Web Analytics Made Easy - Statcounter

خادم آستان قدس رضوی با اشاره به حال و هوای وصف ناشدنی خود از شنیدن خبر پذیرش درخواست خادمی‌اش می‌گوید: روز اولی که به من اطلاع دادند در مکه بودم، با شنیدن این خبر از خود بیخود شده و سجده شکر به جا آوردم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ روز ولادت و شهادتش که می‌شود همه جا پر می‌شود از نام و ذکر او و بیش از هر زمان دیگر دلت هوای زیارتش می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


چشمان حسرت زده‌ات نداشتنِ سعادتِ تماشایِ گنبد و بارگاه طلایی اش را فریاد می‌کشد و ناگه صفحه صورتت میهمان باران اشک می‌شود. بی‌اختیار دستت را روی سینه گذاشته و دلت را از راه دور بر ضریحش گره می‌زنی و از اعماق وجودت زمزمه می‌کنی "السلام علیک یا امام رضا" و دلت سرمست از عطر حضور نگاه مهربانش می‌شود.   شوق زیارت و بودن در کنار این امام بزرگوار به حدی است که بسیاری آرزوی خادمی آن حضرت و خدمت رسانی به زائرانش را دارند؛ چراکه خادمی حرم مطهر علی بن موسی الرضا(ع) توفیق بزرگی است که روزی هرکسی نمی‌شود. 

خادمانی که با ذوق و علاقه وصف ناشدنی و با هر پست و مقام و تحصیلاتی که دارند، عاشقانه به زائران حرمش خدمت می‌کنند. 

مهدی حمزه ای از خادمان بارگاه ملکوتی امام هشتم شیعیان است که از سال 84 تاکنون به مدت 14 سال توفیق خدمت در آستان قدس رضوی را دارد.

پایگاه عظیم معنوی‌ اهل بیت(ع) در دل ما ایرانیان
او که دارای دکترای علوم سیاسی و بازنشسته صدا و سیما است در مصاحبه با خبرنگار صبح قزوین می‌گوید: در کرمانشاه زندگی می‌کردم که به دلیل مسائل کاری و شغلی به شهر مشهد منتقل شدم، سکونت در این شهر مرا که از همان ابتدا علقه فراوانی به زیارت حضرت رضا(ع) داشتم به فکر خادمی آن حضرت واداشت.

وی می‌افزاید: پس از انجام پرس و جو به من گفته شد که باید برای این کار به تولیت آستان قدس درخواست دهید که براساس شنیده‌ها آن زمان نزدیک به 30 هزار نفر در نوبت بودند و درخواست‌های آنها در حال بررسی بود.

خادم آستان قدس رضوی که خدمتش را ابتدا از بخش ویلچر حرم شروع کرده بود، عنوان می‌کند: پیگیری‌هایم برای خادمی آن حضرت ادامه داشت تا اینکه درخواست من پس از حدود 4 سال پیگیری مورد پذیرش قرار گرفت. حمزه‌ای می‌گوید: برای من ثابت شده که تا حضرت رضا(ع) اجاره ندهند و اراده نفرمایند به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی کسی نمی‌تواند به توفیقی خادمی دست یابد.

وی با اشاره به حال و هوای وصف ناشدنی خود از شنیدن خبر پذیرش درخواست خادمی‌اش می‌گوید: روز اولی که به من اطلاع دادند در مکه بودم، با شنیدن این خبر از خود بیخود شده و سجده شکر به جا آوردم و پس از بازگشت از مراسم حج، سریع مراجعه کرده و پس از طی مراحل اداری لباس خدمت به تن کردم. 

حمزه‌ای ادامه می‌دهد: روز اول حال و هوای عجیبی داشتم که توام با خوشحالی بسیار زیاد قلبی و شعف و شادمانی وصف ناپذیر همراه با گریه شوق از توفیقی بود که خداوند بزرگ نصیبم کرده بود و این روز هرگز از خاطرم نمی‌رود. 

وی با بیان اینکه خدمت به اهل بیت(ع) در این دنیا موجب می‌شود که انسان بیشتر مراقب رفتار و اعمالش باشد؛ می‌گوید: همه کسانیکه مفتخر به خادمی امام رضا(ع) هستند خالصانه با هر پست و مقام و شغل و مدارک تحصیلی‌ای که دارند، به زائران حرم رضوی عاشقانه و از جان و دل خدمت می‌کنند. 

حال خوش معنوی و آرامش، معجزه خدمت در بارگاه رضوی است
خادم آستان قدس رضوی تصریح می‌کند: هر روز خدمت در حرم، حال خوش معنوی خاصی دارد و هر لحظه بودن در جوار حضرت، خاطره است و هر بار که انسان به حرم مشرف می‌شود حس تازه‌ای دارد و صحنه‌های عجیبی از شور و اشتیاق زائرانی می‌بیند که از راه دور و نزدیک آمده‌اند که حاکی از پایگاه عظیم معنوی‌ای است که اهل بیت(ع) در دل ما ایرانیان دارند.    وی عنوان می‌کند: در حرم مطهر به چشم خود افرادی را می‌بینید که اصلا انتظار دیدن آنها را ندارید، کسانیکه اگر در خیابان آنها را ببینید شاید با خود بگویید که این خانم یا آقا اصلا مذهبی‌ نیستند، اما در حرم ملاحظه می‌کنید که با چه شور و عشق و دیانتی برای زیارت آمده‌اند و آنجا تاثیر گرفته و تاثیر می‌گذارند. 

به گفته حمزه‌ای، انسان به محض ورود به حرم، دل از همه امور مادی کَنده و از دنیا فارغ می‌شود و معنویت خالصی را درک می‌کند که ناشی از حضور امام و زیارت با معرفت اوست و همین برای او تلنگری در زندگی مادی‌اش می‌شود تا رجعتی به درون خود داشته و به اعمال خویش دقیق بنگرد. 

وی بیان می‎کند: بعضی‌ها از من سوال می‌کنند که شما چه معجزه‌ای از خادمی امام رضا دیده‌اید و چه معجزه‌ای بالاتر از حال خوش معنوی و آرامشی که امروز به گوهر نایابی در جامعه امروزی تبدیل شده است. 

خادم آستان قدس رضوی تصریح می‌کند: متاسفانه شاهد افزایش درصد مشکلات روحی و روانی در قیاس با بیماری‌های جسمانی است؛ چه معجره‌ای بالاتر از اینکه وقتی انسان وارد حرم می‌شود دچار تحول روحی شده و انرژی مثبتی دریافت می‌کند که موجب می‌شود حداقل تا مدتی گناه نکند و بیشتر به سمت خدا و معنویت حرکت کند. 

وی می‌گوید: از همان زمان که وارد حرم می‌شوید همه چیز با توحید شروع می‌شود و با توحید ختم می‌شود که اقامه نماز جماعت، قرائت قرآن، راز و نیار با خدا از مصادیق آن است که به شکل اعلای آن در حرم مطهر امام رضا مشاهده می‌شود؛ علی‌رغم تبلیغات دشمنان اهل بیت که توسل به امامان و ائمه اطهار(ع) را شرک و کفر می‌دانند. 

دلیل بداخلاقی‌ها و آسیب‌های اجتماعی دوری از مکتب اهل‌بیت(ع) و قرآن است
حمزه‌ای با تاکید بر مطالعه زندگینامه و آشنایی هرچه بیشتر جوانان با سیره امام رضا(ع) اضافه می‌کند: جوانان باید در کنار مباحث علمی و دانشگاهی، کتب مربوط به شیوه زندگانی امام رضا(ع) را مطالعه کنند که سراسر زندگی این امام بزرگوار، مبارزه خستگی ناپذیر است که اساس حکومت بنی عباس را از هم می‌پاشد.    وی عنوان می‌کند: اخلاق و سیره امام رضا(ع) در رسیدگی به فقرا و محرومان و نحوه رفتار آن حضرت با مسلمانان و خانواده و اطرافیان و دوستان و دشمنان برای ما درس است، که خیلی از جوانان و مردم شاید مطالعه عمیقی در این ارتباط نداشته باشند و از سوی دیگر متاسفانه برخی به غلط تصور می‌کنند اسلام فقط خلاصه در نماز و روزه گرفتن است در حالیکه عمده احکام اسلام در مورد مسائل اجتماعی است. 

وی می‌گوید: امام در بعد معنوی و اخلاقی و رفتاری از ما انتظار دارد تا در مناسبات اجتماعی و تعامل با مردم به درستی رفتار کنیم، امام صرفا زیارت ظاهری که ضریح را ببوسیم از ما نمی‌خواهد؛ هرچند زیارت از نزدیک نیز بسیار مهم است اما به شرطی که در وجود انسان تحولی ایجاد کند.   خادم آستان قدس رضوی، دلیل بداخلاقی‌ها و آسیب‌های اجتماعی موجود در جامعه را دوری از مکتب اهل بیت(ع) و قرآن دانسته و اضافه می‌کند: هر جایی که ما از این دو مهم غافل شدیم ضربه خورده‌ایم؛ لذا لازم است تا با تمسک به قرآن و اهل بیت در مسیر درست حرکت کنیم. 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۳۱۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۴۰ ویژه برنامه دهه کرامت در گیلان

جواد شفیعی ثابت در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به دهه کرامت گفت: شعار محوری برنامه های خدمت رضوی ، همه خادم الرضاییم
است و در این راستا برنامه های متنوعی توسط خادمیاران رضوی گیلان تدوین و اجرایی خواهد شد.‌


دبیر کانون های خدمت رضوی گیلان با بیان اینکه استقبال از کاروان زیر سایه خورشید از برنامه های ویژه این دهه است، گفت: حضور خادمان رضوی آستان قدس رضوی این دهه در گیلان فضای استان را عطر آگین خواهد کرد.‌

وی  با بیان اینکه ۴۰ ویژه برنامه دهه کرامت با فعالیت خادمیاران رضوی در گیلان تدوین و اجرایی خواهد شد،‌ تصریح کرد: میثاق با ولایت(حضور در نمازجمعه)،ابناءالرضا (اجتماع نوجوانان رضوی)، برگزاری میز مشاوره در کانونهای تخصصی، اجتماع حمایت از فلسطین و مردم غزه،برپایی میز خدمت رضوی در نمازجمعه،‌ایران جوان(شکوه مادری)، برپایی چایخانه حضرت رضا(ع)،‌برپایی اردوهای جهادی، نشان ارادت( تجلیل از مدال آوران ورزشی که مدال خود را به امام رضا تقدیم کرده اند) و برپایی مراسم جشن ولادت حصرت معصومه و ولادت امام رضا در سطح شهرستان از اهم ویژه  برنامه های دهه کرامت در گیلان است.  
شفیعی ثابت خاطر نشان کرد: گیلان بیش از ۲ هزار خادمیار و یاور رضوی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • رسالت معلم ،‌ارتقاء علمی و معنوی دانش آموزان است
  • رسالت معلمان ارتقای علمی و معنوی دانش آموزان است
  • در انتظار آخرین معجزه؛ نادال هوادارانش را غافلگیر می‌کند؟
  • در انتظار آخرین معجزه | نادال هوادارانش را غافلگیر می کند؟
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • اجرای ۴۰ ویژه برنامه دهه کرامت در گیلان
  • ۵۷ سال؛ میانگین سنی حجاج ایرانی در سال ۱۴۰۳
  • بالاترین نرخ بیکاری در آلمان از سال ۲۰۱۵
  • روحانیون کاروان‌های حج مشعل داران معارف و مناسک هستند