Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@21:57:06 GMT

"ام‌اس" با طب سنتی درمان میشود؟

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۱۹۴۰۵

دبیر پازدهمین کنگره بین‌المللی ام‌اس ضمن اشاره به آخرین وضعیت ابتلا به این بیماری در کشور و پیشرفت‌های درمانی آن، نسبت به برخی سودجویی‌ها با عنوان درمان سنتی ام.اس هشدار داد. ناطقان: دکتر محمدرضا معتمد درباره آمار ابتلا به ام‌اس در کشور گفت: در سال‌های اخیر بر اساس آمارهای مطالعاتی، خطر ابتلا به ام‌اس حدود ۱۰۰ مورد در هر ۱۰۰هزار نفر وجود دراد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  با توجه به مطالعات اخیر، آمار ابتلا به ام‌اس در ایران نسبت به دهه‌های قبل در حال گسترش است.

وی با بیان اینکه روش‌های درمانی ام‌اس در ایران نیز همانند آخرین روش‌های درمانی تمام کشورهای دیگر دنیا در حال اجراست، گفت: این روش‌های درمانی بر اساس نوع بیماری ام‌اس و وضعیت و مرحله‌ای که بیماری دارد، تجویز و انجام می‌شود.

معتمد در پاسخ به سوالی مبنی بر این سوال که آیا طب سنتی نیز برای درمان ام‌اس موثر است؟ گفت: افراد سودجو در بسیاری از بیماری‌های مزمن و از جمله ام‌اس به دنبال سودجویی خود هستند. بر هیمن اساس طب سنتی و طب سوزنی روش‌های درمانی هستند که برای درمان ام‌اس متدوال شده‌اند، اما این روش‌های غیر علمی تایید نشده‌اند و هیچ مطالعه‌ای بر روی آن‌ها صورت نگرفته است.

وی در پایان افزود: متاسفانه من و همکاران، مراجعه کنندگان بسیار زیادی داشتیم که با متوسل شدن به این روش‌ها، بیماری‌شان تشدید یافته و زمانی متوجه این موضوع شده‌اند که روش‌های درمانی نوین هم دیگر برای آن‌ها تاثیرگذار نیست.  

معتمد همچنین درباره برگزاری پانزدهمین کنگره بین‌المللی ام‌اس گفت: این کنگره هر ساله برگزار می‌شود. امسال نیز این کنگره از تاریخ ۲۳ تا ۲۵ آبان ماه در هتل المپیک تهران با حضور جمعی از متخصصان مغز و اعصاب کشور و برخی از کشورهای همسایه برگزار می‌شود.

دبیر پانزدهمین کنگره بین‌المللی ام.اس افزود: سخنرانان این کنگره از کشورهایی چون سوئد، آمریکا، انگلیس، فرانسه، یونان و کشورهای همسایه ایران مانند سوریه و عراق شرکت می‌کنند. در این کنگره پزشکان و متخصصان کشورهای شرکت‌کننده از آخرین دستاوردها، تحقیقات و روش‌های درمانی و تشخیصی بیماری ام‌اس مطلع می‌شوند. همچنین محققین نتایج تحقیقات خود را که در داخل و خارج کشور انجام شده، ارائه می‌کنند و به تبادل نظر با همکاران خود می‌پردازند.

دبیر پانزدهمین کنگره بین‌المللی ام‌اس درباره محورهای این کنگره نیز گفت: محورهای اصلی کنگره امسال بررسی روش‌های تشخیصی جدید، برخورد و آشنایی پزشکان با داروهای جدید و همچنین آشنایی و نحوه برخورد با عوارض دارویی، نقش ژنتیک در بروز ام‌اس و مسائل اجتماعی مانند کار و ... که می‌تواند برای بیمارن ام‌اس اتفاق افتد، هستند. منبع: ایسنا برچسب ها: ام اس ، طب سنتی ، روش‌های غیر علمی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ام اس طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۱۹۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج

رضا تحویلیان مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه مهمترین خدمت ارزشمند و شاهکار دولت سیزدهم به بیماران را ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در سال ۱۴۰۱ دانست و گفت : تا پیش از ایجاد این صندوق تنها هزینه‌های درمانی پنج نوع بیماری از جمله دیالیزی، هموفیلی و ام‌اس تحت پوشش بیمه قرار داشت.

وی با بیان اینکه با ایجاد این صندوق تعداد بیماری‌های تحت پوشش از پنج به ۱۰۷ نوع افزایش یافته است، افزود: این بیماری‌ها شامل انواع سرطان‌ها، ژنتیکی، فلج مغزی، معلولیت، اوتیسم، آلزایمیر، پارکینسون، قلبی و عروقی، دیابت، سوختگی‌ها، مزمن اعصاب و روان و… است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه از نشان‌دار شدن ۳۳ هزار و ۱۰۰ بیمار خاص و صعب العلاج در این استان از زمان ایجاد این صندوق تا کنون خبر داد و گفت: این بیماران خدمات ویژه‌ای دریافت می‌کند.

تحویلیان با بیان اینکه هزینه‌های درمانی برخی از بیماری‌های صعب العلاج حتی برای خانواده‌های توانمند نیز بالا است، بیان کرد: این بیماران بعد از نشان دار شدن، دارو و خدمات درمانی در مراکز دولتی را به صورت رایگان دریافت خواهند کرد.

به گفته وی، این خدمات شامل تصویربرداری، سونوگرافی، آزمایش، جراحی، نمونه برداری و حتی فیزیوتراپی و گفتار درمانی‌های مرتبط با بیماری است.

تحویلیان با اشاره به اینکه بعضی از این بیماران تمایل مراجعه به بخش خصوصی دارند، بیان کرد: ارائه خدمات درمانی در مراکز خصوصی با تعرفه خصوصی اعمال خواهد شد، اما درصد قابل ملاحظه‌ای از این تعرفه با ارائه فاکتور و بعد از بررسی تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال در سال بر اساس سرفصل خارج از شمول صندوق بیماری‌های خاص به حساب بیمار واریز می‌شود.

وی اعتبار در نظر گرفته شده برای این سرفصل به استان کرمانشاه را در سال گذشته ۱۴۰ میلیارد ریال اعلام کرد که توسط بیمه سلامت بابت خدمات خارج از شمول بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت شده است و مابقی هزینه‌ها نیز در دست پرداخت است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه تصریح کرد: این اعتبار به غیر از مبلغی است که در سامانه‌های الکترونیک به صورت اتوماتیک به حساب شرکای طرف قرارداد این سازمان همانند پزشکان، کلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و یا داروخانه‌ها واریز می‌شود.

تحویلیان اضافه کرد: تا به امروز ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار خارج از شمول در سر فصل خسارت متفرقه به حساب بیماران خاص و صعب العلاج در این استان پرداخت شده و در مجموع نیز برای همه هزینه‌های درمانی این بیماران به مراکز درمانی ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار پرداخت شده است.

به گفته وی، از محل صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج تا کنون به ۹ هزار بیمار در این استان تسهیلات پرداخت شده است.

تحویلیان خاطر نشان کرد: از زمان ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ تا پایان سال ۱۴۰۲ دولت ۱۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به این صندوق اختصاص داده که سهم استان کرمانشاه از جذب این اعتبار حدود یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال بوده است.

وی تاکید کرد: در این زمینه کرمانشاه جز استان‌های برتر در جذب اعتبار و هزینه کرده آن برای بیماران خاص و صعب العلاج است.

تحویلیان گفت: لیست کامل بیماری‌هایی که تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج قرار گرفته است در پرتال بیمه سلامت به آدرس https://ks.ihio.gov.ir قابل مشاهده است و این بیماران می‌توانند با مراجعه به دفاتر بیمه سلامت در مرکز استان و شهرستان‌ها نسبت به ثبت‌نام و نشان‌دار شدن خود اقدام کند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • درمان سریع سرماخوردگی با بادکش | آیا بادکش با حجامت تفاوت دارد؟
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد
  • تفاوت بین بادکش و حجامت + فیلم
  • (ویدئو) اصول درمانی طب سنتی برای زیبایی پوست
  • اصول درمانی طب سنتی برای زیبایی پوست (فیلم)
  • اصول درمانی طب سنتی برای زیبایی پوست
  • آیا طب سنتی ریشه در غریزه انسان و دیگر انسان‌تباران دارد؟
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • علت اصلی سیاه شدن لثه و درمان فوری تیرگی لثه با طب سنتی