان دختر ۱۴۹ هزار تومان و برای دانش‌آموزان پسر ۱۵۲ هزار تومان، پایه نهم ۱۵۷ هزار تومان و پایه یازدهم رشته ریاضی فیزیک ۲۱۱ هزار تومان، دوازدهم ریاضی و فیزیک ۱۶۴ هزار تومان؛ علوم تجربی یازدهم و دوازدهم نیز به ترتیب ۲۰۲ و ۱۵۴ هزار تومان است که این رقم برای پایه یازدهم و دوازدهم رشته علوم‌انسانی ۱۸۵ و ۱۶۷ هزار تومان و برای یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌های رشته علوم و معارف اسلامی نیز به ترتیب ۲۴۱ و ۲۱۸ هزار تومان اعلام شده است.

قیمت کتابهای پایه‌های هفتم و دهم متعاقبا اعلام می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • تاکید بر برنامه ریزی مدون در حوزه های فرهنگی و اعتقادی دانش آموزان فیروزکوه
  • افزایش ۵۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی برای سال تحصیلی جدید
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد