Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کانال دو تلويزيون رژيم صهيونيستي در گزارشي،‌ بخش‌هايي از همراهي «يسرائيل کاتس» وزير ارتباطات اسرائيل با رقص شمشير در مسقط را پخش کرد.
کاتس هفته جاري وارد عمان شد و مورد استقبال مقامات اين کشور قرار گرفت. رسانه‌هاي رژيم صهيونيستي اعلام کردند که وزير اطلاعات اسرائيل در سفر به عمان، هنگام برگزاري مراسم استقبال سنتي، شمشير به دست گرفت و با ميزبانان همراه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ماه هاي اخير شاهد رقص شمشير مقامات آمريکايي و اسرائيلي در برخي از کشورهاي عربي حوزه خليج فارس به مناسبت چپاول اين کشورها و مجبور ساختن آنها به تسليم در برابر مطامع آمريکا و اسرائيل بوده ايم.
رقص شمشير «دونالد ترامپ» در هنگام انعقاد «معامله قرن» با مسئولان عربستاني همچنان در اذهان باقي است.
سفر کاتس به عمان براي مشارکت وي در کنفرانسي با موضوع حمل و نقل اعلام شده است. وزيرحمل و نقل رژيم صهيونيستي در اين سفر طرح راه‌آهني را مطرح کرده است که کشورهاي حاشيه خليج فارس را به فلسطين اشغالي متصل مي کند.
اين سفر در حالي انجام مي‌شود که «بنيامين نتانياهو» نخست‌وزير رژيم صهيونيستي حدود دو هفته پيش به مسقط رفت و با «قابوس بن سعيد» سلطان اين کشور ديدار کرد. اين تعاملات سازشکارانه با انتقادات گسترده افکارعمومي در منطقه مواجه بوده است.
روزنامه القدس العربي هم در اين رابطه نوشت، با وجود آنکه محافل فلسطيني از روابط عُمان و رژيم صهيونيستي و ديدارهاي محرمانه آنها در طول چند سال گذشته اطلاع داشتند؛ اما سفر نخست وزير رژيم صهيونيستي به عُمان يک گام علني در مسيرعادي ‌سازي روابط با دشمن صهيونيستي آن هم در زماني بود که مبارزات فلسطينيان عليه طرح‌ آمريکايي موسوم به «معامله قرن» (طرح آمريکا براي پايان دادن به بحران فلسطين به نفع اسرائيل) هر روز بيشتر مي‌شود و خون‌هاي زيادي از فلسطينيان در راه آزادي و استقلال ريخته مي‌شود.
حلقه‌هاي زنجيره عادي سازي اعراب با رژيم اسرائيل روز به روز بيشتر مي‌شود
در چنين فضايي طرح شوم صلح عربي ضميمه طرح معامله قرن شده که از آخر به اول در حال پياده شدن است، يعني با عادي سازي روابط اعراب با اسرائيل و به رسميت شناختن آن در مرحله بعد آغاز شده بدون اينکه گام نخست و اساسي آن که تشکيل کشور مستقل فلسطيني به مرکزيت قدس است، برداشته شود.
تحولات منطقه نشان مي دهد که حلقه‌هاي زنجيره عادي سازي اعراب با رژيم اسرائيل روز به روز بيشتر مي‌شود، از سفر بنيامين نتانياهو، نخست وزير اسرائيل به مسقط و استقبال گرمي که از وي به عمل آمد و گشت زني خانم «مري رگيو»، وزير فرهنگ و ورزش اسرائيل درمسجد «شيخ زايد بن سلطان» ابوظبي تا طنين انداز شدن سرود منحوس اسرائيل در امارات به مناسبت جشن ورود تيم هاي اسرائيل به مسابقات ورزشي، به دنبال همه اين ضربات دردناک عادي سازي، «يسرائيل کاتس»، وزير حمل و نقل و اطلاعات رژيم صهيونيستي در تريبون يک کنفرانس درباره حمل و نقل که در مسقط آغاز به کار کرد از يک پروژه ريلي خبر داد که بندر حيفا در سرزمين‌هاي اشغالي فلسطين را به اردن و عربستان و از آنجا به ديگر کشورهاي حاشيه خليج (فارس) مرتبط مي‌کند و بدين ترتيب کاتس دراثناي اقامت خود در مسقط به شرح و تفصيل به اصطلاح مزاياي بزرگ سياسي و اقتصادي اين قطار، عادي سازي براي کشورهاي عربي حاشيه خليج فارس پرداخت.
قطار تسليم در برابر نقشه‌هاي اسرائيل
ما به تعبير ناظران سياسي اين قطار صلح نيست که به حرکت درآمده، بلکه قطار تسليم در برابر نقشه‌هاي اسرائيل است که مقدمه چيني مي‌کند تا بر اقتصاد کشورهاي عربي و ثروت‌هاي نفتي آنها چيره شود و هويت ملي آنها را نابود کند.
هجمه عادي سازي هماهنگ با فشار آمريکا به تعبيري صلح رايگاني بين اسرائيل و کشورهاي عربي و زمينه سازي براي تحميل بندهاي ديگر معامله قرن است.
معامله اي که در سايه خيانت دولتهاي سازشکار عربي هدف نابودي آرمان فلسطين و تحقق اهداف رژيم صهيونيستي مبني بر روياي نيل تا فرات را دنبال مي کند.
افشاي اين مسائل چهره زشت معامله قرن و مسابقه سازش دولتهاي عربي با رژيم اشغالگر قدس را بيش از پيش نمايان کرده است.
نويسنده: نجفي
133/118
کليدواژه اسرائيل عمان

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۲۶۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگرانی از سرایت اعتراضات دانشجویی ضدصهیونیستی به جهان عرب

طی روزهای اخیر رسانه های منطقه ای گزارش های متعددی از تشدید وضعیت امنیتی-سیاسی در کشورهای عربی همچون مصر، عربستان و اردن داده اند که این امر در ارتباط با تحولات فلسطین بوده است. در همین رابطه بلومبرگ گزارش داد که عربستان سعودی تعدادی از منتقدان جنگ علیه فلسطین را دستگیر کرده است.

این رسانه با اشاره به اینکه این موج از دستگیری ها موجب نگرانی فعالان حقوق بشر شده تاکید می نماید که یکی از مدیران اجرایی که در پروژه‌های اقتصادی موسوم به ۲۰۳۰ حضور دارد نیز در میان افراد دستگیر شده قرار دارد. بلومبرگ در این گزارش تاکید کرده که نگرانی از فعالان حمایت از فلسطین تنها در عربستان سعودی نیست.

پایگاه «میدل ایست آی» هم در این راستا گزارش داد که مقامات مصری دستکم ۱۲۰ نفر را به اتهام همدردی با فلسطین از زمان آغاز جنگ غزه دستگیر کرده اند. قاهره طی سال های گذشته به دلیل همراهی با رژیم صهیونیستی در محاصره غزه مورد انتقاد افکار عمومی بوده است و این درحالی است که اهالی غزه از نظر فرهنگی و حتی لهجه بیشترین قرابت را با مصر دارند.

علاوه بر این، روزنامه «العرب» هم در گزارشی با اشاره به نگرانی درخصوص فعالیت های اجتماعی و سیاسی در حمایت از فلسطین مدعی شد که تقویت همکاری امنیتی در زمینه مقابله با عناصر اخوانی موجود در کویت یکی از محورهای رایزنی عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر با شیخ مشعل امیر کویت در سفر اخیرش به قاهره بوده است. اخوانی های کویت به طور سنتی روابط نزدیکی با فلسطینی ها داشته اند و از ۷ اکتبر کویت بارها شاهد تظاهرات های حمایت از فلسطین بود که البته این روند طی دو ماه اخیر بطور قابل توجهی متوقف شد.

«القدس العربی» هم با اشاره به نگرانی از فعالیت های مردمی علیه رژیم صهیونیستی در اردن به ویژه تظاهرات های مستمر مقابل سفارت این رژیم در امان تاکید کرد که نگرانی های جدی درخصوص تکرار موج اعتراضی جدید در جهان عرب در نتیجه استمرار جنگ غزه به وجود آمده است. همین رویکرد باعث شده تا دستگاه اطلاعاتی اردن حساسیت بیشتری نسبت به اخوانی ها داشته باشد و از ائتلاف این گروه با "حراک الشعبی"(معارضان شرق عشایر اردن) نگران باشد. این نگرانی زمانی تشدید می شود که ابوعبیده در آخرین پیام اش به مناسبت دویستمین روز نبرد از تظاهرات های مردم علیه سفارت رژیم صهیونیستی در اردن تقدیر و خواستار ادامه آن شده بود.

این ارزیابی ها درحالی است که تجربه تاریخی نیز گواه حساسیت افکار عمومی عربی نسبت به تحولات فلسطین است و اغلب کشورهای عربی بعد از شکست نظامی در سال ۱۹۶۸ شاهد دگرگونی های سیاسی و بی ثباتی های عمیقی مشابه  تحولات دهه ۱۹۷۰ بودند. در آن برهه از تاریخ، شکست اعراب در جنگ ۶ روزه ۱۹۶۷ برابر رژیم صهیونیستی منجر به ظهور نیروهای راستگرا و ملی گرایی شد که سایه آن چند دهه بر منطقه عربی باقی ماند.

از سوی دیگر، خیزش های دانشجویی در آمریکا و سپس دیگر جوامع غربی نیز زنگ خطری برای دولت های عربی بوده و آنها را نسبت به سرایت این اعتراضات نگران کرده است. کما اینکه در دهه ۱۹۶۰ اعتراضات دانشجویی ضد جنگ ویتنام در آمریکا به مرور به آلمان غربی، فرانسه و دیگر کشورهای جهان صادر شد. طبعا وقوع چنین بحرانی در کشورهای عربی که به دلیل مشکلات سیاسی و اقتصادی در سال های اخیر همواره آبستن تحولات بوده اند، می تواند منجر به برهم خوردن ثبات داخلی شود.

کشورهای عربی فوق الذکر به این دلیل نگران هستند که مسئله فلسطین می تواند با شکاف‌های داخلی ناشی از نوسازی اجتماعی، مشکلات اقتصادی و یا جمعیت بالا در این کشورها تقاطع پیدا کند. در مجموع به نظر می رسد که دستگیری و تشدید شرایط امنیتی در برخی کشورهای عربی خلیج فارس و شمال آفریقا از این امر نشأت گرفته، ولی در صورت استمرار قتل عام مردم غزه توسط صهیونیست ها این امر می تواند مقدمه ای بر غلیان اجتماعی مجدد در جهان عرب شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • موفقیت کمپین تحریم اسرائیل در کشورهای اسلامی
  • تاکید سازمان همکاری اسلامی بر لزوم تحریم همه‌جانبه اسرائیل
  • وزیر خارجه: قطع روابط با اسرائیل در توقف نسل کشی مهم است
  • طرح توهمی نتانیاهو برای غزه بعد از قتل عام فلسطینی‌ها
  • وزیر امور خارجه: احتمال توقف جنگ در غزه نسبت به گذشته قدری افزایش پیدا کرده است
  • «قطع روابط» و «تحریم عملی» نقش مهمی در توقف جنایات رژیم صهیونیستی دارد
  • نگرانی از سرایت اعتراضات دانشجویی ضدصهیونیستی به جهان عرب
  • نگرانی از اعتراضات ضدصهیونیستی در عربستان،‌ مصر و اردن
  • استفاده از واژه «اسرائیل» در رسانه‌های این کشور ممنوع شد
  • ممنوعیت استفاده از کلمه «اسرائیل» در رسانه‌های عراقی