Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@07:47:52 GMT

کناره گیری وزیر کشور آلمان از ریاست حزب سوسیال مسیحی

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۲۵۸۵۵

کناره گیری وزیر کشور آلمان از ریاست حزب سوسیال مسیحی

خبرگزاری تسنیم: به نقل از روزنامه "تاگس اشپیگل" آلمان، "هورست زیهوفر"، وزیر کشور آلمان می‌خواهد در روز‌های آینده مسئولیت خود به عنوان رئیس حزب سوسیال مسیحی را واگذار کند.

این خبر را نشریه "دی سایت" آلمان با استناد به برخی معتمدین نزدیک به وزیر کشور منتشر کرده است. بر این اساس "هورست زیهوفر" تنها تصمیم دارد از ریاست حزب سوسیال مسیحی کناره گیری کرده و همچنان وزیر کشور باقی بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعلام مرکل مبنی بر اینکه دیگر نمی‌خواهد نامزد ریاست حزب دموکرت مسیحی شود در این تصمیم گیری زیهوفر تاثیر زیادی داشته است.

ماه هاست که درخواست‌های زیادی برای کناره گیری از حزب سوسیال مسیحی به "هورست زیهوفر" ارائه می‌شد. اینکه چه کسی جانشین وی در این سمت خواهد شد هنوز مشخص نیست.

این روز‌ها دولت ائتلافی آلمان اصلا شرایط خوبی را ندارد و بر اساس نظرسنجی‌ها روز به روز از محبوبیت احزاب دولت ائتلافی در این کشور کاسته می‌شود.

"آنگلا مرکل" در پی ریزش قابل توجه آرا حزب دموکرات مسیحی در دو انتخابات پی در پی ایالتی در این کشور، روز دوشنبه ۷ آبان (۲۹ اکتبر) اعلام کرد که در دور بعدی انتخابات راه را برای نیرو‌های دیگر در حزب خود فراهم می‌کند و از نامزدی مقام صدراعظمی آلمان برای بار پنجم و ریاست حزب دموکرات مسیحی صرف‌نظر خواهد کرد.

کناره گیری مرکل با استقبال زیادی از طرف شهروندان و سیاستمداران آلمانی و حتی هم حزبی‌های مرکل مواجه شد.

به این ترتیب، بیش از یک سال پس از انتخابات پارلمانی دور قبل و شروع کار دولت ائتلافی جدید، مرکل دیگر نتوانست در برابر چالش‌ها و روند نزولی محبوبیت دولت ائتلافی دوام بیاورد و جدایی خود از دنیای سیاست را اعلام کرد.

دولت ائتلافی جدید در آلمان از همان آغاز تشکیل، با چالش‌های فراوانی رو به رو بود و بعد از شکست مذاکرات ائتلاف موسوم به جامائیکا (حزب لیبرال دموکرات، اتحادیه احزاب متحد مسیحی و سبزها) و در نهایت پس از یک دوره طولانی مذاکرات مجدد برای تشکیل ائتلاف بزرگ روی کار آمد.

اما روند طولانی مذاکرات برای تشکیل دولت ائتلافی جدید در آلمان از همان ابتدا تاثیر بدی روی محبوبیت این دولت در بین شهروندان گذاشته و اتفاقات و چالش‌های بعدی هم به تشدید اوضاع دامن زد، به طوری که چهارمین دوره صدر اعظمی مرکل به کام او تلخ شد.

حالا وزیر کشور آلمان هم در این راستا از مرکل دنباله روی کرده و برای فرار از فشار‌ها کناره گیری خود از ریاست حزب سوسیال مسیحی را اعلام کرده است.

در این شرایط بسیاری از کارشناسان از احتمال برگزاری انتخاب مجدد در آلمان خبر می‌دهند.

منبع: فردا

کلیدواژه: کناره گیری وزیر کشور آلمان حزب سوسیال مسیحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۲۵۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ

صدها نفر روز گذشته در تجمعی در هامبورگ که با حضور گسترده نیروهای پلیس همراه بود علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان اعتراض کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "تاگس اشپیگل"، در هامبورگ آلمان بیش از 1000 نفر علیه سیاست های ضد اسلامی دولت آلمان تظاهرات کردند. معترضان شعار الله اکبر سر می دادند.

به این ترتیب بیش از 1000 تظاهرکننده به دنبال فراخوان اسلامگرایان برای تظاهرات روز شنبه در هامبورگ تجمع کردند. آنها در منطقه سنت گئورگ علیه سیاست و کمپین رسانه‌ای اسلام هراسانه در آلمان تظاهرات کردند. شعارهایی مانند «آلمان = دیکتاتوری ارزش‌ها» را می شد روی بنرهایی که در دست معترضان بود دید.

این تجمع با حضور گسترده پلیس همراه بود و بدون هیچ حادثه‌ای برگزار شد. پلیس تعداد شرکت کنندگان را 1100 نفر اعلام کرده است.

سازمان دهندگان این اعتراضات بارها از تظاهرکنندگان خواستند که فریاد الله اکبر سر دهند. سخنرانان، سیاستمداران و رسانه‌ها را به «دروغ‌های ارزان قیمت» و «گزارش‌های بزدلانه» متهم کردند که قصد داشتند در سایه جنگ غزه همه مسلمانان آلمان را به‌عنوان افراطی معرفی کنند.

کشمکش وزارت‌های دارایی و دفاع آلمان بر سر افزایش بودجه نظامیافزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سودای هلند برای ریاست بر ناتو و نقش ترکیه
  • استانداردهای دوگانه آلمان در قبال پوتین و نتانیاهو
  • چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟
  • بحران سیاسی در اسکاتلند با کناره گیری وزیر اول
  • کناره گیری وزیر اول مسلمان اسکاتلند
  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • کناره‌گیری وزیر اول اسکاتلند از سمت خود
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • تقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان
  • اعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ