Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسفندیار چهاربند (رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی آموزش و پرورش) در گفتگو با خبرنگار ایلنا درباره پیگیری‌های صورت گرفته برای رسیدگی به اعتراضات شرکت کنندگان آزمون ستخدامی آموزش و پرورش گفت: داوطلبانی که از طریق کنکور سراسری کد شغل محل‌های دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی را انتخاب کرده بودند، فرآیند پذیرششان دو بخش کلی دارد؛ بخش اول امتیازی است که از آزمون سازمان سنجش و در آزمون سراسری به عمل می‌آید و داوطلبان در آنجا به اصطلاح شغل دبیری را انتخاب می‌کنند، در این میان دو برابر ظرفیت پذیرش از کسانی که حد نصاب را احراز کرده‌اند به مرحله بعدی معرفی می‌شوند که در واقع بخش دوم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مرحله بعدی شامل سه فرآیند کلی از جمله معاینه، مصاحبه و گزینش است. در مرحله معاینه کسانی که استانداردهای لازم معاینات را برای پذیرش داشته باشند به مرحله بعدی یعنی مصاحبه راه پیدا می‌کنند که حداقل امتیاز در این مرحله کسب نمره ۷۴ از ۱۰۰ است.

چهاربند با بیان اینکه در این مرحله سه نفر از متخصصان و کارشناسان دانشگاه فرهنگیان حضور دارند، گفت: یک نفر از این افراد به عنوان مسئول گروه مصاحبه کنندگان و دو نفر دیگر هم بر حسب تخصصی که دارند، پرسشنامه‌های استانداردی را اساس مصاحبه قرار می‌دهند. همچنین به گروه مصاحبه شونده یک دستورالعمل ارائه شده که طبق آن باید فرآیند مصاحبه را رعایت کنند و همه ملاحظات را در نظر بگیرند.

رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی تاکید کرد: بنابراین داوطلبان در مرحله مصاحبه از هر کدام از مصاحبه کنندگان امتیازی جداگانه می‌گیرند و مجموع نمره این سه نفر تعیین کننده کف امتیاز ۷۴ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز است. یعنی امکان دارد که یک داوطلب نمره ۸۰ یا یک داوطلب دیگر نمره ۶۰ بگیرد که این بر حسب امتیازات پرسشنامه‌ و مجموع نمره‌ای است که از گروه مصاحبه شونده کسب کرده‌اند.

وی افزود: آنهایی که بالای ۷۴ یا ۷۴ نمره را کسب کرده‌اند به سازمان سنجش معرفی و طبق ضوابط موجود گزینش می‌شوند، اما آنهایی که کمتر از ۷۴ نمره را کسب کرده‌اند به سازمان سنجش معرفی نخواهند شد.

چهاربند با اشاره به اینکه حدود ۱۲ درصد از کل داوطلبان که ۳۲ هزار نفر هستند، در مراحل مختلف این آزمون قبول نشده‌اند، گفت: ۱۲ درصد یا به عبارت دیگر نزدیک به چهار هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش موفق به قبولی نشدند.

وی در خصوص اینکه  مرحله معاینه و مصاحبه اعتراض ندارد، گفت: میان سه مرحله‌ای که عنوان شد، تنها مرحله گزینش اعتراض دارد که بر اساس اعتراضات مجدد نتایج آزمون بررسی می‌شود، البته در برخی موارد اگر داوطلبی خیلی اصرار دارد و تصور می‌کند به هر دلیلی در حق او اجحاف شده و مستحق نمره بالاتری است، در مرحله مصاحبه از گروه مصاحبه شونده در خواست کردیم که مجدد وضعیتش را بررسی کنند.

وی خاطرنشان کرد: علی رغم اینکه در دستور العمل آزمون استخدامی آموزش وپرورش اعتراض در مرحله معاینه و مصاحبه قابل قبول نیست، اما برای اینکه این افراد اطمینان حاصل کنند در جمع نمرات و معدل‌گیری اشتباهی صورت نگرفته، ما این کار را انجام دادیم.

وی تاکید کرد: فرآیند مصاحبه مجدد انجام نخواهد شد و اگر در اوراق سوالات، شمارش امتیازات یا فرآیند معدل‌گیری اشتباهی صورت گرفته باشد، این اشتباه قابل اصلاح است و اینها به فرآیند مصاحبه بر نمی‌گردد.

وی توضیح داد: با وجود چهار هزار ردیف باقیمانده‌ که درحال حاضر موجود است، ما حتی خواستیم از این فرصت استفاده کنیم تا اگر اشتباهی صورت گرفته با بررسی مجدد امتیاز داوطلبان بتوانیم آنها را جذب کنیم، اما اشتباهی مشاهده نشد.

رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی در پایان اظهار داشت: در هر صورت رسیدگی‌های لازم برای این مساله و اعتراضات انجام شده است تا حق کسی ضایع نشود، زیرا آموزش و پرورش هم علاقه‌مند است، پذیرش حداکثری داشته باشد.

رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی با بیان اینکه تصمیم داریم از چهار هزار ردیف باقیمانده نیز استفاده کنیم، گفت: در حال حاضر برای اینکه آن چهار هزار ردیف باقیمانده را تکمیل کنیم از وزارت علوم درخواست تکمیل ظرفیت کردیم. در صورت تایید وزارت علوم، این تکمیل ظرفیت نیز برای داوطلبان فرصت مناسبی است.

چهاربند اضافه کرد: فکر می‌کنم حداکثر تا هفته آینده وزارت علوم شرایط تکمیل ظرفیت را به ما اعلام کند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش وزارت علوم گفتگو با ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۳۷۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت بیش از ۴۵ هزار داوطلب کرمانی در کنکور

   به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان، نوبت اول کنکور امسال برای پذیرش دانشجوی دوره های روزانه، نوبت دوم، دانشگاه پیام نور، موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی و دانشگاه آزاد اسلامی برای داوطلبان گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح پنجشنبه (۶ اردیبهشت)، هنر و زبان‌های خارجی عصر امروز و گروه آزمایشی علوم تجربی صبح جمعه (هفتم اردیبهشت) برگزار می شود.

در استان کرمان نیز آزمون ۲ نوبتی سراسری کنکور در ۲۰ حوزه آزمون و با شرکت ۴۵ هزار و ۳۰ نفر انجام می شود که تمهیدات برای برگزاری آزمونی امن، سالم و آرام توسط مسئولان ذیربط اندیشیده است.

با توجه به بارندگی های چند روز گذشته و هشدارهای هواشناسی برای بارش ها تا اواخر وقت امروز پنجشنبه، مسئولان استان کرمان برای برگزاری کنکور به صورت ویژه آماده شده اند.

استاندار کرمان در نشست روز چهارشنبه شورای اداری با اشاره به برگزاری آزمون کنکور طی ۲ روز آینده بیان کرد: اطلس محل آزمون این استان به استانداری ارسال شود و بازدیدها از حوزه های امتحانی به دلیل برهم خوردن تمرکز داوطلبان ضرورت ندارد.

محمدمهدی فداکار خاطرنشان کرد: با توجه به بارش ها و احتمال آبگرفتگی، مدیران و فرمانداران مراقبت کنند، آمادگی های لازم را داشته باشند و تمهیداتی بیاندیشند تا حق داوطلبان ضایع نشود.

وی بیان کرد: دستگاه های زیرساختی مانند برق حتما به دلیل بارندگی در حوزه های امتحانی مراقبت کنند که اگر جایی قطعی برق رخ داد، سریع اتصال را برقرار کنند و همه دستگاه ها شرایط را برای برگزاری آزمون امن فراهم کنند.

جانشین ستاد اجرایی آزمون های سراسری استان کرمان بیان کرد:  درمجموع ۴۵ هزار و ۳۰ نفر داوطلب کنکور نوبت نخست در استان کرمان داریم که ۲۹ هزار و ۷۸۷ نفر زن و ۱۵ هزار و ۲۴۳ نفر مرد هستند.

قاسم محمدی نژاد افزود: آزمون کنکور امسال در شهرهای کرمان، سیرجان، رفسنجان، شهربابک، کوهبنان و انار و جیرفت در دانشگاه ها برگزار می شود و در مابقی شهرستان ها توسط آموزش پرورش و یا به صورت مشترک است.

وی اظهار داشت: این آزمون در شهر کرمان در ۶ حوزه دانشگاهی و با حضور ۱۰ هزار ۵۶۳ داوطلب که هشت هزار و ۶۷۳ نفر زن و چهار هزار و ۷۹۰ نفر مرد هستند، برگزار خواهد شد.

جانشین ستاد اجرایی آزمون های سراسری استان کرمان تاکید کرد: همه حوزه ها به لحاظ شرایط برگزاری از جمله روشنایی، سیستم تهویه و امنیت برای اینکه داوطلب در آرامش آزمون را انجام دهد، آمادگی کامل را دارند.

وی ادامه داد: نتیجه اولیه آزمون سراسری نخست در اوایل خرداد ماه مشخص می شود و نوبت دوم آزمون نیز در تیرماه انجام می شود که نتیجه آن در مرداد ماه اعلام خواهد شد و دواطلب در هر آزمونی که رتبه بهتر و هر گروه آزمایشی که علاقه مند باشد، در یک گروه آزمایشی اصلی و یک گروه آزمایشی شناور انتخاب رشته انجام می دهد.

محمدی نژاد تصریح کرد: داوطلبانی که در کنکور ۱۴۰۲ شرکت کرده اند و بخواهند از تراز و نمره آن آزمون استفاده کنند باید حتما در یکی از ۲ آزمون کنکور امسال ثبت نام و یا شرکت کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان نیز گفت: مرحله نخست آزمون سراسری در ۱۲ شهرستان استان شامل رابر، بافت، نرماشیر، رودبار جنوب، ریگان، عنبرآباد، قلعه گنج، کهنوج، منوجان، راور برگزار می شود که انجام این مهم به عهده آموزش و پرورش است و در شهرستان های زرند و بم کنکور به صورت مشترک بین آموزش پرورش و وزارت علوم برگزار می شود.

رضا رضایی بیان کرد: ۱۲ هزار و ۷۸۷ نفر داوطلب در حوزه های تحت نظر آموزش و پرورش به رقابت می پردازند.

وی تاکید کرد: مقدمات برگزاری نوبت اول کنکور امسال به خوبی انجام و حوزه ها مشحص شده اند و در برگزاری آزمون کنکور مشکلی ایجاد نخواهد شد.

وی افزود: امسال برای نخستین مرتبه آزمون ۲ درس علوم و ریاضی و در پایه نهم دروس فارسی، علوم و ریاضی به صورت هماهنگی کشوری برگزار می شود و باقی دروس به صورت استانی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان تصریح کرد: در مناطق گرمسیر از ۲۵ اردیبهشت آزمون پایان سال آغاز می شود و آزمون های نهایی پایه های دهم و یازدهم و دوازدهم به صورت ااکترونیکی برگزار و نتیجه کنکور داوطلب را رقم می زند.

وی ادامه داد: آزمون های پایه دهم و یازدهم از ۳۱ اردیبهشت تا ۲۶ خرداد و آزمون های پایه دوازدهم از ۳۰ اردیبهشت تا ۲۴ خرداد برگزار می شوند.

رضایی گفت: اعتبارات تجهیزات حوزه های امتحانی به کمک استان و وزارتخانه جذب شده و بسیاری خریداری و به شهرستان ها ارسال شده است و مابقی موارد نیز تا آغاز امتحانات انجام می شود.

وی افزود: ۲۵۴ حوزه اجرا در استان کرمان برای برگزاری امتحانات نهایی داریم و ۳۰ حوزه تصحیح وجود دارد و در جنوب استان نیاز به تجهیزات سرمایشی، چاپگر داریم و ۵۰ میلیارد ریال کاغذ برای حوزه های امتحانی نیاز است که اعتبارات آن پیش بینی شده است.

دیگر خبرها

  • نحوه بارگذاری مدارک پذیرفته‌ شدگان آزمون آموزگاری + لینک بارگذاری و مدارک لازم
  • داوطلبان برای ثبت سوابق تحصیلی بر اساس اعلام آموزش و پرورش اقدام کنند
  • ثبت‌ مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش از امروز
  • ثبت مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش از امروز
  • آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید!
  • گلایه شهروندان از اختلال در سامانه آموزش و پرورش
  • شرکت ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله نخست آزمون سراسری
  • ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • ۱۵ هزار دانش آموز ایلامی در مرحله‌ اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • رقابت بیش از ۴۵ هزار داوطلب کرمانی در کنکور