Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-23@09:59:39 GMT

۳۰ درصد روغن مصرفی کشور «پالم» است

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۴۶۵۹۱

۳۰ درصد روغن مصرفی کشور «پالم» است

مدیرکل غذا و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: در صنایع غذایی به تناسب مورد مصرفی از انواع مختلف روغن پالم استفاده می‌شود. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری داتشجو، وحید مفید با اشاره به اینکه نسبت کلی مصرف پالم به کل روغن مصرفی بین ۳۰ تا ۴۰ درصد است، به پایگاه خبری سازمان غذا و دارو گفت: از مجموع ۲۱۰ میلیون تن روغن مصرفی در دنیا ۶۰ تا ۷۰ میلیون تن روغن پالم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مفید با اشاره به اینکه مصرف روغن پالم در یک دوره افزایش یافت، افزود: براساس تصمیمی که در شورای عالی سلامت گرفته شد، نظرات کارشناسی به این نتیجه رسید که نسبت پالم به کل روغن مصرفی کشور به حدود ۳۰ درصد کاهش یابد. وی ادامه داد: در سازمان غذا و دارو نسبت مصرف روغن پالم را به کل روغن مصرفی بر مبنای ۳۰ درصد تنظیم و کنترل می‌کنیم.
مدیرکل غذا و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه روغن پالم در فرمولاسیون بسیاری از روغن‌ها مثل سرخ کردنی، مینارین (خامه گیاهی) و روغن‌های نیمه جامد وجود دارد، اظهار داشت: در حال حاضر میزان مصرف روغن پالم در کشور روند طبیعی دارد، البته واردات پالم امسال به دلیل محدودیت تخصیص ارز کند شده بود که رفع شد.
مفید با رد وجود روغن‌های درجه دو و سه پالم، گفت: روغن پالم چند نوع است که به تناسب فرآورده مد نظر انتخاب می‌شود، به عنوان مثال، در روکش بستنی باید از روغن با درصد اشباع بالا استفاده شود.
وی با تاکید بر اینکه سلامت مواد غذایی فله مورد تائید سازمان غذا و دارو نیست، افزود: در کارخانه‌های صنعتی انواع روغن وارداتی پالم را باتوجه به نوع فرمولاسیون و به نسبت مناسب استفاده می‌کنند و در آزمایشگاه درصد اشباع و ترانس روغن قابل تنظیم و کنترل است، درحالیکه در کارگاه‌های زیرزمینی این انتخاب وجود ندارد و ممکن است برای یک فرآورده از نوع نامناسب پالم استفاده شود چراکه امکان آزمایش و جداسازی وجود ندارد؛ بنابراین به مردم توصیه می‌کنیم محصولات غذایی فله را خریداری نکنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: روغن پالم روغن مصرفی روغن مایع روغن جامد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۴۶۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخلات ارضی از ۶۸ درصد زمین‌های کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما. علیرضا گودرزی، معاون حفظ و یکپارچگی اراضی سازمان امور اراضی گفت: سال گذشته ما بیش از ۷۰ هزار تغییر کاربری شناسایی کردیم و بیش از ۳۰ هزار مورد را قلع و قمع کردیم و این امر ادامه دارد.
او با بیان اینکه بیشترین خطر تغییر کاربری متوجه اراضی کلاس ۱ و ۲ در اراضی شمالی کشور هست گفت: از ۱۸ میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی حدود ۵ میلیون هکتار کلاس ۱ و ۲ هستند و همین تغییر کاربری‌ها امنیت و اقتدار غذایی را با مشکل مواجه خواهد کرد.
آن طور که سازمان امور اراضی اعلام کرده است تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی به طور متوسط  ۵ الی ۱۰ درصد رشد داشته است.
پور تحویلدار، مدیرفناوری سازمان امور اراضی کشور هم گفت: از اول فروردین ۱۴۰۰ تا ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ در سطح کشور چیزی حدود ۳۱ هزار مورد شناسایی و تغییر کاربری غیر مجاز داشتیم.

به گفته معاون سازمان امور سازمان امور اراضی تنها ۳۶ درصد از اراضی کشور، زمین‌های کشاورزی مرغوب هستند.
اما با اجرای قانون یکپارچه سازی اراضی کشور موجب حفظ کاربری بیشتر شده است و علاوه بر جلوگیری از خشک شدن زمین‌های قابل کشت از تغییر کاربری آنها نیز جلوگیری می‌شود.
خضری، مدیرکل یکپارچگی اراضی و بهره وری سازمان امور اراضی هم گفت: در غالب یکپارچه سازی و تجمیع سازی اراضی کشاورزی ۴۱۱ پایلوت در کل کشور داریم  و ۷ هزار هکتار از اراضی ما یکپارچه سازی شده است و در چشم انداز جدید امیدواریم که حدود ۱۰ هزار هکتار تجمیع و یکپارچه سازی شود.
تداخلات مالکیت زمین هم مشکل دیگر در مسیر حفظ کاربری اراضی کشاورزی است و بر اساس اعلام سازمان امور اراضی زمین‌های کوچک و بدون سند مهمترین دلیل و بهانه برای تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی محسوب می‌شود.
رحیمی، کارشناس اداره مهندسی امور اراضی هم گفت: مجموع ۷۰ هزارو ۹۰۰ پلاک مشمول رفع تداخلات کشور تاکنون ۱۸ هزار و ۵۰۰ پلاک رفع تداخل شده است و اگر از لحاظ سطح به موضوع نگاه کنیم بالغ بر ۱۰ میلیون و صد هزار هکتار رفع تداخل کرده ایم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی









­

دیگر خبرها

  • بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی | طبع زیتون گرم است یا سرد ؟ ؛ هر آنچه درباره زیتون باید بدانید
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • برای کاهش میزان نمک مصرفی روزانه خودتان آشپزی کنید
  • تأمین پنج درصد برق اداره‌های فارس با تجدیدپذیر‌ها
  • خواص «زیتون» معجزه‌گر
  • رفع تداخلات ارضی از ۶۸ درصد زمین‌های کشاورزی
  • ۶۵ درصد هزینه سلامت از جیب مردم پرداخت می‌شود
  • شناسایی ۲.۷ میلیون پرونده جدید مالیاتی در کشور
  • پرداخت ۵۰ درصد از مالیات از یک درصد مودیان
  • این غذاها مهمترین عامل ابتلا به سرطان هستند