Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسکو - ایرنا - دومین کنفرانس بین المللی صلح افغانستان با شرکت نمایندگانی از ایران، روسیه و چندین کشور دیگر در مسکو آغاز بکار کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، وزیر امور خارجه روسیه روز پنجشنبه در افتتاحیه کنفرانس بین المللی صلح افغانستان گفت: این کنفرانس برای جستجوی راه های حل و فصل فراگیر مساله افغانستان در چارچوب روند سازش ملی در این کشور هدف گیری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرگئی لاوروف خاطرنشان کرد: امیدواریم بازیگران منطقه ای و کشورهای دوست افغانستان که در این کنفرانس شرکت دارند به طور همه جانبه به آغاز مذاکرات سیاسی بین گروه های افغان کمک کنند.
وی ادامه داد: ما می دانیم که در این مسیر موانع و ناراحتی های متقابل انباشته شده است و امیدواریم که هر سیاستمدار شرکت کننده بر اساس منافع ملت افغانستان و نه منافع خود اقدام کند.
«ما با دلسوزی عمیق به ملت افغانستان با قاطعیت و عزم آماده ایم تا برای گشودن صفحه جدیدی در تاریخ افغانستان هر گونه کمک لازم را ارایه کنیم.»
لاوروف افزود: افغانستان یکی از اهداف تروریست ها است به شکلی که گروه های تروریستی در وهله اول با تشکیل داعش تلاش می کنند با حمایت خارجی افغانستان را به پایگاهی برای حمله به آسیای مرکزی تبدیل کنند.
وی با بیان اینکه روسیه از افغانستان یکپارچه حمایت می کند که همه در آن در صلح و سازش در کنار یکدیگر زندگی کنند، اظهار داشت: شک ندارم همه شرکت کنندگان در کنفرانس هم این رویکرد را بپذیرند.
لاوروف گفت: هیچکس نباید در مساله افغانستان به بازی های ژئوپلیتیک فکر کند چرا که در چنین صورتی، این کشور تبدیل به میدان رقابت قدرت ها می شود.
رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه افزود: امیدوارم امروز گفت وگوهای سازنده ای داشته باشیم و بتوانیم انتظارات ملت افغانستان را برآورده کنیم.
ادامه کنفرانس بین المللی صلح افغانستان مطابق برنامه از پیش اعلام شده، بدون حضور خبرنگاران ادامه دارد.
کشورهای ایران، روسیه، افغانستان، چین، پاکستان، هند، قزاقستان، تاجیکستان، قرقیزستان، ازبکستان، ترکمنستان به این کنفرانس دعوت شده اند.
آمریکا نیز سطح ناظر نماینده ای را از سفارت خود در مسکو به این کنفرانس اعزام کرده است.
هیاتی از شورای عالی صلح افغانستان به این کنفرانس آمده است و نماینده ای از دولت افغانستان در نشست حضور ندارد.
نمایندگان جنبش طالبان نیز برای نخستین بار در کنفرانس صلح افغانستان حضور دارند.
کنفرانس صلح افغانستان در مسکو سال 2017 بر اساس رایزنی شش جانبه روسیه، ایران، افغانستان، پاکستان، چین و هند تاسیس شد و نخستین دور آن اردیبهشت ماه پارسال برگزار شد و در آن معاونان وزیران خارجه و نمایندگان ویژه 11 کشور علاقه مند به حل و فصل وضعیت افغانستان شرکت کردند.
اروپام*391*1346**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي مسكو افغانستان كنفرانس صلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۳۹۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم

به همت میراث فرهنگی استان اردبیل، اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیل برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، نخستین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها عصر چهارشنبه در دانشگاه محقق اردبیل برگزار شد که در این کنفراس فعالان حوزه موزه‌ها از مناطق مختلف کشور حضور داشتند‌.

استان اردبیل به خاطر پیشینه تاریخی غنی دارای موزه‌های متعددی همچون موزه سنگ، کتابخانه تخصصی بقعه شیخ ‌صفی، مفاخر دینی، مردم‌شناسی و تاریخ طبیعی در شهر اردبیل و موزه صارم‌السلطنه شهر نمین، موزه باستان‌شناسی نیر، موزه باستان‌شناسی خلخال و موزه باستان‌شناسی مشگین‌شهر است.

در این کنفرانس  فعالان و پژوهشگران  در مورد موزه‌ها به بحث پرداخته و راهکارهای لازم را برای توسعه موزه‌ها ارائه دادند.

 

.

 

به دبیرخانه این کنفرانس حدود 120 مقاله ارسال شده که در بخش‌های مختلف بود.

حسن محمدی ادیب مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل در این کنفرانس اظهار داشت: موزه چینی‌خانه بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی از قدیم محل نمایش هدایای امپراطوران چین بوده و آن را به عنوان موزه فرهنگی، هنری و قدیمی‌ترین موزه ایران معرفی می‌کنیم.

کاظم دبیر معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار اردبیل نیز در این کنفرانس تصریح کرد: موزه‌ها نقش اساسی در معرفی تمدن، تاریخ و فرهنگ دارد و استان اردبیل با موزه‌های خود نقش اساسی در جذب گردشگر داشته است.

احمد محیط طباطبایی رییس کمیته ملی موزه‌های ایران با اشاره به ظرفیت‌های موزه‌های استان اردبیل گفت: اردبیل با این موزه‌ها می‌تواند نقش اساسی در جذب گردشگران داخلی و خارجی داشته باشد.

انتهای پیام/131

  

دیگر خبرها

  • پایان نمایشگاه بین‌المللی افغان-قزاق در کابل
  • نمایشگاه بین المللی خودرو در پکن آغاز به‌کار کرد+ تصویر
  • معامله گران گاز از حالا نگران زمستان آینده اروپا شدند
  • بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس با حضور ایران در مسکو
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس در مسکو
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • معامله‌گران گاز از حالا نگران زمستان آینده اروپا شدند
  • تالار چینی‌خانه اردبیل اولین موزه کشور
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم