Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@21:52:28 GMT

اعتراض مردم به روش نوبت دهی در بیمارستان سروآباد

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۴۰۱۴۱

اعتراض مردم به روش نوبت دهی در بیمارستان سروآباد

سنندج - ایرنا - روش نوبت دهی بخش سونوگرافی در بیمارستان شهید چمران سروآباد به صورت اینترنتی است و این روش باعث اعتراض بسیاری از مراجعین بخصوص روستاییان که دسترسی کمتری به اینترنت دارند، شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، برخی بیماران ساکن در روستای بیساران بزرگترین روستای غرب کشور واقع در بخش مرکزی این شهرستان و چند روستای دیگر در روزهای اخیر نسبت به نوبت دهی بخش سونوگرافی بیمارستان شهید چمران اعتراض کرده و خواستار رسیدگی ویژه مسئولین به این مشکل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اعتراض کنندگان معتقدند با توجه به زمان کم نوبت دهی و تعداد محدود پذیرش، امکان گرفتن نوبت برای انجام سونوگرافی از روش اینترنتی با توجه به سرعت پایین اینترنت در روستا را ندارند.
برخی اهالی این روستا می گویند در ساعتی که برای نوبت دهی بیمارستان شهید چمران مشخص شده قادر به گرفتن نوبت نیستند و همین امر باعث شده بیماران نیازمند به انجام سونوگرافی با مشکل مواجه شده و قادر به انجام این آزمایش نباشند.
مدیر شبکه بهداشت سروآباد گفت: نوبت دهی اینترنتی تنها مختص به بیمارستان سروآباد نیست بلکه در دیگر مراکز درمانی و بیمارستانی استان کردستان نیز از این روش استفاده می شود.
معروف احمدی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سایت نوبت دهی بخش های بیمارستان به یک شرکت واگذار شده و روال ثبت نام به این صورت است که 24 ساعت قبل سایت نوبت دهی در یک زمان خاص فعال شده و مراجعین می توانند از این طریق برای گرفتن نوبت اقدام کنند.
وی اضافه کرد: به دلیل حجم بالای مراجعین و محدود بودن تعداد ثبت نام ها ظرفیت زود تکمیل می شود و سایت نیز تا روز بعد همان ساعت بسته خواهد شد.
احمدی یادآور شد: در بیمارستان شهید چمران سروآباد تنها بخش سونوگرافی به نوبت دهی اینترنتی نیاز دارد و نوبت دهی پزشکان متخصص اعصاب و روان، کودکان، جراحی و زنان و زایمان در بیمارستان و به صورت حضوری انجام می شود.
وی اظهار داشت: در شهرستان سروآباد حدود 500 مادر باردار هستند که در صورت تجویز متخصصین و در شرایط اورژانسی جهت رفاه حال این افراد انجام سونوگرافی شان خارج از نوبت است به همین دلیل گاهی این مورد باعث تکمیل زودتر از موعد ظرفیت سایت نوبت دهی می شود.
به گزارش ایرنا، عملیات احداث بیمارستان 32 تختخوابی شهید چمران سروآباد سال 89 آغاز و در سال 92 توسط معاون اول رئیس جمهور از طریق ویدئو کنفرانس در سنندج افتتاح شد.
در سال 95، 96 و 97 برخی امکانات روز پزشکی در این بیمارستان ایجاد و متخصصان پزشکی نیز در آن مستقر شدند.
شهرستان سروآباد با 2 بخش مرکزی و هورامان و جمعیت 48 هزار نفری در فاصله 90 کیلومتری از سنندج مرکز استان کردستان واقع شده و 24 کیلومتر مرز با کشور عراق دارد.
7354/9102

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بهداشت و درمان بيمارستان چمران نوبت دهي اينترنتي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۴۰۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز

ایسنا/خوزستان رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه محققان مرکز اهواز در حال تحقیق و پژوهش روی درمان سرطان ریه با استفاده از نانوذرات و لیرز مادون قرمز هستند، گفت: این کار مشترک با گروه‌های فیزیک، شیمی، ژنتیک دانشگاه شهید چمران اهواز و برخی محققان و داروسازان خارج از کشور در حال انجام است.

محمد صباییان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فعالیت‌های شاخص مرکز لیزر دانشگاه شهید چمران اهواز، اظهارکرد: مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای غرب کشور در سال ۹۹ آغاز به کار کرد؛ این مرکز روی لیزرهای پالسی کوتاه و فوق کوتاه یعنی لیزرهای نانوثانیه و فمتوثانیه کارهای تحقیقاتی و پژوهشی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: لیزر در بخش‌های مختلفی از جمله صنایع، کشاورزی، پزشکی، داروسازی و... کاربردهای فراوان و متنوعی دارد. پلاسما نیز در شیمی و زیست‌شناسی کاربرد دارد.

رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه مرکز روی تصویربرداری فراطیفی کار می‌شود که در صنایع غذایی کاربرد دارد، گفت: یکی از مهمترین کاربردهای لیزر و اپتیک در پزشکی، دندانپزشکی، زیست‌شناسی و کشاورزی است و محققان و دانشجویان این مرکز نیز در حال فعالیت در این بخش‌ها هستند.

وی با اشاره به طرح‌های تحقیقاتی نو در این مرکز عنوان کرد: برخی از کارهای تحقیقاتی این مرکز در فناوری بسیار بالا اجرا می‌شوند به عنوان مثال محققان مرکز اهواز در حال تحقیق و پژوهش روی درمان سرطان ریه با استفاده از نانوذرات و لیرز مادون قرمز هستند. این کار مشترک با گروه‌های فیزیک، شیمی، ژنتیک دانشگاه شهید چمران اهواز و برخی محققان و داروسازان خارج از کشور در حال انجام است و در فاز تحقیقاتی است.

صباییان گفت: برای تولید غشاء تصفیه‌خانه‌ها نیز از پلاسما در پلیمر استفاده می‌شود. از این غشاء در تصفیه‌خانه‌ها، برای تصفیه آب استفاده می‌شود. این طرح نیز در فاز پژوهشی و تحقیقاتی قرار دارد.

وی افزود: دستگاه و سامانه لیدار نیز در مرکز اهواز طراحی شده است؛ این سامانه ذرات گرد و غبار را آشکارسازی می‌کند که این فرآیند با استفاده از لیزرهای پالسی کوتاه انجام می‌شود. این سامانه وجود ذرات گرد و غبار در هوا را به صورت دقیق تشخیص می‌دهد.

رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در بخش فیزیک اتمی و مولکولی نیز چندین پژوهش در دست اجرا هستند که عموما سطح بالا و در مرحله تئوری هستند. این بخش، برهم‌کنشی لیزر، اتم‌ها و مولکول‌ها را مورد مطالعه قرار داده است. در طرحی دیگر نیز از لیزر برای تسریع در جوانه‌زنی بذر استفاده شد.

وی عنوان کرد: طراحی و ساخت سنسورهای گازی با استفاده از لیزر نیز از دیگر فعالیت‌های موفق در مرکز تحقیقات اهواز بود که خوشبختانه به ثمر رسیده است. این طرح در صنعت پتروشیمی مورد استفاده قرار گرفت. در این طرح، از لیزر برای تشخیص وجود گاز استفاده می‌شود. اسپکترومتر نیز که دستگاه طیف‌سنج است و برای اندازه‌گیری تغییرات یک مشخصه فیزیکی در یک محدوده مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای یک شرکت دانش بنیان ساخته شد.

صباییان گفت: علاوه بر این، مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای اهواز با مراکز علمی مهم و معتبری همچون بنیاد ملی علم ایران، ستاد ملی کوانتوم و اپتیک و ستاد ملی نانو ارتباطات علمی و پژوهشی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اصلاح کشور از مسیر مدرسه می‌گذرد
  • خریداری سونوگرافی پیشرفته بیمارستان شهدای هندیجان 
  • دو عضو هیات ‌علمی‌ دانشگاه شهید چمران اهواز در جمع استادان نمونه کشوری
  • اقدامات خشن دولت آمریکا برای خفه کردن گفتمان آکادمیک در مورد حقوق بشر است
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • سرآمدان آموزشی ‌دانشگاه‌ شهید چمران اهواز تجلیل می‌شوند
  • احداث زیرگذر بزرگراه شهید چمران تا پایان سال ۱۴۰۳
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • یا اضافه کاری یا اخراج، پاسخ بیمارستان به اعتراض پرستاران
  • کلید اولیه نوبت نخست کنکور فردا منتشر می شود/ ۵ روز فرصت اعتراض داوطلبان