Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباسعلی باقری (مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره پیگیری‌های آموزش و پرورش در خصوص کاهش ساعات آموزشی پایه دوازدهم و مشکل آنها برای مطالعه منابع کنکور گفت: ما نیز این را قبول داریم و با گلایه دانش آموزان در این باره موافقیم. حتی برای حل این مساله یک نامه رسمی به وزارتخانه ارسال کرده‌ایم؛ مبنی بر اینکه ۳۵ ساعت درسی در هفته برای دانش آموزان پایه دوازدهم بسیار زیاد است، زیرا دانش آموزان مشغول آمادگی خود برای شرکت در آزمون سراسری  نیز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در پایان بیان کرد: به عنوان مسئول آموزش و پرورش شهر تهران اعلام کردم پیگیر این مساله هستیم و رسیدگی به این امر دستگاه‌های مخصوص خود را دارد و ما هم باید انقدر به آنها بگوییم تا ساعت درسی را کاهش دهند.

وی همچنین درباره درباره تنبیه‌ بدنی در مدارس گفت: مدارس از تنبیه بدنی فاصله گرفته‌اند و اگر هم موردی وجود داشته باشد، استثنا است.

او گفت: اکنون این مساله برای خانواده‌ها، دانش‌آموزان و همکاران من جا افتاده است و اگر بگویید که تنبیه بدنی در مدارس وجود دارد کسی باور نمی‌کند. ممکن است در ۳۰ هزار کلاس و چهار هزار مدرسه شهر تهران یا ۱۱۰ مدرسه کشور در یک روز یک مورد استثنا پیدا شود.

باقری تصریح کرد: فرهنگ ما این را پذیرفته است که دیگر در مدارس تنبیه بدنی نباشد و همینطورم هست. اگر هم موردی وجود داشته باشد به ما اطلاع دهید، زیرا این مساله جزو مواردی است که شدید با آن برخورد می‌کنیم تا مشکل آن دانش آموز حل شود.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به اینکه الان موردی در زمینه تنبیه بدنی دانش آموزان در مدرسه نداریم، توضیح داد: با تنبیه بدنی به شدت برخورد می‌کنیم، اما حتی یک مورد هم در این زمینه نداریم. به طور مثال در مورد اضافه پرداخت شهریه در مدارس غیردولتی مواردی داریم که درحال بررسی است، ولی در تنبیه بدنی یک مورد را هم نداریم واگر باشد مطمئن باشید که استثنا است.

باقری در خصوص تنبیه‌های روحی و عاطفی گفت: ما حتی با تنبیه‌های غیرفیزیکی و در واقع تنبیه‌های روحی وعاطفی مخالفیم و اگر در این زمینه موردی وجود داشته باشد، قطعا با آن برخورد خواهیم کرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش گفتگو با ایلنا عباسعلی باقری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۲۰۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان در تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت:هدف از برگزاری این پویش ارائهٔ آموزش‌های عمومی به مردم است تا سطح سلامت دهان و دندان در کشور ارتقا یابد.

دکتر محمدقربانی افزود: رعایت بهداشت دهان و دندان می‌تواند تاثیر مثبت زیادی بر سلامت مغز، قلب، سیستم ایمنی و سیستم تنفسی داشته باشد و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش‌آفرین بوده و می‌تواند روابط اجتماعی افراد را تقویت و یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی گفت: جلسه با دندان‌پزشکان جهت بررسی مشکلات و ارتقای شاخص‌های سلامت دهان و دندان، جلسات مشترک با آموزش و پرورش و هماهنگی برای حضور مسئولان در مدارس و ارائهٔ توصیه به همکاری دانش آموزان در طرح وارنیش فلوراید تراپی، پخش کلیپ‌های آموزشی در مدارس، برگزاری جلسات آموزشی در خصوص نحوهٔ صحیح مسواک زدن و استفادهٔ صحیح از نخ دندان، تبیین اهمیت وارنیش فلورایدتراپی، برگزاری جلسات آموزشی نقش تغذیهٔ سالم و تاثیر آن بر سلامتی دندان و برگزاری جلسات انجمن اولیا با محوریت پویش سلامت دهان و دندان توسط آموزش و پرورش از جمله اقداماتی است که در مجموعهٔ زیر پوشش دانشگاه برنامه‌ریزی شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت:اجرای ده‌گردشی دندان‌پزشک، پایش و حضور در مهدکودک‌ها و مدارس جهت ارائهٔ خدمات معاینه و وارنیش‌تراپی، برگزاری مسابقهٔ نقاشی و کاردستی با موضوع سلامت دهان و دندان، استقرار یونیت سیار دندانپزشکی در مدارس مناطق محروم و ارائۀ خدمات دندان‌پزشکی به دانش آموزان، برگزاری جلسات آموزشی جهت گروه هدف مادران باردار و شیرده توسط ماما‌های مراکز خدمات جامع سلامت، توزیع مسواک در مدارس مناطق محروم هم‌زمان با برنامهٔ آموزشی و معاینهٔ دانش‌آموزان و حضور در مراکز بهزیستی برای معاینه از جمله برنامه‌هایی است که در مراکز خدمات جامع سلامت درقالب این طرح اجرا خواهد شد.

پویش ملی سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار
  • خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در تربت حیدریه
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • اولویت اول مجلس دوازدهم رفع مشکلات معیشتی مردم باشد