Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روزنامه آلمانی در مطلبی به بررسی عواقب وخیم نتایج انتخابات میان دوره‌ای کنگره آمریکا بر مناسبات دو سوی آتلانتیک و اروپا پرداخت. ۱۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۴ بین الملل اروپا آمریکا نظرات

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم روزنامه "دی ولت" آلمان در مطلبی به بررسی تاثیرات نتایج انتخابات میان دوره ای کنگره آمریکا بر اروپا پرداخته و در مطلبی نوشت: حالا اوضاع برای اروپایی ها می تواند بدتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج انتخابات میان دوره ای کنگره نمی تواند در تنش زدایی از مناسبات دو سوی آتلانتیک موثر باشد. با توجه به نتایج انتخابات میان دوره ای حالا برای ترامپ دشوارتر می شود که برنامه های سیاست داخلی خود را پیش ببرد و از این رو به دنبال موفقیت هایی در عرصه سیاست خارجی می گردد.

این روزنامه آلمانی درادامه نوشت: نتایج انتخابات کنگره یک غافلگیری بزرگ برای اروپا نبود و جدایی کنگره با یک اکثریت جمهوریخواه در سنا و یک اکثریت دموکرات در مجلس نمایندگان نتیجه ای بود که در بروکسل دقیقا انتظار آن می رفت. با این حال واکنش های رسمی از طرف بروکسل به این نتایج وجود نداشت.

در اروپا این نگرانی وجود دارد که دونالد تامپ، رئیس جمهور آمریکا برای اینکه این انتخابات را به عنوان موفقیتی بزرگ برای خود نشان دهد به اقدامات تحریک آمیز غیر ضروری روی آورد. بهر حال در موضوعات سیاسی مهم و مرکزی مناسبات بین دو سوی آتلانتیک بسیار متشنج است. واشنگتن اروپا را به اعمال تعرفه های گمرکی بیشتر بر تولیدات اروپایی تهدید می کند، هزینه های دفاعی بیشتر را از کشورهای اروپای درخواست کرده و به صورت یکجانبه از توافق اتمی با ایران خارج شده است.

نتایج انتخابات میان دوره ای کنگره برای مناسبات دو سوی آتلانتیک بدون عاقبت باقی نمی ماند و شرایط و مناسبات بین آمریکا و اتحادیه اروپا احتمالا بدتر می شود. دلیل آن این است که حالا اوضاع برای ترامپ برای پیش بردن سیاست هایش در زمینه داخلی دشوارتر می شود چرا که اکثریت را در سنا از دست داده است.

"یان تچای"، از کارشناسان موسسه "ژرمن مارشال فوند" آلمان بر این باور است که وقتی که دست و پای ترامپ در عرصه داخلی بسته می شود بنابراین وی در عرصه سیاست خارجی به دنبال راهی برای دستیابی به موفقیت و پیروزی می گردد.

این کارشناس برجسته مسائل آمریکا بر این باور است که فلج شدن تراپ در عرصه سیاست داخلی می تواند منجر به فعالیت های بیشتر در عرصه سیاست خارجی شود. آشکارا این بدین مفهوم است که انتظار می رود ترامپ فشار خود بر اروپا برای از جمله افزایش هزینه های نظامی خود به 2 درصد بودجه داخلی را افزایش دهد. آمریکا احتمالا برلین را بیش از همه در این راستا تحت فشار قرار می دهد.

وقتی که سیاست و عرصه داخلی به عنوان یک حوزه بازی دیگر جایی برای ترامپ نداشته باشد، هزینه های نظامی اروپا در ناتو یک صحنه بازی ایده آل برای ترامپ است تا قدرت و سختگیری خود را نشان دهد. به این ترتیب دوران ناراحت کننده ای در انتظار اروپا خواهد بود.

درباره سیاست ایران هم وضع به همین گونه است. "دیوید ماک لیستر"، رئیس کمیسیون سیاست خارجی در پارلمان اروپا  از حزب دموکرات مسیحی آلمان در این باره به روزنامه "دی ولت" گفته است: وی در این راستا انتظار هیچ گونه تغییر رویکردی را از ترامپ ندارد.

"یان تچای" هم انتظار دارد که ترامپ در این جبهه جدیت و سختگیری بیشتری نشان دهد. وارد کردن فشار بر ایران به عنوان یک ستیزه جو از سیاست های محبوب در آمریکا و از جمله در بین دموکرات ها است. در اینجا ترامپ می تواند نشان دهد که نه تنها مانند سابق توافق اتمی را انکار می کند بلکه یک استراتژی کلی جدید را در پیش می گیرد که تنها یک هدف را دنبال می کند و آن مهار سیاست ضد غربی ایران در منطقه است.

به گفته تچای این رویکرد ترامپ عواقب گسترده ای دارد. این بدین مفهوم است که واشنگتن سعی در کاهش نقش ایران در لبنان، سوریه و نواز غزه در منطقه خواهد کرد. این رویکرد ترامپ طرفداران زیادی در بخش هایی از اروپا از جمله لندن و پاریس دارد. این رویکرد احتمالا اروپا را دچار جدایی خواهد کرد. از طرفی همه کشورهای اروپایی خواهان پایبندی به توافق هسته ای با ایران و حفظ آن هستند و این رویکرد در این شرایط می تواند تغییر کند.

اینکه جدایی کنگره چه تاثیراتی بر سیاست های تجاری آمریکا خواهد گذاشت کم تر آشکار و روشن است. "دیوید ماک لیستر" در این باره اظهار داشته است که جای امیدواری است که حالا تراپ حداقل در عرصه سیاست تجاری لحن صلح جویانه تری را در پیش گیرد. البته من این را خیلی محتمل نمی دانم. برای ترامپ این یک مزیت است که هنوز بیشتر به عنوان یک جنگنده علیه فعالیت های تجاری به زعم خود غیر منصفانه برای کشورش و در راه منافع آمریکا مبارزه کند.

تچای در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد که بزرگترین تغییر در مناسبات دو سوی آتلانتیک از زمان روی کار آمدن ترامپ تقریبا در دو سال پیش این است که اعتماد در هر دو جبهه از دست رفته است. ما نمی توانیم بفهمیم که ترامپ برای فردا چه فکری در سردارد و این وضعیت ایجاد ناامنی می کند.

  "دیوید ماک لیستر"، هم در بخش دیگری از سخنانش گفت: این مسئله واضح است که فشارهای سیاست داخلی بر ترامپ حالا شدیدا افزایش پیدا می کند. به گفته وی نتیجه انتخابات کنگره در آمریکا نشان می دهد که بسیاری از آمریکایی ها با وجود آمارهای اقتصادی خوب از سیاست ترامپ ناراضی هستند. سخنوری های سختگیرانه و ستیزه جویانه وی به جدایی عمیقی در این کشور منجر شده است.

انتهای پیام/  

R31356/P36447/S8,89,1128/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۳۳۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا

دونالد ترامپ و جو بایدن در انتخابات مقدماتی درون حزبی جمهوری خواهان و دموکرات‌ها در پنسیلوانیا پیروز شدند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دونالد ترامپ و جو بایدن رئیس جمهور سابق و فعلی آمریکا در انتخابات مقدماتی درون حزبی جمهوری خواهان و دموکرات ها در ایالت پنسیلوانیا پیروز شدند.

براساس این گزارش، ترامپ در انتخابات مقدماتی درون حزبی جمهوری خواهان در پنسیلوانیا 83/4 درصد آرا را به خود اختصاص داد تا بدین ترتیب 67 نمایندگی دیگر از جمهوری خواهان برای شرکت در انتخابات نهایی به رئیس جمهور سابق برسد.

از سوی دیگر در جبهه دموکرات ها نیز، جو بایدن نیز توانست در انتخابات مقدماتی درون حزبی دموکرات ها در پنسیلوانیا، 93/1 درصد آرای دموکرات ها را به خود اختصاص داد تا بدین ترتیب 159 نمایندگی دیگر از دموکرات ها برای شرکت در انتخابات نهایی به وی برسد.

در همین حال، میانگین نظرسنجی های انجام شده نشان می دهد ترامپ با اختلاف اندک 0/4 درصدی نسبت به بایدن در ایالت هایی که رقابت تنگاتنگی بین نامزدها در آنجا وجود دارد، پیشتاز است.  

انتخابات مقدماتی درون حزبی جمهوری خواهان و دموکرات ها برای تعیین نامزد نهایی هر کدام از این احزاب در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر است.

ترامپ و جو بایدن، حدنصاب لازم از آرا برای نامزدی حزب‌های متبوع خود را به دست آوردند و رسماً وارد رقابت انتخاباتی برای بار دوم شدند.

این در حالی است که در اوایل ماه مارس جو بایدن و دونالد ترامپ موفق به کسب نامزدی دموکرات ها و جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا شدند تا نخستین رویارویی دوباره دو نامزد انتخاباتی در حدود 70 سال اخیر در تاریخ این کشور رقم بخورد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پنجم نوامبر سال 2024 برگزار می شود. نتایج نظرسنجی های جدید نشان می دهد رقابت دوباره بین دونالد ترامپ و جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر فشرده و تنگاتنگ است و ترامپ با حدود 2 درصد در تازه ترین نظرسنجی های ملی نسبت به بایدن پیشتاز است.

کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی استترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مناسبات دوجانبه و مهمی میان ایران و پاکستان وجود دارد
  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا
  • اعلام جنگ علیه ترامپ!
  • پیش‌بینی نخست‌وزیر مجارستان: جنگ اوکراین می‌تواند تا پایان ۲۰۲۵ پایان یابد
  • ویکتور اوربان: با شرایط خاصی جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۵ تمام می‌شود
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد
  • آکسیوس: دیدار ترامپ و رئیس‌جمهور آرژانتین، کاخ سفید را خشمگین کرد
  • سیاست بایدن در قبال فلسطین می‌تواند به شکست وی در انتخابات منجر شود