Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مهرداد شریفی، رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز بیان کرد: دیابت یکی از شایع‌ترین بیماری‌ های مزمن است که آمار آن در دنیا رو به افزایش است و طی سال های اخیر افزایش شیوع دیابت در جهان این بیماری رابه بزرگ ترین اپیدمی تاریخ تبدیل کرده است.

وی افزود: تعداد مبتلایان به دیابت در سال 2017 بیش از 425 میلیون نفر از افراد 20 تا 79 ساله بوده است، این تعداد در سراسر جهان تا سال 2045 به 619 میلیون نفر خواهد رسید .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شریفی تصریح کرد: دیابت عامل مرگ 4 میلیون نفر در سال است و 14 نوامبر همزمان با سالگرد تولد "فردریک بانتینگ" کاشف انسولین، اولین بار در سال ۱۹۹۱ با همکاری فدراسیون بین المللی دیابت و سازمان جهانی بهداشت (WHO) به عنوان روز جهانی دیابت نامگذاری شده است و هدف از نامگذاری آن افزایش آگاهی عمومی در ارتباط با علل، عوارض، پیشگیری و درمان این بیماری روزافزون است.

رئیس مرکز بهداشت غرب کلانشهر اهواز اظهار کرد: مجمع عمومی سازمان ملل نیز در 20 دسامبر سال ۲۰۰۶ با تصویب قطعنامه ای، دیابت را "یک بیماری مزمن و ناتوان کننده با هزینه های هنگفت“ معرفی کرد که خانواده‌ها، دولت ها و جهان با آن مواجه است. براساس قطعنامه سازمان ملل، چهاردهم نوامبر (برابر با ۲۳ آبان ماه 1397) روز جهانی دیابت اعلام شد. این سازمان با پذیرش روز جهانی دیابت و برجسته کردن خطرات جهانی این بیماری، تعهد خود را برای مبارزه با دیابت نشان داده است. برای اعلام تصویب روز جهانی دیابت از سوی سازمان ملل و نیز جهت تأکید بر مبارزه برای پیشگیری از دیابت، استفاده از یک دایره به عنوان نشان «همه با هم برای دیابت»، در سال ۲۰۰۷ تصویب شد. این دایره آبی دیابت،نشان اتحاد جهانی برای مبارزه علیه دیابت است.

وی اذعان داشت: هر سال شعار خاصی برای این روز در نظر گرفته می‌شود که امسال نیز از شنبه 19 آبان لغایت 25 آبان به عنوان هفته ملی دیابت نامگذاری شده و با توجه به اینکه خانواده ها نقش مهمی را در رفع عوامل خطر قابل تغییر برای دیابت نوع 2 بازی می کنند به همین جهت شعار روز جهانی دیابت برای 2 سال متوالی "دیابت و خانواده "انتخاب شده است.

دیابت چیست؟

مهرداد شریفی گفت: اشکال در سیستم سوخت رسانی بدن را که به دلیل کمبود انسولین به وجود می آید "دیابت" می خوانند. انسولین هورمونی است که توسط پانکراس – اندام تولید کننده آنزیم گوارش – ساخت می شود و برای جذب انرژی مواد غذایی ضروری است .

انواع دیابت

وی انواع دیابت را تشریح کرد:

1- دیابت وابسته به انسولین یا نوع یک: در این نوع بیماری دیابت، بیمار یا مقدار کمی انسولین تولید می کند و یا اصلاً تولید انسولین ندارد و در نتیجه فقدان انسولین، کنترل قند خون غیر ممکن است. معمولاً این نوع دیابت قبل از 40 سالگی بروز می کند و اوج میزان وقوع آن در حدود 14 سالگی است .

2- دیابت غیر وابسته به انسولین یا نوع 2: در این نوع بیماری دیابت، لوزالمعده انسولین تولید می کند، اما نه به اندازه ای که قند خون را تنظیم کند و از طرف دیگر سلول های بدن در برابر انسولین مقاومت نشان می دهند. این نوع دیابت معمولاً در افراد بالای 40 سال بروز می کند .

3- دیابت دوران بارداری: دیابت حاملگی معمولاً بین هفته های 24 و 28 بارداری ظاهر می شود و عموماً پس از زایمان از بین می رود، چون در همه انواع دیابت، میزان قند یا گلوکز خون بسیار بالا می رود علائم و نتایج همه آن ها یکسان است .

دیابت نوع یک قبل از 40 سالگی بروز می کند

علائم و نشانه‌های بیماری دیابت

وی در تشریح علائم و نشانه های دیابت گفت: در مراحل ابتدایی ممکن است دیابت بدون علامت باشد. بسیاری از بیماران به طور اتفاقی در یک آزمایش یا در حین غربالگری شناسایی می‌شوند. با بالاتر رفتن قند خون، علائم دیابت آشکارتر می‌شوند. پرادراری، پرنوشی، پرخوری، کاهش وزن با وجود اشتهای زیاد، خستگی و تاری دید از علایم اولیه شایع دیابت است. بسیاری از بیماران در هنگام تشخیص بیماری چندین سال دیابت داشته‌اند و حتی دچار عوارض دیابت شده‌اند .

وی تصریح کرد: در کودکان دچار دیابت نوع یک، علائم معمولاً ناگهانی بارز می‌شوند، این افراد معمولاً قبلاً سالم بوده و چاق نبوده‌اند. در بزرگسالان این علایم معمولاً تدریجی‌تر بارز می‌شوند. عارضه کتواسیدوز می‌تواند به عنوان علامت شروع کننده بیماری هم در دیابت نوع یک بارز شود. در دیابت نوع دو معمولاً فرد تا سال‌ها بدون علامت است. علایم معمولاً خفیف هستند و به طور تدریجی بدتر می‌شوند. در نهایت فرد دچار خستگی مفرط و تاری دید شده و ممکن است دچار دهیدراتاسیون شود .

چه کسانی به دیابت مبتلا می شوند؟

شریفی اظهار کرد: همه افراد ممکن است به دیابت نوع دوم دچار شوند. با این وجود، عواملی وجود دارد که ممکن است شما را در خطر بیشتر ابتلا به بیماری قرار دهد. این عوامل عبارتند از :

1-تجمع چربی در اطراف کمر و معده
2- کم تحرکی و انجام ندادن حرکات ورزشی
3- وزن بیش از حد
4- سن بالای 45 سال
5- سابقه دیابت نوع دوم در خانواده
6- ابتلا به دیابت حاملگی
7- فشار خون بالا
8- تری گلیسیرید بالا

9- پایین بودن تجمع لیپوپروتئین و کلسترول ( پایین تر از 35)

توصیه هایی برای پیشگیری از دیابت

وی بیان داشت: افراد می توانند با افزایش فعالیت بدنی، مصرف مقادیر فراوانی فیبر، ارتقاء مصرف غلات کامل، کاهش دادن وزن اضافی، پرهیز از رژیم غذایی محدود و زودگذر و اصلاح الگوی غذایی و انتخاب غذاهای سالم‌تر از ابتلا به دیابت پیشگیری نمایند.

انتهای پیام/گ

آشنایی با بیماری دیابت و علائم آن

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهداشت دیابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۳۹۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی قیمت الکترود در سال ۱۴۰۳

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، یکی از مهمترین قطعات جوشکاری، الکترود است. معمولا از قطعات مختلفی برای جوشکاری استفاده می‌شود اما الکترود پرکاربرد و رایج‌ترین آنها است. البته خود الکترود هم به انواع مختلفی تقسیم شده و هر کدام از آنها را می‌توان در صنعت خاصی مورد استفاده قرار داد.

وقتی می‌خواهیم به قیمت الکترود بپردازیم باید به این مورد دقت داشته باشیم که هر کدام از انواع آن ارزش متفاوتی دارند. یعنی پارامترهای مختلفی در تعیین قیمت الکترود موثر است و نمی‌توانیم برای همه انواع مختلف آن قیمت یکسانی تعیین نماییم. اگر می‌خواهید برای نیاز خودتان یک الکترود با کیفیت و با قیمت عالی خریداری کنید، باید پارامترهای موثر در کیفیت آن را بشناسید. 

قیمت الکترود مصرفی بالاتر است یا غیرمصرفی؟

به طور کلی الکترود به دو دسته مصرفی و غیرمصرفی تقسیم می‌شود. طبیعتاً اینکه کدام یک از آنها را خریداری کنید در قیمت الکترود تاثیر مستقیم می‌گذارد. با این دو دسته اصلی الکترود آشنا می‌شویم:

مصرفی:الکترود مصرفی مشخصات واضحی دارد و از نقطه ذوب پایینی برخوردار می‌باشد. معمولاً الکترود مصرفی را از جنس فولاد نرم یا نیکل تولید می‌کنند. دلیل نامگذاری این مدل الکترود آن است که در حین جوشکاری به اتمام می‌رسد. هر کدام از انواع روکش‌دار یا بدون روکش الکترود مصرفی قیمت متفاوتی در بازار خواهند داشت. غیرمصرفی:دسته دوم از الکترودهای جوشکاری مصرف نشدنی هستند. آنها در برابر دما و ذوب مقاومت بسیار خوبی نشان می‌دهند. اگر در بازار نام الکترود نسوز را شنیده‌اید باید بدانید که نسوز نام دیگر همین محصول است. دلیل نامگذاری آن هم مشخص است. الکترود غیر مصرفی در طول جوشکاری ذوب نشده و تمام نمی‌گردد. جنس الکترود چقدر در قیمت آن اثر می‌گذارد؟

پارامتر دیگری که در قیمت الکترود موثر است، جنس این محصول می‌باشد.  از نظر این پارامتر می‌توانیم الکترود را به دسته‌های زیر تقسیم بندی کنیم:

قلیایی:در الکترودهای قلیایی معمولاً مواد اولیه مختلفی ترکیب می‌شوند. از جمله مواد اولیه موجود در این محصول می‌توانیم به فلورید کلسیم، کربنات منیزیم و کربنات کلسیم اشاره کنیم. الکترودهای قلیایی معمولاً جنس مناسبی محسوب می‌شوند و از کیفیت بالایی برخوردارند. چدن:این مدل الکترود نیز از آلیاژ‌های آهنی تشکیل شده و دارای جنس‌های متنوعی است. احتمال دارد از فولاد نرم، نیکل خالص یا آلومینیوم در تولید آن بهره برده شود. البته الکترودهای چدنی یک ایراد بزرگ دارند و آن هم ایجاد ترک هنگام جوشکاری است. این مشکل می‌تواند قیمت این الکترودها را پایین بیاورد. پلاستیک:الکترودهای پلاستیکی مقاومت خوبی در برابر سایش از خود نشان می‌دهند. این محصولات در ضخامت‌های گوناگونی تولید می‌شوند و در برابر رطوبت هم مقاومت خوبی دارند. معمولا از الکترود پلاستیکی در تولید لوازم خانگی یا قطعات هواپیما کمک گرفته می‌شود. تنگسن:الکترودهایی که از جنس تنگستن باشند مصرف نشدنی هستند. الکترود تنگستن به خوبی می‌تواند در برابر ذوب و دمای بالا مقاومت کند. در تولید این مدل الکترود معمولاً از آلیاژ‌های مختلف در کنار فلزات بهره برده می‌شود. پلی اتیلن:الکترودی که از جنس پلی اتیلن باشد کاربردهای مختلفی دارد. از این محصول می‌توان برای نصب و ایزولاسیون استفاده کرد. البته باید توجه داشته باشید که الکترود پلی اتیلن معمولاً در ضخامت‌های گوناگونی تولید می‌گردد.

قیمت الکترود چقدر به روش ساخت آن وابسته است؟

ویژگی جالب الکترود آن است که با روش‌های مختلفی تولید می‌گردد. طبیعتاً هرچه روش به کار رفته در تولید این محصول دقیق‌تر و مناسب‌تر باشد، قیمت الکترود بالاتر می‌رود. مهمترین روش‌های تولید الکترود را با هم مرور خواهیم کرد:

کم هیدروژن:آن دسته از الکترودهایی که با پوشش هیدروژن کم تولید می‌شوند کاربردهای محدودی دارند. معمولا از این مدل الکترودها بیشتر در جوشکاری‌های فولادی استفاده می‌شود. طبیعتاً کاربرد محدود سبب می‌شود تا قیمت این الکترود متفاوت از دیگر الکترودها باشد. انجماد سریع:الکترودهایی که به صورت انجماد سریع تولید شوند معمولاً دارای کدهای E6010 و E6011 هستند. بهره بردن از روش انجماد سریع باعث می‌شود الکترود قابلیت‌های مختلفی هنگام جوشکاری داشته باشد. مثلاً الکترودهایی که به این سبک تولید شده باشند هنگام جوشکاری قوس قوی می‌توانند ایجاد نمایند. انجماد پر شده:این مدل الکترود معمولاً پوشش سنگین و مقاومی دارد. روش تولید به کار رفته در آنها کمک می‌کند تا در هنگام جوشکاری الکترود کارایی بیشتری داشته باشد. الکترودهای انجماد پر شده معمولاً می‌توانند جوش یکدست در فضای مورد نظر جوشکار ایجاد کنند. چسبان سریع: الکترودهایی که با سبک چسبان سریع تولید شده‌اند معمولاً دارای پوشش‌های مختلفی هستند. تعدد پوشش در این محصولات اتفاق چندان بدی نیست. در واقع پوشش‌های زیاد این الکترود کمک می‌کند تا نرخ رسوب گذاری آن هم سرعت بیشتری پیدا کند. تمامی این ویژگی‌ها در قیمت الکترود چسبان سریع تاثیر مستقیم خواهند داشت.

بهترین الکترود بر اساس کدام استاندارد تولید می‌گردد؟

یکی از پارامترهایی که روی قیمت الکترود تاثیر مستقیم دارد، بررسی استاندارد آن می‌باشد. استانداردهای مختلف کیفیت متفاوتی برای محصول را تضمین می‌کنند و طبیعتاً روی قیمت آن تاثیر مستقیم می‌گذارند. به طور کلی استاندارد الکترودها بر اساس عبارت مخفف  A.W.S تعیین می‌گردند. برای پاسخگویی به ذهن کنجکاو شما باید بگوییم که این عبارت مخفف انجمن جوشکاری آمریکا است. بر اساس این استاندارد حرف E مخفف واژه الکترود است که در تمام محصولات تولید شده قابل مشاهده می‌باشد. بعد از این حرف معمولاً دو یا سه رقم جود دارد که می‌تواند نشان دهنده سنجش مقاومت جوش باشد. طبیعتاً هرچه مقاومت بیشتر باشد، قیمت هم بالاتر می‌رود. اعداد بعدی نیز نشان دهنده جنس پوشش و منبع تغذیه هستند. براساس استانداردی که الکترود دارد به راحتی می‌توان متوجه کیفیت و قیمت آن شد.

پایین‌ترین قیمت الکترود را کجا پیدا کنیم؟

اگر می‌خواهید در سال ۱۴۰۳ با پایین‌ترین قیمت الکترود خریداری کنید باید دنبال یک فروشنده معتبر بگردید. این محصول از نظر کیفیت به صورت متنوع تولید می‌گردد. شما باید ابتدا یک فروشنده معتبر را پیدا کنید و در مورد خرید الکترود با او مشورت نمایید. شاید یک الکترود گران قیمت با وجود کیفیت بالایی که دارد نتواند نیاز شما را به خوبی برطرف سازد. پس نباید لزوماً روی کیفیت بالا در خرید الکترود حساس شوید. شما ابتدا باید روی کاربرد این محصول تمرکز کنید و گزینه‌ای را انتخاب نمایید که نیاز شما را به بهترین شکل برطرف سازد. اگر به یک فروشنده معتبر مراجعه کنید قطعاً با قیمت مناسبی الکترود را خریداری خواهید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • سوخت گیری در آسمان چگونه و چقدر طول می‌کشد؟
  • معمای عجیب: این ۵۰۰ نفر از بیمار‌ی‌ قلبی و دیابت در امانند
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • انسولین «نوومیکس» در داروخانه‌های خوزستان توزیع می شود
  • پیش بینی قیمت الکترود در سال ۱۴۰۳
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • اولین جایگاه سوخت هیدروژن برای کامیون ها افتتاح شد