Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نشریه آمریکایی اعلام کرد که واشنگتن باید شکست در افغانستان را بپذیرد و سیاست‌هایش در این کشور را با محدودیت نقش بازنگری کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، اگر چه مقامات آمریکایی با تلاش بسیار نشان می‌دهند که هنوز وضعیت در افغانستان را تحت کنترل دارند اما با گذشت هر روز آثار شکست آمریکا در این کشور بیش از پیش آشکار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشریه آمریکایی «واشنگتن اگزماینر» با بررسی وضعیت افغانستان پس از ماموریت 17 ساله آمریکا در این کشور سیاست‌های واشنگتن در این کشور را شکست خورده اعلام کرد.

بر اساس این گزارش، با وجود کشته شدن هزاران نظامی آمریکایی و هزینه میلیاردها دلار در افغانستان، واشنگتن شکست خورده است و دولت افغانستان نیز کنترلی بر مناطق وسیعی از این کشور ندارد.

با وجود تلاش‌های 17 ساله آمریکا در افغانستان، دموکراسی در این کشور کارآمد نیست و فساد اداری به اوج رسیده است.

در گزارش این نشریه آمده است، آمریکا از دولتی در افغانستان حمایت می‌کند که تنها بر 55 درصد از خاک این کشور کنترل دارد و نفوذ محدودی حتی بر مردم مناطق تحت کنترل خود دارد.

نشریه آمریکایی با اشاره به 56 حمله نفوذی در یک سال گذشته تصریح کرد که ماموریت آموزشی نیروهای آمریکایی و ناتو نیز در حمایت از نظامیان افغان دستاوردی نداشته است.

در ادامه با اشاره به گزارش وزارت دادگستری آمریکا تلاش‌های مبارزه با فساد اداری نیز در افغانستان شکست خورده است و نهادهای قضایی این کشور در محاکمه افراد فاسد موفق عمل نکرده‌اند.

در این گزارش همچنین تلاش‌های واشنگتن در مبارزه با مواد مخدر در افغانستان نیز ناکام عنوان شده است.

واشنگتن اگزماینر خاطرنشان کرد که زمان پیروزی در افغانستان برای آمریکا گذشته است زیرا واشنگتن نمی‌تواند با تغییر برخی از رویکردها و یا پول بیشتر دموکراسی در این کشور برقرار کند.

این در حالی است که استراتژی دولت ترامپ برای افغانستان نیز کاری از پیش نبرده و آمریکا برای جبران شکست میدانی خود در افغانستان راه مذاکره با گروه طالبان را در پیش گرفته است.

بسیاری از کارشناسان و حتی رسانه‌های غربی بر این باروند که طالبان در میدان جنگ موفق عمل کرده و نیازی به مذاکره با آمریکا ندارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان کارشناسان رسانه های غربی طالبان جنگ جبران شکست واشنگتن استراتژی امریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۳۸۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد

بانک جهانی در آخرین گزارش خود زیر عنوان «بررسی چالش‌ها: مقابله با رکود اقتصادی و تورم» نگاشته است که حمایت از بخش خصوصی در افغانستان می‌تواند تا حدی از فروپاشی اقتصادی این کشور جلوگیری کند.

بانک جهانی گفته است کاهش ۲۶ درصدی رشد تولید ناخالص داخلی و حمایت‌های خارجی، تصویر روشنی را از چشم‌انداز تاریک اقتصادی افغانستان ترسیم می‌کند.

براساس گزارش بانک جهانی ممکن است چالش‌های ساختاری در بخش خصوصی همراه با کاهش حمایت‌های بین‌المللی مانع هر گونه پیشرفت اقتصادی در افغانستان شود.

برپایه این گزارش، این رکود اقتصادی می‌تواند سبب افزایش فقر و بیکاری در افغانستان شود تا جایی که نیمی از جمعیت آن به‌شدت نیازمند کمک‌های خارجی هستند.

به گفته بانک جهانی، کشاورزی در افغانستان می‌تواند سبب رشد اقتصاد در کشور شود.

این نهاد بین‌المللی همچنان سرمایه‌گذاری‌ در زیرساخت‌های آبیاری و نیز دسترسی دهقانان به بازارها برای افزایش بهره‌گیری از محصولات زراعتی‌شان را مهم خوانده است.

این در حالی است که پیش از این‌نیز بانک جهانی گفته بود این نهاد ۸۴ میلیون دلار کمک به افغانستان را به‌منظور مبارزه با بحران‌ اقتصادی و تطبیق پروژه‌های معیشتی در کشور تأیید کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • بلینکن خطاب به نتانیاهو: عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • شکست جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی در یمن
  • در حمله غیرمنتظره قسام 10 نظامی اسرائیلی زخمی شدند؛ امیدی به زنده ماندن4نفر نیست
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تشدید سرکوب معترضان حامی فلسطین شد
  • خط‌ونشان جدید کنگره آمریکا برای مجازات دانشجویان حامی غزه
  • واشنگتن، جنگنده‌ها و پهپادهایش را به قطر منتقل کرد