Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-06@13:05:45 GMT

عوارض عجیب استفاده از موبایل در توالت!

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۱۸۶۴۷

عوارض عجیب استفاده از موبایل در توالت!

رکنا: اگر عادت دارید هر جا می روید موبایل را با خودتان ببرید، حتی در توالت! این مطلب مخصوص شماست.

مطالعه خوب است و تمام افراد دنیا آن را توصیه کرده اند. مگر اینکه در شرایط غیرمعمولی مثل توالت بخواهید مطالعه کنید و آن هم با موبایل! برای دانستن مضرات استفاده از موبایل در توالت، این مطلب را دنبال کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مطالعه در دستشویی به صورت تاریخی خط قرمز متخصصان بوده، برای مثال روانشناسان آن را نشانه ای از غیرعادی بودن افراد بیان کرده و کارشناسان حوزه بهداشت نیز ابتلا به بیماری های گوارشی و میکروب های خطرناک را از عواقب آن دانسته اند. فعالان اجتماعی نیز با تاکید بر اینکه موبایل به همراه همیشگی افراد تبدیل شده، مدعی شده اند که این کار باعث برهم زدن تعادل ذهنی و فرهنگی می شود. علی رغم تمامی این هشدارها مطالعه در توالت کماکان به قوت خود باقی مانده و حتی فراگیرتر شده است.
یک روانکاو آمریکایی به نام Otto Fenichel در سال ۱۹۳۷ مدعی شد که مطالعه در توالت نشانه عدم رشد کافی فرد است. او معتقد بود افرادی که تعادل روانی ندارند هنگام رفتن به توالت احساس می کنند بخشی از درون آنها تخلیه شده و باید از طریق چشم مواد دیگری که همان محتوا باشد را وارد وجود خود کنند.
James Strachey، روانکاو برجسته بریتانیایی در دهه ۳۰ میلادی استدلال کرذ که افراد دارای این عادت مثل بچه ها به مطالب سطحی و کوتاه علاقه دارند. او که مقالات فروید را به انگلیسی برگردانده نیز مثل Fenichel عقیده دارد که مطالعه در واقع تناول تراوشات ذهنی نویسنده است و حس ایجاد تعادل را در این افراد به وجود می آورد.
چه تعداد از افراد در دستشویی مطالعه می کنند؟
اگر ایده های خیالی فوق در رابطه با ضمیر ناخودآگاه حین مطالعه در توالت را کنار بگذاریم، شواهدی درباره غیر عادی بودن افرادی که دست به این کار می زنند، وجود ندارد. مطالعات نشان داده که بسیاری از مردم در توالت به بالا بردن آمار مطالعه کمک کرده اند، اگر دستگاه های دیجیتالی را هم در نظر بگیریم این آمار بالاتر هم می رود.
نظرسنجی اپراتور آمریکایی ورایزن در سال ۲۰۱۵ نشان می دهد که بیش از ۹۰ درصد کاربران استفاده از موبایل در دستشویی را تجربه کرده اند. مطالعه ای دیگر که در سال ۲۰۰۹ صورت گرفته حاکی از این است که بخش عمده ای از بزرگسالان به ویژه جوانان، مردان، افراد با تحصیلات عالی و کارمندان متخصص در دستشویی هم مطالعه می کنند. بنابراین نمی توان این عادت را غیرعادی یا نشانه ای از عدم تعادل روانی تلقی کرد.
استفاده از موبایل در دستشویی چه پیامدهایی دارد؟
بسیاری عقیده دارند که مطالعه در دستشویی با افزایش زمان نشستن به ایجاد هموروئید منجر می شود. این عارضه شامل التهاب عروق و مخصوصا سیاهرگ های ناحیه مقعد یا رکتوم است که گاهی به آن توده گفته می شود، حتی لئوپولد بلوم هم هنگام شکستن این تابو در ادبیات می گوید: امیدوارم این کار توده ها را برنگرداند
با این حال از نظر علمی ارتباط بین استفاده از موبایل در دستشویی و ابتلا به هموروئید اثبات نشده. نتایج مطالعه سال ۲۰۰۹ نشان می دهد که علی رغم افزایش احتمال ایجاد هموروئید با نشستن طولانی تر در توالت، میزان ابتلای مطالعه کنندگان در دستشویی نسبت به دیگران بیشتر نبوده و علاوه بر این گروه اول کمتر به یبوست دچار شده اند. در تحقیق دیگری که در همین رابطه صورت گرفته نشانه ای از ارتباط بین مطالعه در توالت و بیماری آنورکتال خوش خیم مشاهده نشده است.
یکی دیگر از موارد ذکر شده در لیست خطرات احتمال انتقال آلودگی است. دستشویی ها اغلب به عنوان گلخانه میکروب ها در نظر گرفته می شوند که در این صورت مطالعه در این اماکن راهی برای انتقال عفونت ها خواهد بود.
اگرچه نمی توان منکر وجود خطرات عفونی در دستشویی شد اما درباره این مساله نیز تاحدودی اغراق شده است. بر اساس مطالعه ای که در مورد مناطق تجمع میکروب ها در خانه صورت گرفته، میزان تراکم این آلودگی ها در دستشویی و حمام تفاوت چندانی ندارد. بر این اساس صندلی و دستگیره توالت و شیر آب کمتر از سینک، دستگیره اجاق، مخزن قهوه ساز و بدتر از همه اسفنج شستشوی ظروف باکتری و قارچ دارند. بنابرین مطالعه راهنمای آشپزی در آشپزخانه باید خطرناک تر از استفاده از موبایل دستشویی باشد. علاوه بر این میزان باکتری های ساکن در کلید برق، پول، خودپرداز، منوی رستوران و دستگیره وسایل حمل و نقل عمومی از توالت بیشتر است.
با این حال بین گوشی هوشمند و کتاب یا روزنامه تفاوت های چشمگیری وجود دارد. از یک سو موبایل های هوشمند به بخش جدا ناپذیری از زندگی ما تبدیل شده و اغلب در حال کار با آنها هستیم تا جایی که کار به ایجاد مراکزی برای ترک اعتیاد به موبایل کشیده است. از سوی دیگر محیط های گرم مناسبترین مکان برای رشد برای میکروب و باتری به شمار می روند و اسمارت فون نیز به خاطر وجود باتری یا قرار گرفتن در جیب و کیف اغلب گرم تر از محیط اطراف است.
محققین بریتانیایی گزارش کرده اند که از هر شش موبایل یک دستگاه دارای نشانه هایی از آلودگی مدفوعی است. با این وجود اکثر قریب به اتفاق گوشی ها میزبان میکروب های موجود در بدن کاربر هستند، به عبارت دیگر ۸۲ درصد از آلودگی موجود در سطح موبایل همان باکتری های روی انگشت است. بنابراین این گجت ها اغلب فاقد باکتری های خارجی هستند که ممکن است به بیمار شدن کاربر منجر شود.
مطالعه ای دیگر نیز دریافته شواهد محکمی از وجود میکروب های خطرناک خارج از بدن انسان روی موبایل وجود ندارد. با این حال عاقلانه تر این است که در دستشویی های عمومی بیخیال استفاده از موبایل شوید.
کاربران در دستشویی بیشتر چه مطالبی را بررسی می کنند؟
مطالعه در دستشویی شاید نشانه عدم تعادل روانی نبوده، ما را در معرض خطرهای میکروبی قرار نداده و منجر به یبوست و هموروئید نشود اما برخی دیگر از افراد سرشناس عوارض دیگری را برای آن برشمرده اند. در میان این افراد می توان به نویسنده ای جنجالی به نام هنری میلر اشاره کرد که برخی آثارش سه دهه در آمریکا زیر تیغ ممنوعیت بود.
میلر که بسیاری از وی به عنوان محبوب ترین نویسنده دهه ۶۰ نام می برند در مقاله ای به نام مطالعه در توالت مدعی شده این کار نشانه ای از خلاء معنوی است:
مطالعه در توالت عملی بی معنی، غیربهداشتی، بی فایده، عجیب و مضحک است که به خاطر تمرکز کردن روی صفحات باعث بر هم زدن این لحظه کوچک از خلسه می شود. بهتر است در این حالت ذهن را هم مانند روده آزاد بگذارید.
البته میلر در اینجا دچار تشخیص اشتباهی شده چرا که مطالعه کنندگان در توالت مشکلی در رها کردن بخش های مختلف بدن به صورت همزمان ندارند. اگر شما هم از مطالعه کنندگان در دستشویی باشید می دانید که اغلب محتوای بررسی شده در این زمان نیازی به تمرکز و دقت بالا نداشته و به مطالعه مطالب سطحی می گذرد.
البته استفاده از موبایل در دستشویی ممکن است به کارهای دیگری از قبیل چک کردن ایمیل، بررسی خبرهای مختلف، بازی های اعتیادآور و بالا و پایین کردن شبکه های اجتماعی نیز اختصاص پیدا کند اما اگر این کارها به صورت درست و منطقی صورت گیرد، می توان آن را روشی برای زندگی در لحظه تلقی کرد. هرچند احتمال انتقال برخی میکروب ها از این طریق انکار ناپذیر است، بنابراین هر از چندگاه نمایشگر موبایل را دستمال بکشید.خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

مرگ فجیع عروس و داماد در شب جشن+عکس و فیلم عکس دردناک اجساد جزغاله 11 گاو /درتالش رخ داد چگونه خبر دروغ نجات یک نوزاد از سقوط هواپیمای اندونزی منتشر شد؟ + عکس شعر سرباز شهید ناجا برای امام خامنه‌ای + فیلم عکس / مرگ وحشتناک 2 دختر دانشجو در بین قفسه های کتابخانه حمله مرگبار خرس به یک خانه روستایی در شمیرانات کار خوب شکیرا خواننده چه بود؟! +فیلم وحشت مسافران 2 پرواز تهران - بوشهر در آسمان! دستگیری معلم به خاطر کتک زدن دانش آموز توبه 2 زندانی قدیمی بدجوری شکست! / شگرد آنها عجیب بود + عکس و فیلم مصاحبه تجاوز راننده تاکسی اینترنتی به خانم مسافر+عکس تجاوز فجیع مرد گردن کلفت به دختربچه! +عکس دردسرهای عمل زیبایی بینی برای دختر 22 ساله تهرانی + عکس نقشه پسر جوان برای زن همسایه / او خانه ما بود که 2 مرد جوان نقابدار یورش آوردند ! + عکس تجاوز به یاسین 6 ساله در یک مهد کودک در ولنجک تهران سلفی مرگبار دختر 15 ساله در جنوب تهران درگیری باورنکرنی امام جمعه و بخشدار برای سخنرانی 13 آبان ! + فیلم صدور حکم اعدام برای 2 مفسد اقتصادی در شیراز / 5 نفر به حبس محکوم شدند تجاوز وحشتناک به دختر جوان در نیمه شب پمپ بنزین + عکس حرکت احمقانه مرد عاشق برای دلتنگی معشوقه اش + عکس وصیت نامه شهیدی که «آچار فرانسه» سردار سلیمانی بود + تصاویر این مرد پسرش را زنده زنده به آتش کشید / در نازی آباد تهران رخ داد+ عکس هشدار جدی / ریزش سنگ در جاده چالوس تجاوز 2مرد به دختران 15 ساله در خانه مجردی + عکس تجاوز پسر 20 ساله به مادربزرگ 100 ساله اش در اتاق خواب+عکس ماجرای پیکان ضدگلوله مورد نظر رهبر انقلاب + عکس مراقب باشید/ این کپسول تقلبی است نخورید!

منبع: رکنا

کلیدواژه: خودرو سلامت مسکن بازنشسته ها مهم ترین های 24 ساعت ارز و سکه قهوه آشپزخانه روزنامه موبایل کارشناسان عادت اشتباهی عجیب عکس فیلم مرد عجیب قتل ایران زندگی ویدیو ها تجاوز اندونزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۱۸۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلتر کوچکی که دوربین موبایل را گران می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این دستگاه نوین متکی بر فناوری نیمه رسانا دوبعدی با قابلیت استفاده از نور محیط است تا مانند یک فیلتر هوشمند پیشرفته عمل کند.

پژوهشگران مدعی هستند این فیلتر به بهبود کیفیت عکس هایی که با دوربین های ارزان گرفته می شود، کمک می کند.

این دستگاه کوچک حدود یک در یک سانتیمتر و شامل یک تراشه شفاف با ضخامت بسیار بسیار اندک است که متشکل از آرایه ۱۰۰ در ۱۰۰ پیکسل و فقط از چند اتم ساخته شده است. آیدوغان اوزجان یکی از مولفان پژوهش در این باره می گوید: دستگاه ارزان قیمت فقط چند سانتیمتر است و می تواند دوربین های کم توان را وادار کند مانند دوربین های با کیفیت بالا عمل کنند. این دستاورد دسترسی به عکسبرداری با کیفیت و وضوح بالا را فراهم می کند.

محققان تصمیم داشتند از ماده ای با حداقل جذب نور استفاده و همزمان سیگنالی تولید کنند که برای مقاصد پردازش نور کافی باشد. دستگاهی که در این تحقیق ساخته شده شفاف، ساده و یک سانتیمتر مربع است. این ابزار از یک نیمه رسانای دو بعدی استفاده می کند که به شکل یک ورقه نازک با چند اتم است.

ماده مذکور به دلیل نازکی شفاف است اما ویژگی های آن سبب می شود فوتون هایی که به آن وارد می شوند، میزان رسانایی الکتریسیته را کنترل کنند. محققان با استفاده از چند الکترود نیمه رسانای ۲ بعدی را به یک لایه کریستال مایع متصل کردند تا آن را عملیاتی کنند.

محصول نهایی یک فیلتر هوشمند ۱۰ هزار پیکسلی است که می تواند به سرعت و به طور گزینشی در واکنش به نور به شیوه ای غیر خطی تیره تر شود. به گفته محققان هر پیکسل می تواند از شفافیت کامل به حالت نیمه شفاف تا کاملا تار تغییر وضعیت دهد. نکته جالب تعداد اندک فوتون های مورد نیاز برای ایجاد تغییر چشمیگر در میزان شفافیت است.

این امر پیشرفت قابل توجهی نسبت به رایانش اپتیکی برای پردازش اطلاعات بصری دارد. محققان اپلیکیشنی را نشان داده اند که دستگاه را با دوربین موبایل یکپارچه می کند تا هرگونه درخشندگی و برق افتادگی در عکس ها را کاهش دهد.

این فناوری کاربردهای مصرفی و تجاری متعددی دارد.

کد خبر 6096318 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • تبلیغ گوشی موبایل در امریکا توسط دختران با حجاب | تصویر
  • دفاع عجیب خبرگزاری دولت از قلیان پرعارضه اکسیژن
  • چرا بعد از دستشویی، شستشو با آب بهتر از پاک کردن با دستمال است؟
  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در کرج
  • می‌ترسم جنگ تمام شود و این زندگی ادامه داشته باشد!
  • کشف ۲۰۶ موبایل مظنون به سرقت در البرز
  • فیلتر کوچکی که دوربین موبایل را گران می‌کند
  • فیلم سرقت میلیاردی از فروشگاه موبایل‌فروشی در تهران
  • لحظه دزدی ۷ میلیاردی از موبایل‌فروشی + واکنش صاحب مغازه
  • حد کم کردن وزن چقدر است؟