Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید ابراهیم حسینی در خطبه‌های امروز نمازجمعه ابرکوه با گرامیداشت حلول ربیع الاول اظهار داشت: دو ماه عزاداری مردم ابرکوه برای سید و سالار شهیدان کربلا، حضرت اباعبدالله الحسین و خاندان و یاران ایشان و عزاداری‌های ایام پایانی ماه صفر، اجر و ثوابی عظیم دارد که مردم ابرکوه به خواست و اراده خدا از آن بهره‌مند خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شرکت آحاد مردم در راهپیمایی ۱۳ آبان، عنوان کرد: مردم ما به ویژه قشر دانش آموز نشان دادند که در سن ۴۰ سالگی انقلاب، همچنان پای آرمان‌های انقلاب ایستاده اند و از هیچ تلاشی برای تحقق اهداف انقلاب کوتاهی ن خواهند کرد.

وی بیان کرد: ۴۰ سال استکبارستیزی ملت ایران نشان می‌دهد که نه‌تنها مبارزه با زیاده خواهان سلطه‌طلب موجب عقب‌ماندگی ملت‌ها نمی‌شود، بلکه پیشرفت و استقلال را همراه دارد.

امام جمعه ابرکوه با بیان اینکه دشمنان ما و در رأس آنها آمریکا، تلاش‌های بسیاری انجام دادند که کشور ما در عقب ماندگی و سرخوردگی نگاه دارند، افزود: اما دیگر دوران این خواب و خیال‌ها به سر رسیده زیرا به فرموده رهبر معظم انقلاب، امروز قدرت آمریکا رو به زوال است و با هر تصمیمش در دنیا مخالفت می‌شود.

وی افزود: آمریکا ذاتاً بد ذات است و نمی‌تواند روحیه استکباری و سلطه‌جویی و سیطره‌طلبی خود را کنار بگذارد وگرنه با او مانند دیگر کشورها تعامل می‌شد.

حسینی خاطرنشان کرد: قبل از اینکه دور جدید تحریم‌ها را آغاز کنند و بخواهند صدور نفت ایران را به صفر برسانند، پوزه آنان به خاک مالیده و با مخالفت کشورهای بزرگ جهانی تصمیم آن‌ها به شکست و عقب‌نشینی منجر شد.

وی، زلزله سیاسی، تزلزل و رسوایی در عربستان و دیگر هم‌پیمانان آمریکا در جریان قتل خاشوقجی را لطف خدا دانست و گفت: با پیروزی دمکرات‌ها در انتخابات مجلس آمریکا، شکاف در پایگاه حاکمیت شیطان افزایش یافته و به لطف خدا امریکا در لبه پرتگاه قرار گرفته است.

کد خبر 4453421

منبع: مهر

کلیدواژه: ابرکوه امام جمعه ابرکوه سيد ابراهيم حسيني یزد اربعین 97 اربعین حسینی یوم الله 13 آبان بوشهر مشهد مرز مهران راهپيمايي 13 آبان گرگان شهرکرد پدافند غیرعامل خرم آباد شیراز سنندج خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۴۱۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش عربستان به وتوی آمریکا به قطعنامه فلسطین

عربستان سعودی امروز(جمعه) از ناکامی شورای امنیت بین المللی برای تصویب پیش نویش قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل ابراز تاسف کرد.

به گزارش مشرق، وزارت امور خارجه عربستان با انتشار بیانیه ای در این زمینه اعلام کرد: جلوگیری از عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد، به تقویت سرکشی رژیم اشغالگر اسرائیل و ادامه نقض قوانین بین المللی بدون وجود هیچ عامل بازدارنده ای در این زمینه کمک می کند و هیچ گونه کمکی به برقراری صلح نخواهد کرد.

وزارت خارجه عربستان همچنین تأکید کرد: بار دیگر از جامعه جهانی می خواهیم به مسئولیت هایش در زمینه توقف تجاوزگری اشغالگران اسرائیلی به غیر نظامیان در غزه، حمایت از حق ملت فلسطین در تعیین سرنوشت شان و برپایی کشور مستقل فلسطین به پایتختی بیت المقدس براساس طرح صلح عربی و قطعنامه های بین المللی ذیربط عمل نماید.

آمریکا بامداد جمعه در رای‌گیری شورای امنیت، قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل را وتو کرد. از ۱۵ عضو شورای امنیت ۱۲ عضو به این قطعنامه رای مثبت و انگلیس و سوئیس رای ممتنع دادند.

کشور الجزایر پیش نویس قطعنامه عضویت کامل فلسطین را در سازمان ملل به شورای امنیت سازمان ملل ارائه کرده بود و خواستار طرح آن در نشست روز پنجشنبه این شورا شده اما کشور مالت که رئیس دوره‌ای شورای امنیت در ماه جاری میلادی (آوریل) است، ابتدا اعلام کرد که شورای امنیت عصر جمعه به وقت محلی در این باره تصمیم گیری خواهد کرد اما سرانجام این نشست عصر پنجشنبه به وقت محلی برگزار شد.

تصویب یک قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل مستلزم آن است که حداقل ۹ رأی مثبت را بدون مخالفت یا همان وتوی پنج عضو دائم شورای امنیت یعنی آمریکا، انگلیس، روسیه، فرانسه و چین به دست آورد.

پیش از منابع آگاه اعلام کرده بودند که این قطعنامه از حمایت ۱۳ عضو شورای امنیت برخوردار است اما احتمالا آمریکا یکی از اعضای اصلی شورای امنیت و حامی همیشگی (رژیم) اسرائیل، با آن مخالفت و آن را وتو خواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی اعلام کرد که واشنگتن به این قطعنامه رای مثبت نخواهد داد.

فلسطین اکنون ناظر دائمی در سازمان ملل است. در سال ۲۰۱۱، فلسطین برای عضویت دائمی در سازمان ملل درخواست داده بود، اما بعداً تصمیم گرفت برای مدتی به عنوان ناظر دائمی باقی بماند.

در ماه آوریل، فلسطین نامه ای به شورای امنیت سازمان ملل ارسال و درخواست کرد که پیوستن آن به سازمان ملل متحد به عنوان یک عضو دائمی را دوباره بررسی کند.

کشورهای دارای این وضعیت می توانند در اکثر جلسات شرکت کنند و تقریباً به تمام اسناد مربوطه دسترسی داشته باشند، اما حق رای ندارند. به جز فلسطین، واتیکان نیز دارای وضعیت ناظر دائمی در سازمان ملل است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • واکنش عربستان به وتوی آمریکا به قطعنامه فلسطین
  • سردار فدوی: به کوچک‌ترین اقدام اسرائیل پاسخ قاطع می‌دهیم
  • کوچک‌ترین اقدام اسرائیل علیه ایران پاسخ داده می شود
  • رونمایی از تازه‌ترین جنایت صهیونیست‌ها / گرفتاری مردم غزه در تله پهپادی شیطان
  • تغییر استاندار مازندران شایعه است/ حسینی پور می ماند
  • آمریکا برای توقف جنگ در غزه اراده سیاسی ندارد
  • قیمت دلار با همان شدتی که رشد کرد، به‌زودی سقوط می‌کند
  • پیش‌بینی جالب یک فعال اقتصادی درباره نرخ ارز
  • خدا، مردم، میهن
  • دبیرکل اتاق ایران و عراق: دلار می‌ریزد