Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، مراسم سوگواری شهادت جانسوز رسول مکرم اسلام (ص)، امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) در مسجد امام علی (ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، ظهر امروز (سه شنبه) بعد از اقامه نماز ظهر و عصر برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی، استاد اخلاق و مفسر قرآن در این مراسم به سخنرانی پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرائتی در ابتدای سخنان خود با انتقاد از اینکه متأسفانه بسیاری از مردم دنیا از علوم اسلامی آگاهی ندارند، اظهار داشت: قرآن کریم بر مسئله لقمه حلال تأکید بسیار دارد و لقمه حرام، انسان را فاسد و فاسق خواهد کرد، حتی هنگامی که خداوند می خواست به پیامبر اسلام (ص) فرزند بدهد، به او دستور داد تا از استفاده از یک سری خوراکی های خاص اجتناب کند.

وی افزود: اسلام در مسائل حقوقی، اسلام آن قدر نکته دارد اما متأسفانه دنیا به آن توجهی ندارد؛ مشکل اساسی ما این است که حرف های دیگران را می دانیم اما خودمان را فراموش کرده ایم.

قرائتی ادامه داد: متأسفانه طب قدیم خود را فراموش کرده ایم، این در حالی است که ما باید طب قدیم خود را بلد باشیم و طب جدید را به آن اضافه کنیم، نه اینکه طب قدیمی را به طور کل کنار بگذاریم.

این استاد اخلاق با اشاره به مسئله خوردن و آشامیدن در قرآن کریم، تصریح کرد: قرآن کریم هر گاه که از خوردن یا آشامیدن یاد می کند، در کنار آن یک مسئولیتی را قرار داده است ولی ما انسان ها در بسیاری از موارد دست به اسراف می زنیم.

قرائتی با اشاره به مسئله لیسانس در کشور گفت: متأسفانه فارغ التحصیلان کشور در مقطع لیسانس از وضعیت مطلوب و بهره علمی بالایی برخوردار نیستند؛ ما نباید به درس های دانشگاه اکتفا کرده و نباید در یک ریل خاص حرکت کنیم، بلکه باید طبق نیازهای جامعه و کشور، تحصیلات خود را ادامه دهیم.

وی اضافه کرد: این که صرفا عده ای لیسانس را تحویل کشور قرار دهیم، هیچ گاه وضعیت کشور درست نخواهد شد.

این استاد اخلاق خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات اساسی کشور ما این است که انسان دارای حُریت و شجاع، کم شده لذا اینگونه سخنان کمتر مطرح می شود؛ درسی که دانشجویان می خوانند باید واجب باشد یعنی حداقل یکی از گره های کشور را باز کند. متأسفانه این موضوع در حوزه های علمیه نیز وجود دارد و علومی در آنجا مطرح می شود که ارتباطی با مشکلات کشور ندارد.

قرائتی با بیان اینکه آموزش و پرورش، دانشگاه و حوزه علمیه نیاز به تحول اساسی دارد، گفت: من نامه ای به رهبری نوشتم و طی این نامه از فارغ التحصیلان حوزه علمیه انتقاد کردم. به عنوان مثال برخی از فارغ التحصیلان حوزه توانایی ارتباط با جوانان یا دانش آموزان در مدارس را ندارند.

وی تأکید کرد: اگر می خواهیم واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی متحول شود باید پس از نمازهای واجب، تفسیرهای پنج دقیقه ای تا 10 دقیقه ای قرآن را داشته باشیم؛ ما باید قرآن و نهج البلاغه را اقامه کنیم، اگر این کار را انجام دهیم، دین مان سقوط خواهد کرد.

انتهای پیام/

108 / 167 حجت الاسلام قرائتی دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات تفسیر قرآن

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: حجت الاسلام قرائتی دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات تفسیر قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۱۱۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه ۲۳۰ شورای تحول و ارتقای علوم انسانی به ریاست سعید رضا عاملی، رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی و با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اعضای این شورا در محل سالن جلسات دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه عاملی در قالب پیش‌دستور، گزارشی در خصوص برگزاری نشست‌های هم فکری و هم اندیشی با رئیس و اعضای هیئت علمی برخی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت عتف، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی ارائه داد.

همچنین وی با اشاره به تجربه موفق شورای عالی انقلاب فرهنگی، بر ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی، اجتماعی و هنر در تدوین سیاست‌ها و مصوبات شورای تحول تاکید کرد.

سپس جلسه شورای تحول وارد دستور اصلی خود شد. موضوع دستور اول جلسه «نهایی‌سازی اعضای کارگروه‌های تخصصی» بود که توسط مدیران این کارگروه‌ها معرفی شده بودند.

در این دوره شورای تحول، سیزده کارگروه تخصصی با عناوین علوم اقتصادی، علوم تاریخی، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، علوم تربیتی، روان‌شناسی و مشاوره، معماری و شهرسازی، فلسفه، حقوق، مطالعات زنان و خانواده، زبان‌ها و ادبیات خارجی، مدیریت، هنر و فرهنگ، ارتباطات و رسانه تشکیل شده است که احکام مدیران این کارگروه‌ها، در روز‌های پایانی سال گذشته صادر و به آنها ابلاغ شد.

همچنین علاوه بر کارگروه‌های تخصصی، تعدادی کارگروه با ماموریت ویژه، ذیل شورای تحول ایجاد شده یا در حال شگل‌گیری است که عناوین آنها عبارتند از: ۱- مشاغل علوم انسانی ۲- تدوین آیین‌نامه ارتقاء اعضای هیأت علمی رشته‌های علوم انسانی، اجتماعی و هنر ۳- پژوهش ۴- فناوری و نوآوری ۵- آموزش و پرورش.

در ادامه جلسه، دستور دوم با موضوع «بررسی آیین‌نامه جدید شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی (جایگزین آیین‌نامه مصوب جلسه ۶۵۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ  ۱۳۸۸/۰۷/۲۱)» مطرح و اعضاء به بحث و تبادل نظر پرداختند، اما به دلیل اتمام زمان جلسه، ادامه بررسی آن به جلسه آتی شورای تحول موکول شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد