Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-28@12:20:35 GMT

تکنیک‌هایی برای درمان کمردرد| علل شایع درد کمر

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۱۹۴۷۷

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی با اشاره به اینکه بسیاری از کمردردها بدون جراحی و از طریق شیوه‌های پلکانی درمانی قابل بهبودی کامل است، گفت: امروزه بیشتر تکتیک‌های درمانی درد کمر بدون بیهوشی و بستری انجام می‌شود آفتاب‌‌نیوز : محمد مسعود خالصی، متخصص طب فیزیکی و توانبخشی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، در ارتباط با درمان کمردرد اظهار داشت: بروز اغلب کمردردها به عواملی نظیر سرماخوردگی، گرفتگی عضله، بارداری، کهولت سن، بلند کردن جسم سنگین، کفش نامناسب، حرکات ورزشی اشتباه و حتی نشستن های طولانی مدت در پشت میز بستگی دارد که البته درد آنها به منزله بیرون زدگی دیسک نیست و بیشتر آنها بدون جراحی قابل درمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: ستون فقرات حاوی اجزای متفاوتی نظیر مهره ها، دیسک، مفاصل خلفی و فرعی (مفاصل فاست)، تاندون‌ها و عضلات حامی ستون فقرات است که هر کدام از این اجزا می تواند عامل بروز درد باشد درواقع اغلب موارد این دردها بدون درمان های تهاجمی و از طریق روش های پلکانی قابل بهبودی است و نباید هر کمردردی را به دیسک کمر نسبت داد و آن را به تیغ جراحی سپرد.
وی با بیان اینکه امروزه بیشتر تکتیک‌های درمانی درد کمر بدون بیهوشی و بستری انجام می‌شود، افزود: بیرون زدگی و پارگی های دیسک کمر و به عبارتی مشکلات رگ سیاتیک این روزها به صورت عمل های بسته دیسک کمر انجام می شود که طی آن بیمار در قالب شیوه‌هایی نظیر اوزون تراپی، لیزردیسک کمر و رادیوفرکوئنسی به صورت سرپایی و بدون بیهوشی و بستری درمان می شود.
این متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ادامه داد: جراحی باز کمر همواره یکی از حساس‌ترین شیوه‌های درمانی تهاجمی است که علاوه بر طول درمان دراز مدت، گاهی ممکن است عوارض جانبی را برای بیمار به همراه داشته باشد درحالی که عمل های بسته دیسک کمر، بدون شکافتن پوست و عضلات، وسیله‌ای شبیه سوزن را به داخل فضای دیسک، مفصل بین مهره ای یا فورامن هدایت می کند و اقدامات درمانی را انجام می‌دهند.
وی با اشاره به اینکه کمردرد را باید به شکل پلکانی درمان کرد، افزود: این درمان‌ها در مرحله نخست ممکن است با آموزش ورزش های اختصاصی شروع شود و درصورتی که بهبودی حاصل نشد از شیوه هایی مانند فیزیوتراپی تخصصی کمر، مگنت تراپی، لیزرتراپی، مانیپولاسیون و حتی آب درمانی استفاده شود.
خالصی خاطرنشان کرد: بی تردید شیوه‌های درمانی پلکانی و عمل های بسته دیسک نسبت به جراحی‌های معمول دارای مزیت های  شاخصی است که از آن جمله می توان بی‌عارضه بودن، هزینه کم و بستری نشدن بیمار را برشمرد تا جایی که فرد می تواند به سرعت فعالیت عادی روزانه خود را آغاز کند. کد خبر: ۵۵۵۲۳۶ تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۷ - ۰۵:۱۱

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کمردرد متخصص طب فیزیکی درمان کمردرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۱۹۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت

ایسنا/زنجان فرماندار زنجان گفت: با وجود خانه‌های بهداشت مجهز، می‌توانیم از تحمیل بسیاری از هزینه‌های جانبی به بیماران و نیز جامعه پیشگیری کنیم.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی فرمانداری زنجان، پرویز خالقی به مناسبت هفته سلامت و در دیدار با کارکنان مرکز بهداشت شهرستان زنجان، عنوان کرد: همه‌ ما بایستی تلاش کنیم شعار پیشگیری بهتر از درمان را به منصه ظهور برسانیم، چرا که پیشگیری بسیار سهل‌تر و کم‌هزینه‌تر از درمان است. 

وی افزود: اگر بتوانیم امر پیشگیری را به خوبی مدیریت کنیم، درصد بالایی از بیماری‌ها و مشکلات بعدی دامن‌گیر افراد جامعه نخواهد شد.

خالقی با تأکید بر اهمیت تجهیز کردن خانه‌های بهداشت، افزود: اگر خانه‌های بهداشت مناطق کوچک و کمتر توسعه‌یافته نظیر روستاها مجهز و به‌روز باشند، شاهد کاهش مشکلات بهداشتی و درمانی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی خواهیم بود.

او گفت: این موضوع سبب رفع مشکلات بهداشتی و درمانی ساکنان این مناطق شده و موجبات آسودگی آنان را فراهم خواهد آورد و طبعاً با وجود خانه‌های بهداشت مجهز، می‌توانیم از تحمیل بسیاری از هزینه‌های جانبی به بیماران و نیز جامعه پیشگیری کنیم.

فرماندار شهرستان زنجان با اشاره به شأن و جایگاه والای فعالان حوزه بهداشت و درمان عنوان کرد: حیطه‌ کاری بهداشت و درمان از اهمیت و حساسیت بالایی برخوردار است. از آن‌جایی‌که این حوزه کاری با جان و حیات انسان‌ها در ارتباط است، فعالان حوزه بهداشت و درمان بایستی نهایت دقت و ظرافت را سرلوحه‌ کار خود قرار دهند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند