Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی استان قزوین گفت: بر اساس رصد دانشگاه‌های علمی کاربردی کشور، حدود 70 درصد دانشجویان فارغ‌التحصیل دانشگاه علمی- کاربردی مشغول به کار شده‌اند و این آمار برای ما آمار پایینی است چرا که انتظار داریم 100 درصد دانشجویان فارغ‌التحصیل وارد بازار کار شوند.

علی فتح طاهری رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: آمار دانشجویان امسال را با سال گذشته تحصیلی نمی‌توان مقایسه کرد چرا که با توجه به نظام جدید آموزشی، هنرستان‌ها خروجی برای ورود به دانشگاه نداشته و اگر امسال پذیرشی داشتیم از دانش‌آموزانی بوده است که قبلاً فارغ‌التحصیل شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش آمار دانشجویان علمی- کاربردی استان در مهر 97 نسبت به بهمن 96

وی عنوان کرد: از سویی دیگر با توجه به مصوبه هیئت دولت مراکز دولتی دانشگاه جامع علمی- کاربردی پذیرش دانشجو ندارند و در این راستا 8 مرکز استان پذیرش نداشتند که این امر نیز منجر به کاهش آمار دانشجویان نسبت به سال تحصیلی گذشته است.

فتح طاهری بیان کرد: پذیرش ما نسبت به بهمن‌ ماه سال گذشته که محدودیت‌های موجود را داشتیم رشد داشته است ولی نسبت به مهرماه 96 کاهش آمار را شاهد هستیم که این کاهش ناشی از موانع مطرح‌ شده است.

این مسئول دانشگاهی گفت: در حال حاضر حدود هزار دانشجو توسط سازمان سنجش برای دانشگاه جامع علمی- کاربردی استان پذیرش‌ شده است و تا 15 آبان ماه نیز ثبت‌نام برای تکمیل ظرفیت ادامه دارد؛ به همین جهت هنوز آمار دقیقی نداریم که از این تعداد چند نفر در مراکز استان ثبت‌نام خود را انجام داده‌اند.

وی با اشاره به مقاطع تحصیلی موجود در مراکز علمی کاربردی تصریح کرد: دانشگاه جامع علمی- کاربردی تقریباً در همه رشته‌ها در مقاطع کاردانی و کارشناسی پذیرش دانشجو دارد که 60 درصد در مقطع کاردانی و 40 درصد در مقطع کارشناسی جذب می‌شوند.

فتح طاهری اظهار کرد: از دوره‌های گذشته نیز تعدادی از دانشجویان وجود دارند که در مقطع کارشناسی ارشد در حال تحصیل هستند که این تعداد در شُرف فارغ‌التحصیلی قرار دارند.

هدف دانشگاه جامع علمی- کاربردی تربیت نیروی مهارتی است

رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی استان قزوین افزود: برنامه‌های دانشگاه علمی – کاربردی برای دوره‌های کاردانی و کارشناسی است چرا که هدف ما تربیت نیروهای کارآمد است که بتوانند وارد بازار کار شود بنابراین برای همین منظور باید نیروهایی تربیت شوند که بین مهندسانی که در حوزه علمی کار می‌کنند و افرادی مانند کارگران که در حوزه بازار فعالیت دارند ارتباط برقرار کرده و همراه جامعه علمی و کارگری باشند.

وی در این خصوص ادامه داد: برای همین امر نیاز نیست نیرو در حد کارشناسی ارشد و دکترا تربیت کنیم چرا که در مقاطع بالاتر دانشجویان وارد ایده پردازی و پژوهش‌های علمی می‌شوند اما ما در تلاش هستیم تا افراد توانمند برای اشتغالزایی تربیت کنیم که در این راستا دوره‌های کاردانی و کارشناسی جوابگو است؛ نظام آموزشی مهارتی در دنیا نیز این‌گونه است و در حد کاردانی و کارشناسی مدرک می‌دهند.

حدود 70 درصد دانشجویان فارغ‌التحصیل دانشگاه علمی- کاربردی وارد بازار کار شده‌اند

این مسئول بیان کرد: البته دانشگاه جامع علمی- کاربردی برنامه دارد که به‌ صورت خیلی محدود در برخی از رشته‌ها که در بعضی از استان‌ها مورد نیاز است دوره‌های کارشناسی ارشد را فعال کند ولی هنوز این اتفاق نیفتاده است.

رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی استان قزوین عنوان کرد: بر اساس رصد دانشگاه‌های علمی کاربردی کشور، حدود 70 درصد دانشجویان فارغ‌التحصیل دانشگاه علمی- کاربردی مشغول به کار شده‌اند و این آمار برای ما آمار پایینی است چرا که انتظار داریم 100 درصد دانشجویان فارغ‌التحصیل وارد بازار کار شوند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در سطح کشور حدود 20 درصد دانشجویان مهارتی و بقیه در حوزه نظری فعالیت دارند، تشریح کرد: در کشورهای پیشرفته حدود 80 درصد دانشجویان در حوزه مهارتی مشغول به فعالیت هستند و با توجه به تکلیف دولت، باید حدود 30 دانشجویان کشور دانشجویان مهارتی باشند که اکنون با این رقم فاصله‌داریم.

دانشگاه جامع علمی- کاربردی با فنی‌وحرفه‌ای موازی‌کاری نمی‌کند

فتح طاهری با اشاره به تفاوت دو مجموعه دانشگاه جامع علمی- کاربردی و فنی‌وحرفه‌ای گفت: به عقیده بنده فعالیت این دو دستگاه موازی کاری نیست و در سطح کشور تنها این دو نهاد متولی آموزش مهارتی هستند که نسبت به مجموعه‌هایی که به آموزش نظری می‌پردازند کم است.

وی با اشاره به اینکه هدف دو مجموعه دانشگاه جامع علمی-کاربردی و فنی و حرفه‌ای آموزش‌های مهارتی است، اضافه کرد: دانشگاه جامع علمی- کاربردی افراد دارای مدرک دیپلم را پذیرش کرده و سازمان فنی و حرفه‌ای نیز آموزش به همه از جمله افراد زیر دیپلم را نیز بر عهده دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علمی کاربردی منطقه قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۳۹۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند

تفاهم‌نامه همکاری علمی تحقیقاتی دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی با حضور سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاون پژوهشی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی امضاء شد.

به گزارش ایثار،  تفاهم‌نامه همکاری علمی تحقیقاتی  دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی با حضور حجت الاسلام  و المسلمین حامد قوام، سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و دکتر جهانگیری معاون پژوهشی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی امضاء شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین حامد قوام در  نشست امضای این تفاهم‌نامه با بیان اینکه یکی اهداف کلان بنیاد شهید و امور ایثارگران ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان جامعه است، گفت:  این نگرش با تعامل و ارتباط مؤثر با دانشگاه‌ها در قالب تفاهم نامه‌های همکاری علمی و پژوهشی جزء برنامه‌های اصلی  ما است.

دکتر جهانگیری، معاون پژوهشی دانشگاه انقلاب اسلامی با بیان گزارشی از روند تأسیس دانشگاه و برنامه‌های آن در طول دوسال گذشته، ضمن اعلام آمادگی همکاری دوجانبه با دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد گفت: حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی با موضوعات فراوان عرصه ایثار و شهادت توسط دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و همکاری  پژوهشی بین دانشگاه و دفتر مطالعات  گام بسیار مؤثری در تحقق اهداف علمی و فرهنگی نظام است.

در پایان این نشست، تفاهم نامه همکاری علمی، تحقیقاتی بین طرفین به امضاء رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات
  • اشتغال فارغ التحصیلان، افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند