Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان جمهوری چک که اخیرا خواستار خروج نظامیان کشورش از افغانستان شده بود با انتقادات شدید مخالفان سیاسی خود روبرو شد و منتقدان خواستار استعفای وی شدند. ۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۵ بین الملل آسیا-اقیانوسیه افغانستان نظرات

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «لوبومیر زائورالک» رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان چک که اخیرا خواستار خروج تدریجی نظامیان کشورش از افغانستان شده بود به این دلیل مورد انتقاد شدید مخلفان سیاسی خود قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زائورالک همچنین حضور نظامیان خارجی و ماموریت ناتو در افغانستان را اقدامی «اشتباه» خوانده بود.

«پیتر گازدیک» رهبر حزب راستگرا و میانه جمهوری چک در واکنش به این اظهارات خواستار برکناری وی از کرسی ریاست کمیته روابط خارجی پارلمان این کشور شد.

این رهبر حزب راستگرا و میانه چک گفت: این اظهارات منجر به برکناری زائورالک از مقام ریاست کمیته روابط خارجی پارلمان خواهد شد، او به عنوان نماینده این کمیته حق اظهار چنین چیزی را ندارد.

«پیتر فیالا» رهبر حزب «مدنی و دموکراتیک» نیز در انتقاد از اظهارات کمیته روابط خارجی پارلمان چک آن را نشان دهنده "عدم صلاحیت" او دانست.

در ماه اکتبر این سیاستمدار اهل جمهوری چک در پی کشته شدن نظامی این کشور در افغانستان مداخله ناتو در جنگ افغانستان و عراق را اشتباه خواند و خواستار خروج نظامیان کشورش از افغانستان شد.

به گزارش «اسپوتنیک»، «ویچک فیلیپ» رهبر حزب کمونیست این کشور نیز ضمن انتقاد از حضور نظامی جمهوری چک در افغانستان تاکید کرد که این مقام چکی «حق بیان این کلمات را نداشت».

وی تصریح کرد: رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان چک خود در ماه ژوئن با ادامه ماموریت نظامیان این کشور در افغانستان موافقت کرده بود.

انتهای پیام/.

ما را در فیسبوک، توییتر و تلگرام دنبال کنید.

R36461/P36447/S8,87,1413/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۱۲۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردد بیش از ۲۷ هزار تبعه خارجی در افغانستان

اداره ملی احصائیه و معلومات طالبان اعلام کرد در جریان یک سال گذشته ورود و خروج ۲۷ هزار و ۹۱۴ شهروند خارجی را از طریق گذرگاه‌ها و میدان‌های هوایی کشور به ثبت رسانده است.

این اداره اعلام کرد در سال گذشته به‌شمول ۶۷۵تن از طبقه زنان، ۱۵ هزار و ۱۵۳ تن وارد کشور شده و ۱۲ هزار و ۷۶۱ تن دیگر از شهروندان خارجی که ۴۹۵ تن آن از طبقه زنان اند، از کشور خارج شده اند.

براساس ارقام ثبت‌شده این اداره، بیش‌ترین ورود و خروج اتباع خارجی از طریق گذرگاه ولایت نیمروز، گذرگاه‌ها و میدان هوایی هرات، گذرگاه تورخم، گذرگاه حیرتان و فرودگاه بین‌المللی کابل صورت گرفته است.

طبق این ارقام، هدف بیش‌ترین افراد واردشده به کشور سیاحت و کار بوده است.

بر اساس معلومات ثبت‌شده گردشگران خارجی بیش‌تر از ساحات باستانی ولایت‌های (بامیان، هرات، کندهار، ننگرهار، غور، بدخشان، کندز، پکتیا، خوست، نورستان، بلخ، سمنگان و کنر) دیدن نموده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است
  • تشدید اعتراضات در مقابل پارلمان گرجستان
  • تردد بیش از ۲۷ هزار تبعه خارجی در افغانستان
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • درگیری پلیس با معترضان به قانون ماموران خارجی در تفلیس
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده‌اند
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده اند
  • تونل‌های بمب‌گذاری شده و کمین‌های پیشرفته؛ دردسر جدید نظامیان اسرائیلی+ فیلم
  • اکسپو ۲۰۲۴ قدرت چانه‌زنی همدان در روابط تجاری را به رخ کشید
  • سفیر چین: روابط پکن و کابل در بهترین حالت قرار دارد