Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کوالالامپور- ايرنا- نخست وزير سنگاپور در مورد تبعات جهاني تنش هاي تجاري پکن و واشنگتن هشدار داد و گفت : اين نگراني وجود دارد که تنش هاي تجاري به درگيري هاي گسترده تر در عرصه سياسي نيز تسري يابد.

به گزارش روز چهارشنبه ايرنا به نقل از رسانه هاي سنگاپوري، `لي هسين لونگ` در نخستين اجلاس اقتصادي بلومبرگ تحت عنوان `مجمع اقتصاد جديد` در سنگاپور گفت: اگر تنش تجاري کنوني بين ايالات متحده و چين از بين نرود منجر به مناقشات گسترده تر در مسائل ديگري مانند سرمايه گذاري، مسائل ارزي و غيره د رسايه افزايش `سوء ظن و بي اعتمادي متقابل` مي شود که بر اقتصاد جهاني تاثيرات منفي بر جاي خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پس از آنکه دونالد ترامپ رئيس جمهوري آمريکا تعرفه 25 درصدي بر گمرکي کالاهاي چيني به ارزش 50 ميليارد دلار را وضع کرد، اقتصاد دو کشور بزرگ جهان در شرايط رکود و تنش درآمده است.
به گفته منابع خبري بسياري از کارخانه هاي چيني که کالاهاي مختلف توليد مي کنند، براي دور زدن تعرفه بالاي گمرکي کالاهاي خود به آمريکا، خط توليد کالاهايشان را به کشورهاي ديگر انتقال داده اند.
لي هسين لونگ که کشورش رياست اتحاديه جنوب شرق آسيا ` آ سه آن` را برعهده دارد افزود: کشورهاي عضو اين اتحاديه ، تنش تجاري آمريکا و چين را داراي تبعات منفي در اقتصاد جنوب شرق آسيا و ساير نقاط جهان مي دانند و خواستار پايان اين تنش ها هستند.
هنري کيسينجر سياستمدار آمريکايي و نظريه پرداز بين المللي در سنگاپور نيز از آمريکا و چين خواست تا خط قرمزي براي جنگ تجاري ميان يکديگر قائل شوند تا اين تقابل به رويارويي راهبردي و برهم زدن نظم کنوني جهان منجر نشود.
کيسينجر (95 ساله) وزير اسبق امور خارجه آمريکا و نظريه پرداز بين المللي نيز در اجلاس جهاني مجمع اقتصاد جديد در سنگاپور هشدار داد: اگر نظم جهاني به طور مداوم در اثر جنگ تجاري ايالات متحده و چين مورد تهاجم قرار گيرد، دير يا زود با خطر از دست دادن کنترل اين موضوع روبه رو مي شود.
نخستين مجمع بين المللي اقتصاد جديد با حضور نمايندگان اقتصادي کشورهاي مختلف و از جمله بخش هاي خصوصي از سراسر جهان روز سه شنبه در سنگاپور آغاز به کار کرد.
اين اجلاس بين المللي دو روزه توسط بنياد بلومبرگ با هدف يافتن راه حل هايي براي رفع چالش هاي کنوني اقتصاد در جهان و تقويت نقش بخش خصوصي در اقتصاد بين الملل در سنگاپور برگزار شده است.
طبق گزارش رسانه هاي سنگاپوري در اين مجمع اقتصادي 400 نفر از شخصيت هاي برجسته سياسي و اقتصادي درجهان حضور دارند و موضوعاتي مانند بازسازي تجارت جهاني، آينده توليدات جهاني و چالش هاي انرژي در اقتصادهاي جديد مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
آساق**1599*1049
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۲۰۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای تل‌آویو درباره پاسخ به ترکیه برای قطع روابط تجاری

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی به تصمیم ترکیه درباره قطع روابط تجاری دو طرف واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، «یسرائیل کاتس» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی امروز جمعه در پایان جلسه مشورتی مدعی شد تل‌آویو در پاسخ به تصمیم دولت ترکیه مبنی بر قطع روابط تجاری با این رژیم اقدامات «مهم و عملی» اتخاذ کرده است.

روزنامه الحره نوشت، از جمله اقدامات رژیم صهیونیستی در پاسخ به این تصمیم ترکیه، تلاش برای کاهش هرگونه رابطه اقتصادی بین آنکارا، تشکیلات خودگردان فلسطین و غزه است چرا که ترکیه بزرگترین واردکننده به تشکیلات خودگردان فلسطین است و مجموع واردات آن به تشکیلات خودگردان حدود ۱۸ درصد است.

همچنین رژیم صهیونیستی از مجامع اقتصادی بین‌المللی درخواست خواهد کرد مجازات علیه ترکیه را به دلیل نقض توافقات تجاری بررسی کنند.

از سوی دیگر، رژیم صهیونیستی همزمان با کمک به بخش‌های صادراتی متضرر از اقدام ترکیه، فوراً برای یافتن جایگزینی برای اقتصاد این کشور در تمامی زمینه‌ها و محصولات مختلف تلاش خواهد کرد.

روز پنجشنبه ترکیه اعلام کرد قصد دارد تا زمانی که رژیم صهیونیستی اجازه دهد کمک‌های انسانی وارد غزه شود، تمامی مبادلات تجاری با این رژیم را به حالت تعلیق درآورد. این درحالی است که آنکارا ماه گذشته نیز محدودیت‌هایی را بر صادرات ترکیه به فلسطین اشغالی اعمال کرده بود.

در همین زمینه، وزارت بازرگانی ترکیه در بیانیه‌ای اعلام کرد تا زمانی که رژیم صهیونیستی به جریان مستمر کمک‌های بشردوستانه به غزه اجازه دهد، صادرات و واردات مربوط به این رژیم به حالت تعلیق درمی‌آید.

کاتس در واکنش به این اقدام ترکیه مدعی شد: هرگز تسلیم اخاذی اردوغان و تهدیدهای او نمی‌شویم. اقتصاد اسرائیل قوی‌تر از دیکتاتوری همچون اردوغان است که توافقات را نقض و به نفع حماس کار می‌کند.

وی در ادامه ادعا کرد «هر کسی که اقدامات یکجانبه علیه اقتصاد اسرائیل اتخاذ کند پاسخ مناسب و دردناک دریافت خواهد کرد. اردوغان می‌خواهد به اسرائیل آسیب وارد کند اما در نهایت اقتصاد فلسطین را متضرر می‌کند».

کاتس این تصمیم ترکیه را «گام شگفت‌انگیز دیگر از سوی دیکتاتوری که آرزوی سلطان شدن دارد» خواند.

ترکیه امروز هم اعلام کرد تا زمان برقراری آتش‌بس دائمی در غزه و انتقال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه، تجارت با رژیم صهیونیستی را که سالانه حدود هفت میلیارد دلار تخمین زده می‌شود، متوقف می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد
  • ادعای رژیم صهیونیستی درباره پاسخ به ترکیه برای قطع روابط تجاری
  • اسرائیل: در پاسخ به تصمیم ترکیه اقدامات «مهم و عملی» اتخاذ کرده‌ایم
  • ادعای تل‌آویو درباره پاسخ به ترکیه برای قطع روابط تجاری
  • عملیات وعده صادق رسوایی غرب را جهانی کرد
  • آمریکا در پشت نقاب حقوق بشر پنهان شده است
  • تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا به چه معناست؟
  • آمریکا در مقابل جنبش دانشجویان درون کشورش محکوم به شکست است/ هم افزایی و همراهی در مقابل خوی استکبار جهانی پیام ایستادگی به همراه دارد
  • چرا فلسطین طی ۷ ماه جنگ همواره اصلی‌ترین موضوع جهانی بوده است؟