Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش سازمان ملل می گوید لایه ازون تا سال ۲۰۶۰ به طور کامل ترمیم خواهد شد.

به گزارش خبرنگار بین الملل «انرژی امروز» حدود ۳۰ سال پیش، کشورهای دنیا همکاری هایی را با هم آغاز کردند تا بتوانند حفره بزرگی را که در لایه ازون به وجود آمده بود ترمیم کنند. لایه ازون نقش مهمی در حفاظت کره زمین از تشعشات خورشیدی بازی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گزارش جدیدی که آژانس های معتبر زیست محیطی آن را منتشر کرده اند آمده است که این استراتژی دراز مدت حالا جواب داده اما شواهد حاکی از آن است که ترکیبات مضر هنوز هم بر این لایه اثر گذار است.

بر اساس گزارش نیواطلس، در سال ۱۹۸۹، پروتکل مونترال در خصوص موادی که لایه ازون را از بین می برد با هدف توقف انتشار مواد شیمیایی موجود در یخچال ها، آئروسل ها و CFCها به تصویب رسید.

برخی مدل سازی ها نشان می دهند اگر این مواد اجازه می یافتند که به همان میزان قبلی در لایه ازون منتشر شوند، می توانستند سالانه دو میلیون مورد بر موارد سرطان پوست در دنیا اضافه کنند.

وقتی بیشتر کشورهای دنیا باهم به توافق رسیدند تا این ترکیبات مضر را حذف کنند، لایه ازون شروع به ترمیم خود کرد. این فرآیند، فرآیندی طولانی مدت است اما دانشمندان حالا شواهدی دال بر آغاز ترمیم لایه ازون به دست آورده اند.

در سال ۲۰۱۶ محققین دانشگاه MIT، گزارش هایی از ترمیم لایه ازون بر فراز جنوبگان منتشر کردند. در آخرین گزارش با عنوان «ارزیابی های علمی کاهش ازون: ۲۰۱۸» که به پشتیبانی سازمان ملل متحد، ناسا و سازمان جهانی هواشناسی منتشر شده، خبرهای خوبی گنجانده شده است.

در این گزارش آمده است که از سال ۲۰۰۰ تا کنون، لایه بالایی استراتوسفریک ازون با سرعت یک تا ۳ درصد در یک دهه در حال ترمیم است.

دانشمندان می گویند روند کنونی باعث خواهد شد لایه ازون بالای نواحی قطبی تا سال ۲۰۶۰ به طور کامل ترمیم شود در حالی که صدماتی که بر لایه بالای نیم کره جنوبی وارد شده است تا سال ۲۰۵۰ ترمیم می شود.

انتظار می رود لایه ازون بالای نیم کره شمالی و منطقه معتدل هم در سال ۲۰۳۰ ترمیم شود.

بر اساس این گزارش میزان مواد و ترکیبات مخرب لایه ازون در حال کاهش است.

در سال ۲۰۱۰ ماده CFC-11 هم به مواد ممنوعه پروتکل مونترال اضافه شد. اما دانشمندان نشان داده اند که غلظت این ماده آنطور که باید در اتمسفر کاهش نیافته است.

در ماه مه، دانشمندان نتایج تحقیقاتی را منتشر کردند که می گفت سطح CFC-11 بین سال های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۶ حدود ۲۵ درصد بالاتری از متوسط آن در بین سال های ۲۰۰۲ و ۲۰۱۲ بود. این نتایج به این معنی بود که منبع انتشاراتی جدیدی به وجود آمده است.

تحقیقاتی که توسط NGO بریتانیایی آژانس بررسی های زیست محیطی EIA انجام شد منبع این انتشارات را نشان می داد.

EIA مدعی است که بررسی ۲۲ شرکت در ۱۰ استان چین نشان داده است که ۱۸ شرکت دوباره به استفاده از CFC-11 روی آورده اند و از این ماده به عنوان عایق استفاده کرده اند.

بر اساس این گزارش دولت چین بازرسی هایی را برای جلوگیری از مصرف این ماده انجام داده است اما باز هم راه درازی تا قطع کامل استفاده از این ماده در پیش است.

ضمیمه کیگالی پروتکل مونترال در سل ۲۰۱۹ اجرایی خواهد شد و بر این اساس مصرف هیدروفلوکربن ها که حتی ماده از بین برنده ازون، کلر و برم، را نیز ندارند ممنوع می شود. این مواد پتانسیل عملکردی همچون گازهای گلخانه ای دارند اما به عنوان جایگزین مواد کاهنده ازون مصرف می شدند.

اریک سلهایم، مدیر بخش محیط زیست سازمان ملل می گوید: پروتکل مونترال یکی از موفق ترین موافقتنامه های چند جانبه بوده است. دلیل آن هم همکاری موثر دانشمندان و اقدامات هماهنگی بوده که این پروتکل را برای بیش از ۳۰ سال اجرایی کرده و باعث بهبود لایه ازون شده است.

گزارش کامل این تحقیق در «ارزیابی های علمی کاهش ازون:۲۰۱۸» منتشر شده است.

 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۳۲۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از آبرسان چگونه پوست را روشن می‌کند؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، دکتر فاطمه عندلیب متخصص پوست و مو در سایت خود اظهار داشت: به همان اندازه که داشتن پوست شاداب و شفاف نشانه سلامتی آن است، پوست خشک و شکننده، ظاهر شما را نازیبا می کند. یکی از مشکلاتی که بیشتر افراد با آن درگیر هستند، خشکی پوست است. این اتفاق معمولاً با افزایش سن و استفاده بیش از حد از محصولات آرایشی و شوینده های غیر استاندارد به وجود می آید. آبرسانی پوست یکی از مراحل روتین مراقبت از پوست است که منجر به از بین رفتن خشکی پوست و حفظ طراوت و شادابی آن می گردد.

بیشتر بخوانید: باورهای غلط درباره مراقبت از پوست

کرم آبرسان و مرطوب کننده به هیچ عنوان تنها به پوست خشک تعلق ندارند و در واقع هر تیپ پوستی برای سلامت بیشتر و حفظ بافت شاداب به آبرسانی نیاز دارد. به همین دلیل، قرار دادن یک کرم آبرسان خوب در روتین پوستی، منجر به مراقبت هرچه بیشتر از پوستتان خواهد شد. کرم آبرسان پوست محصولی محلول در آب، فاقد الکل و حاوی مواد مغذی است که به بازسازی آب بدن، حفظ رطوبت در پوست و رفع خشکی آن کمک می کند. کرم های آبرسان به سلول های پوست اجازه می دهند تا رطوبت و آب را جذب کنند و باعث درخشندگی پوست شوند.

آبرسان ها اغلب حاوی محصولات یا ترکیباتی تحت عنوان Humectants مثل هیالورونیک اسید، گلیسیرین و ترکیبات گلیکولی هستند که ازنظر ساختاری برای جذب مولکول های آب از پوست یا هوا طراحی شده اند. درواقع این محصولات ترکیباتی آب دوست هستند که باعث شکل گیری سریع مولکول های آب و هیدروژن می شوند. Humectants یا جاذب رطوبت ها نه تنها می توانند آب را از محیط اطراف بیرون بکشند بلکه می توانند آن را از لایه های عمیق تر پوست مانند درم به لایه های بالایی پوست بکشانند.

کرم آبرسان چیست؟

کرم آبرسان پوست حاوی مواد آبرسانی است که در جذب رطوبت و آب به سطح پوست مؤثر هستند. کرم های آب رسان، به دلیل بهره مندی از ترکیبات هومکتانت، نظیر گلیسیرین و هیالورونیک اسید، برای پوست های دی هیدراته یا کم آب کاربرد دارند. هومکتانت ها را می توان ترکیبات جاذب رطوبت نامید؛ چرا که از طریق جذب رطوبت هوا وارد عمل می شوند و در مواردی حتی از رطوبت لایه های عمقی تر پوست وام می گیرند.

چرا باید از کرم آبرسان استفاده کنیم؟

استفاده منظم از کرم آبرسان مناسب، باعث تقویت پوست می شود.

استفاده از این کرم، مهمترین قدم برای حفظ آب لایه اپیدرم پوست است.

به شفاف شدن پوست کمک شایانی کرده و به مرور لک ها را کمرنگ می کند.

کرم آبرسان، عمق چین و چروک ها را کم کرده و چروک های سطحی را از بین می برد.

درخشندگی را به پوست شما باز می گرداند.

مانند یک لایه محافظ، از نفوذ عمیق تر آلودگی های هوا به پوست جلوگیری می کند.

از گشاد شدن منافذ پوست جلوگیری کرده و پوست شما را صاف نشان می دهد.

از طریق کنترل PH پوست به کاهش جوش و آکنه پوستی کمک می کند.

چطور به بهترین شکل از کرم آبرسان استفاده کنیم؟

با شوینده مناسب پوست خود را بشویید. بهتر است هنگام شستشو از آب داغ استفاده نکنید.

با یک پارچه نخی پوست خود را خشک کنید اما بهتر است مقدار از رطوبت همچنان روی پوست بماند.

به اندازه یک نخود کرم آبرسان را برداشته روی دست خود بگذارید و بعد با ضربات آهسته آن را به صورت و پوست خود بمالید.

سپس جهت جذب بهتر به صورت دورانی صورت و پوست خود را ماساژ دهید.

آیا کرم آبرسان پوست من را روشن تر می کند؟

آبرسانی به پوست باعث شفافیت پوست شما شده و همین مورد تیرگی و لک های آن را به مرور زمان محو می کند. البته تمام این موارد در گرو آن است که آبرسان درستی را انتخاب و نحوه استفاده از آبرسان را بیاموزید.

تأثیر کرم آبرسان بر لک صورت

کرم های آبرسان به واسطه ترکیباتی که دارند به روشن تر شدن پوست کمک میکنند که در نتیجه آن کم رنگ شدن یا محو کامل لک پوستی را شاهد خواهیم بود. این محصولات با ایجاد یک لایه اضافی روی سطح پوست از ورود عوامل جدید و مخرب جلوگیری میکنند و در نتیجه اجازه بروز جوش، آکنه یا لک های جدید و … را نمیدهند.

استفاده از کرم آبرسان چه عوارضی دارد؟

هیدراته نگه داشتن پوست صورت برای تمام پوست ها واجب است و برای پوست ضرر ندارد. البته که استفاده از برند نامعتبر می تواند برای پوست شما مشکل ایجاد کند؛ اما به صورت کلی این کرم پوست شما را همیشه آبرسانی شده و مرطوب نگه می دارد و از خشک شدن آن و افتادن چین و چروک روی آن محافظت می کند.

منبع:سلامت نیوز

انتهای پیام/

کد خبر: 1229678 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • پژوهشگران مشهدی موفق به تولید ماده اولیه داروها شدند
  • کشاورزان بوشهری مراقب عرضه مواد کودی تقلبی باشند
  • ادعای ارتش اسرائیل: کنترل کامل گذرگاه رفح را به دست گرفتیم
  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • استفاده از آبرسان چگونه پوست را روشن می‌کند؟
  • پوشش کامل فیبرنوری استان قم تا یک هفته آینده انجام می‌شود
  • پوشش کامل فیبر نوری قم ظرف یک هفته آینده انجام می‌شود
  • ۱۰ ماده غذایی که نباید با معده خالی بخورید
  • ۱۰ ماده غذایی که به شما در سفر به سوی کاهش وزن کمک می‌کنند
  • فراخوان کشف قیمت و تامین داروهای تک‌ نسخه‌ای