Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اداره بهزیستی گالیکش گفت: گالیکش تنها شهرستان گلستان است که مرکز روزانه نگهداری سالمندان ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نیلکوه؛ صبح امروز خانم معصومه ملکان در جلسه مدیران شهرستان گالیکش گفت: بهزیستی گالیکش تقریباً با 2 هزار و 700 مددجوی تحت پوشش در سه بخش اجتماعی، پیشگیری و توان‌بخشی به جامعه هدف خود خدمات می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به هدف دولت که خصوصی‌سازی و واگذاری پرونده مددجوها به بخش خصوصی است؛ 13 مرکز زیرمجموعه بهزیستی گالیکش هستند. همچنین 12 نیرو در اداره بهزیستی گالیکش مشغول به کار هستند که از این تعداد در سال جاری 3 نفر بازنشسته می‌شوند.

ملکان گفت: از بین مراکز زیرمجموعه بهزیستی گالیکش 2 مرکز، مجتمع خدمات بهزیستی هستند؛ یکی در شهر گالیکش دیگری در شهر صادق‌آباد مستقر هستند. مجتمع خدمات بهزیستی گالیکش با حدود 700 پرونده مددجو تحت پوشش و صادق‌آباد حدود 400 پرونده واگذارشده دارند.

ملکان گفت: شاخص معلولیت استان گلستان 2.6 است؛ حال‌آنکه شاخص معلولیت شهرستان گالیکش 2.4 است.

به گفته رییس اداره بهزیستی گالیکش؛ دو مرکز کودکان بد سرپرست و بی‌سرپرست در گالیکش فعال است و سه مرکز مشاوره تخصصی خانواده، اجتماعی و تحصیلی طی دو ماه گذشته در گالیکش تأسیس‌شده است.

وی اظهار داشت: سه مهدکودک و یک مرکز میان‌مدت شبانه و دو مرکز سرپایی ترک اعتیاد زیر نظر بهزیستی گالیکش فعالیت دارند.

خانم ملکان بیان داشت: جامعه هدف بهزیستی معلولین جسمی حرکتی، اعصاب و روان، بینایی، شنوایی، زنان سرپرست خانوار، کودکان بد سرپرست، کودکان بی‌سرپرست، خانواده‌های دارای چندقلو، افراد در معرض آسیب و آسیب‌دیده اجتماعی، کودکان کار، زنان خشونت دیده، دختران فراری آسیب‌دیده اجتماعی، زوجین متقاضی طلاق، شامل حال خودش می‌کند.

وی گفت: برنامه‌هایی را معاونت توان‌بخشی سازمان بهزیستی برای بهتر شدن شرایط معلولین در نظر گرفته که طرح توانمندسازی معلولان و سالمندان باهدف کیفیت زندگی معلولین و سالمندان، توانمندی مبتنی با جامعه شهری یا CBR مشرکت فعال بخش خصوصی را مطلبد برای مناطق شهری و روستایی، دسترسی و مناسب‌سازی زندگی و خودرو برای افراد دارای معلولیت، تأمین واگذاری وسایل توان‌بخشی اندام مصنوعی و وسایل توان‌بخشی، اشتغال حمایت‌شده معلولین، برنامه مراقبت در منزل از آن جمله هستند.

رییس اداره بهزیستی گالیکش تصریح کرد: گالیکش تنها شهرستان گلستان است که مرکز روزانه نگهداری سالمندان ندارد.

وی گفت: مداخله در بحران‌های فردی و اجتماعی برش شهرستانی 125 نفر است؛ اما عملکرد 6 ماهه ما باوجودآنکه اوایل اردیبهشت امسال ماشین 123 گالیکش را از شهرستان انتقال دادند؛ 164 نفر بوده است.

خانم ملکان افزود: به گالیکش اعلام شد با اورژانس 123 مینودشت همکاری کند تا خودروی 123 آن شهرستان در گالیکش حاضر شود؛ سوژه‌های نیازمند این حوزه افراد اورژانسی هستند که برای هماهنگی و آمدن و استقرار عوامل اورژانس 123 مینودشت به گالیکش ممکن است زمان زیادی سپری شود و کار از کار بگذرد. برخی شهرستان‌ها بالغ‌بر 5 نیرو در این حوزه بکار گیری کرده‌اند.

وی اظهار داشت: امسال 15 کودک کار و خیابانی در گالیکش شناسایی‌شده است. شاخص استانی گالیکش برای حمایت مالی و معنوی از آسیب دیدگان 6 نفر است اما از ابتدای سال تاکنون 13 نفر را انجام دادیم.

رییس بهزیستی گالیکش بیان داشت: در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و نشاط اجتماعی هدف آن است آگاه‌سازی و آموزش و مهارت‌های زندگی به جامعه هدف انجام شود. شاخص استانی ما 278 نفر است ولی شهرستانی 423 نفر را آموزش داده است.

به گفته وی، ارائه خدمات مشاوره‌ای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی پیش از ازدواج روابط همسران و والدین و فرزند شاخص استانی 211 نفر بوده و شهرستان گالیکش 330 نفر را آموزش داده است.

وی بیان داشت: غربالگری شنوایی و بینایی شاخص استانی گالیکش هزار و 255 نفر است که تاکنون هزار و 800 نفر را خدمات داده است. برای معرفی به مرکز اقامتی یا کمپ ترک اعتیاد 108 نفر سهمیه استانی گالیکش بوده که تاکنون 148 نفر ساپرت انجام‌شده.

وی با اشاره به ساخت مسکن معلولین گفت: مسکن دو معلولی برای 5 دو معلول پس از اهدای زمین باید احداث می‌شد که به دلیل عدم تأمین زمین بودجه گالیکش به شهرستان دیگر واگذار شد. به دو معلول گالیکش که خودشان زمین‌دارند کمک‌هزینه 30 میلیون تومانی اهدا می‌شود.

رییس بهزیستی گالیکش گفت: 179 زن سرپرست خانوار تحت پوشش اداره بهزیستی گالیکش است.

وی ادامه داد: 443 معلولین شهرستان گالیکش مستمری دریافت می‌کنند. 21 دانشجو شهریه دانشجویی دریافت می‌کنند؛ از ابتدای سال برای یک نفر در گالیکش کشت حلزون انجام‌شده.

خانم ملکان در پایان گفت: معلولین شدید و خیلی شدید پیس از این پشت نوبت دریافت مستمری قرار داشتند؛ طی 4 ماهه اخیر بالغ‌بر 800 نفر پشت نوبت مستمری ثبت کردیم که از آبان ماه به مستمری‌بگیرهای بهزیستی اضافه شدند و مستمری دریافت می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۱۳۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌

مدیرکل بهزیستی مازندران گفت: نقش روانشناسان در مراحل زندگی انسان‌ها کاملا مشهود است و بحران ها و حوادث سبب افزایش اختلالات روانی مانند افسردگی، خشونت، خودکشی‌ و غیره می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، فریبا بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه روانشناسان در جامعه سالم نقش بسزایی دارند، اظهار داشت: کمک روانشناسان به افراد جامعه برای مهار احساسات و رفتارهای خود و مدیریت رفتارها سبب می‌شود اقشار جامعه زندگی با کیفیت تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران از اهداف سازمان بهزیستی را برنامه‌ریزی جهت ارتقا سلامت روان آحاد جامعه بیان و عنوان کرد: 212 مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان با ارائه مشاوره تخصصی در حوزه فردی و خانوادگی خدمات ارائه می‌کنند.

وی بیان کرد: مشاوران روانشناسی در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، مشاوره تحصیلی، ازدواج، ارتقاء توانمندی معنوی ورود می‌کنند و به شهروندان خدمات ارائه می‌دهند.

بریمانی خدمات مشاوره حضوری را بخش دیگری از اقدامات روانشناسانه دانست و گفت: 166301 نفر سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی را بخش دیگری از اقدامات در مراکز مشاوره اعلام کرد و افزود: در یک سال اخیر  194568 نفر در تماس با خط 1480 "صدای مشاور"، خواستار برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه کودک و نوجوان، فردی و خانوادگی، مشاوره شغلی و تحصیلی، مشاوره قبل از ازدواج، توانایی تصمیم گیری صحیح و تقویت مهارت  زندگی شدند.

بریمانی با تاکید بر اینکه به تقویت مهارت  بین فردی نیاز داریم گفت: با مشاوره تلفنی موضوعات مختلف دریافت و خدمات مشاوره ارائه شد.

مدیرکل بهزیستی مازندران به ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و 300 نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته اشاره کرد و افزود: مشاوره قبل ازدواج در پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین نقش دارد و با آموزش پیش از ازدواج توانمندی فردی در انتخاب همسر افزایش می‌یابد.

وی تشکیل خانواده موفق جهت ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج را موثر در تحکیم خانواده عنوان کرد.

بریمانی تاکید کرد: سال گذشته 14099 زوج مازندرانی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت داشتند.

مدیرکل بهزیستی مازندران ارتقای سلامت روانشناختی زوجین، تحکیم خانواده، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی را از اهداف برنامه پیشگیرانه سازمان بهزیستی در حوزه خانواده دانست.

 وی گفت: 15411 نفر نیز تاکنون از آموزش زندگی خانواده بهره‌مند شدند و 44099 نفر هم از آموزش‌های مهارت زندگی استفاده کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به انتخاب همسر و مقوله مهم ازدواج اظهار کرد: 9680 نفر سال گذشته در مراکز مشاوره استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره دریافت کردند.

بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی را نیز بخش دیگری از اقدامات بیان کرد و افزود: 46361 زوج سال گذشته در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره ای دریافت کردند که بیش از 23 درصد پرونده‌ها منجر به سازش شده است .

وی از دلایل طلاق را عدم مسوولیت پذیری، کمبود مهارت‌های زندگی، خیانت، اعتیاد، دخالت و خشونت عنوان کرد.‌

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • راه اندازی نخستین مرکز موتور آمبولانس شهرستانی در مهاباد
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • افتتاح چهارمین پایگاه موتورلانس آذربایجان‌غربی در مهاباد
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟