Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@10:48:47 GMT

کاهش قاچاق غذا و دلاری دیگر که صرف ندارد

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۴۷۶۶۲

"با توجه به شرایط ارزی، قاچاق مواد غذایی کاهش یافته؛ چراکه برای قاچاقچیان صرف نمی‌کند که با ارز آزاد اقدام به قاچاق کنند، اما به هر حال همچنان قاچاق برخی محصولات غذایی وجود دارد"؛ مبحثی که مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بر آن تاکید می‌کند

به گزارش ایسنا، ‌ زمزمه‌های اجرای سامانه اصالت و رهگیری فرآورده‌های سلامت محور از سال ۹۳ در سازمان غذا و دارو به گوش رسید تا کنترل تقلب‌ و قاچاق در این حوزه تشدید شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس برچسب‌گذاری فرآورده‌های غذایی هم جهت کاهش قاچاق و تقلب در مواد غذایی آغاز و سامانه‌ای تحت عنوان TTAC راه‌اندازی شد تا مردم بتوانند با استفاده از آن از اصالت فرآورده‌های سلامت محوری چون غذا مطمئن شوند. حال باید دید این اقدامات تا چه اندازه در کنترل قاچاق و تقلب در این حوزه‌ها موثر بوده است و آیا توانسته سد راه قاچاقچیان زیرزمینی غذا شود.

در عین حال در حال حاضر نرخ بالای دلار نیز مانعی دیگر برای قاچاقچیان فرآورده‌های غذایی شده و با این نرخ‌ها دیگر سودهای کلان و آنچنانی عایدشان نمی‌شود. به همین دلیل هم طبق گفته مسوولان سازمان غذا و دارو، میزان قاچاق فرآورده‌های غذایی کاهش یافته است. هرچند که هنوز هم میزانی از قاچاق در این حوزه وجود دارد و بهترین هوشیاری مردم و استفاده از راهکارها و امکانات کنترلی ایجاد شده است.   

دکتر وحید مفید - مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر لزوم استفاده از محصولات غذایی کارخانه‌ای که دارای پروانه ساخت و مجوزهای بهداشتی از سوی سازمان غذا و دارو هستند، گفت: در عین حال متاسفانه با چالشی به نام قاچاق در محصولات و فرآورده‌های غذایی وارداتی مواجهیم. بنابراین اگر مردم می‌خواهند محصولات غذایی وارداتی را تهیه کنند، حتما توجه داشته باشند که این محصولات مجوز ورود و برچسب اصالت سازمان غذا و دارو را داشته باشد.

وی درباره آمار قاچاق در حوزه فرآورده‌های غذایی، گفت: باید توجه کرد زمانیکه محصولی از نظر ویژگی‌های کیفی مطابق استانداردها باشد و تولیدکننده محصول خارجی نیز حائز شرایط مورد نظر ما باشد، ‌مشکلی برای ورود این فرآورده از مسیر قانونی و با اخذ مجوزهای قانونی به کشور وجود ندارد. بنابراین معمولا محصولاتی که از نظر کیفی و استانداردها دچار مشکلند، نمی‌توانند از سازمان غذا و دارو مجوز ورود دریافت کنند؛ چراکه محصول دچار ایراد کیفی بوده یا تولیدکننده‌اش معتبر نیست.

مفید افزود: در عین حال با بدانیم که در برخی موارد فرآورده‌های غذایی قاچاق، تقلبی نیز هستند؛  به‌طوریکه توسط قاچاقچیان از کشورهای همسایه گرفته شده و به نام برندهای معروف و به صورت قاچاق وارد کشور ما می‌شوند که البته با محصول برند اصلی اختلاف قیمت هم دارند. این موضوع در انواع شکلات‌ها، کنسروها، آدامس‌ها و بسیاری از آدامس‌های موجود در بازار و ... دیده می‌شود.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه مردم می‌توانند محصول غذایی قاچاق را از نوع اصیل‌شان، از طریق برچسب اصالت شناسایی کنند، افزود: بر این اساس باید کد درج شده بر روی برچسب اصالت محصولات را به سامانه ۲۰۰۰۸۸۲۲ ارسال کنند. به این ترتیب اطلاعات محصول برایشان در قالب پیامک ارسال شده و اعتبار یا عدم اعتبار آن نیز مشخص می‌شود. بنابراین کالاهایی که برچسب اصالت ندارند، مجوز سازمان غذا و دارو را هم ندارند و مصرف آنها می‌تواند مخاطرات جدی را به دنبال داشته باشد.

قاچاقیان زیرزمینی حوزه غذا

وی تاکید کرد: ممکن است قاچاقچیان یک برند معتبر و مشهور را در کشورهای همسایه در کارگاه‌های زیرزمینی بدون در نظر گرفتن هیچگونه شرایط بهداشتی جعل کرده و فرمولاسیون‌شان از انواع ترکیبات نامناسب باشد. البته سازمان غذا و دارو نظارت‌هایش را چه در مراکز نگهداری و چه در مراکز فروش این محصولات انجام می‌دهد، اما بهترین نظارت‌کنندگان خود مردم هستند. وقتی کالای قاچاقی خریداری نشود، ‌طبعا انگیزه‌ای برای قاچاقچیان هم وجود نخواهد داشت.

قاچاق غذا کاهش یافت

مفید با بیان اینکه در حال حاضر با توجه به شرایط ارزی، قاچاق مواد غذایی کاهش یافته است، افزود: چراکه برایشان صرف نمی‌کند که با ارز آزاد اقدام به قاچاق کنند و بر همین اساس اکنون میزان قاچاق در این حوزه کمتر شده است، اما به هر حال همچنان قاچاق برخی محصولات غذایی وجود دارد. مردم مطمئن باشند که این محصولات حتما دچار مشکلند و ممکن است تقلبی باشند. البته به طور کلی نسبت درصد محصولات قاچاق در بازار محصولات و فرآورده‌های غذایی کمتر شده است، زیرا برایشان صرفه اقتصادی ندارد.

میزان قاچاق در بازار غذا

وی افزود: البته درصد قاچاق در بازرا غذا خیلی زیاد نیست و از حدود ۱۱۵ تا ۱۲۰ میلیون تن مواد غذایی که در کشور وجود دارد، حدود ۹۰ تا ۹۵ میلیون تن آن محصولات غذایی هستند که به صورت آماده مصرف می‌شوند مانند میوه، ‌سبزی، غلات، حبوبات و ... حال درصد زیادی و حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد از ۲۰ تا ۳۰ هزار تنی که غیرآماده‌اند، تولید داخل بوده و ممکن است مجموعا دو تا سه درصد در این بازار قاچاق داشته باشیم، اما همین میزان هم می‌تواند مخاطراتی برای سلامتی مردم ایجاد کند، اما نسبت به کل مصرف مواد غذایی، میزان قاچاق در این حوزه زیاد نیست.

مفید با بیان اینکه امیدوارم روزی بیاید که هیچ محصول قاچاق و ناسالمی در بازار نباشد، گفت: یکی از چالش‌هایی که در حال حاضر با آن مواجهیم این است که گاهی در واحدهای غیرمجاز داخلی هم شاهد تولید محصولات ناسالم هستیم که البته به محض اینکه مشاهده کنیم، با آنها برخورد می‌کنیم، اما این محصولات هم می‌توانند مخاطراتی برای مصرف‌کننده به همراه داشته باشند. نمونه‌اش هم برخی ماست‌بندی‌های غیرمجاز یا فله‌فروشی‌های شیر، لبنیات یا خیارشور و ترشیجاتی که به صورت غیرمجاز و حتی گاهی با افزودن رنگ و ... تولید می‌شوند.

تبلیغات کذب درباره فرآورده‌های غذایی صنعتی

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره تمایل مردم به خرید محصولات غذایی از فله‌فروشی‌ها و واحدهای سنتی به جای فرآورده‌های غذایی صنعتی، گفت: متاسفانه تبلیغات کذبی درباره محصولات غذایی صنعتی انجام شده که مردم آنها را به صورت یک اصل باور کردند. به عنوان مثال به وفور درباره فرآورده‌های لبنی می‌شنویم که محصولات کارخانه‌ای رقیق‌تر هستند. درحالیکه طبق بررسی که دو سال قبل انجام شده بود بسیاری از این واحدهای فله‌فروشی و سنتی از روغن‌های گیاهی در فرآورده‌های لبنی استفاده می‌کردند، کاری که کارخانه‌های تحت کنترل انجام نمی‌دهند.

وی افزود: به هر حال چربی بالاتر باعث می‌شود که مصرف‌کننده احساس دهانی پرچرب‌تری درباره فرآورده داشته باشد؛  درحالیکه این چربی مجاز نیست. حال کارخانه، ‌ شیر کم‌چرب را بر اساس توصیه‌های ما تولید کرده است. طبعا خوشمزگی فرآورده پرچربی بیش از محصول کنترل شده کارخانه‌ای است، اما سایر مواد مغذی اعم از ویتامین، پروتئین و ... در محصول کارخانه‌ای وجود دارد. بنابراین این یک دیدگاه اشتباه است و باید فرهنگ و نگرش‌های تغذیه‌ای اشتباه مردم اصلاح شود تا محصولی که می‌تواند بلای جان‌شان شود، را انتخاب نکنند.

چگونه از "سلامت" و "اصالت" محصولات غذایی مطمئن شویم؟

دکتر کیانوش جهانپور-سخنگوی سازمان غذا و دارو نیز درباره وضعیت برچسب اصالت در محصولات غذایی، به ایسنا، گفت: در حال حاضر فرآورده‌ها و محصولات غذایی داخلی دارای پروانه ساخت بوده و محصولات و فرآورده‌های غذایی، آرایشی - بهداشتی، دارویی و... وارداتی نیز برچسب اصالت را دریافت کرده‌اند. در حوزه فرآورده‌های غذایی وارداتی تقریبا همه محصولات برچسب اصالت دریافت کرده‌اند،  به جز کیسه‌های برنج وارداتی که آنها هم به زودی با همکاری واردکنندگان این برچسب را نصب خواهند کرد.

وی افزود: مردم می‌توانند از طریق سامانه TTAC اصالت کالاها و فرآورده‌های غذایی را با چند روش کنترل کنند. به این صورت هم می‌توانند کد روی برچسب اصالت محصول را به شماره ۲۰۰۰۸۸۲۲ پیامک کنند تا اطلاعات کالا اعم از تاریخ تولید، انقضا و اصیل بودن کالا برایشان ارسال شود و هم از طریق سایت TTAC.IR از اصالت فرآورده غذایی مورد نظرشان مطمئن شوند. در عین حال نرم افزار TTAC هم به منظور استعلام تشخیص اصالت کالاهای سلامت محور راه‌اندازی شده است. بر این اساس می‌توان این نرم‌افزار را بر روی گوشی‌های تلفن همراه اندروید نصب و از این طریق اصالت کالاهای سلامت‌محور را شناسایی کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: برچسب اصالت سازمان غذا و دارو صنایع غذایی غذا مواد غذايي وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۴۷۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لاغری در یک هفته ؛ نکات مهم برای کاهش وزن در یک هفته

برای اینکه در یک هفته لاغر شوید و به تناسب اندام برسید، باید به برخی نکات توجه داشته باشید. این نکات شامل تغییر در سبک زندگی و عادت‌ها، تغییر رژیم غذایی و تغییر در برنامه‌های ورزشی هستند. البته توجه داشته باشید که نباید به صورت فشرده عمل کنید. 

به عنوان مثال برنامه‌های غذایی فشرده نتایج معکوس دارند و چندان برای سلامتی مناسب نیستند. در ادامه برخی نکات را برای شما بیان می‌کنیم.

تغییر سبک زندگی

به گزارش فیت کلاب، برای لاغری در یک هفته، باید تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنید. عادت‌های روزانه تاثیر قابل توجهی بر تناسب اندام و کاهش وزن دارند. به عنوان مثال برخی عادات نامناسب مانند سیگار کشیدن یا عدم تحرک طی روز، بر متابولیسم و سوخت و ساز بدن شما تاثیرگذار هستند. در نتیجه باید این عادات نامناسب را اصلاح کنید و سبک زندگی سالمی را برای خود انتخاب کنید. 

تعیین اهداف مناسب 

یکی دیگر از بهترین نکات برای لاغری در یک هفته، تعیین اهداف مناسب است. سعی کنید اهداف واقع گرایانه و قابل قبول داشته باشید. برخی افراد انتظارات غیر واقع گرایانه دارند. به عنوان مثال تصمیم می‌گیرند در یک هفته ۱۵ کیلو کاهش وزن داشته باشند. اما واقعاً چنین چیزی امکان‌پذیر است؟ 

هدف شما باید به گونه‌ای باشد که به سلامت جسمانی شما آسیب نرساند. به عنوان مثال، می‌توانید طی یک هفته بین یک الی دو کیلوگرم کاهش وزن داشته باشید. اما کاهش وزن بیشتر از ۴ الی ۶ کیلوگرم توصیه نمی‌شود. زیرا ممکن است بدن شما در معرض بروز مشکلاتی مثل سوء تغذیه و کمبود مواد مغذی قرار گیرد.

سرعت مصرف غذا 

یکی دیگر از مهم‌ترین نکاتی که باید به آن توجه کنید، سرعت مصرف غذا است. سریع غذا خوردن آسیب بسیار زیادی به بدن وارد می‌کند و باعث افزایش وزن می‌شود پس پیشنهاد می‌کنیم برای هر وعده غذایی بین ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان بگذارید. 

غذا را به خوبی بجوید و عجله نکنید. مطالعات انجام شده نشان می‌دهد، جویدن کامل غذا به کاهش وزن و تناسب اندام کمک می‌کند. علاوه بر این سریع غذا خوردن باعث پرخوری می‌شود. زیرا در این حالت، معده نمی‌تواند سریعا پیام‌های سیری را برای مغز ارسال کند.

کاهش کالری دریافتی 

یکی از مهم‌ترین مسائل برای لاغری در یک هفته، کاهش کالری دریافتی است. بهتر است در هر وعده مقدار کمتری غذا مصرف کنید. اخیراً یک مطالعه نشان داد که ارتباط مستقیم بین افزایش وزن و کشیدن غذای بیشتر در بشقاب وجود دارد. بنابراین بهتر است مقدار کمی غذا در بشقاب بریزید و همان مقدار را میل کنید.

 حتی نباید در مصرف غذاهای سالم نیز زیاده‌روی کنید. پیشنهاد می‌کنیم غذاهای پر حجم و کم کالری را انتخاب کنید. به عنوان مثال سبزیجات و میوه‌ها حجم زیادی دارند و باعث پر شدن معده می‌شوند. در عین حال دارای مقدار کمی کالری هستند و باعث افزایش وزن نمی‌شوند.

جلو تلویزیون غذا میل نکنید 

یکی از عادات غذایی نامناسب که باعث افزایش وزن می‌شود، مصرف غذا جلوی تلویزیون است. این کار باعث می‌شود تا صرفاً روی فیلم تمرکز کنید و توجه به غذا نداشته باشید. مطالعات انجام شده نشان می‌دهد، مصرف غذا در مقابل تلویزیون باعث پرخوری می‌شود. برای لاغری در یک هفته، باید برخی از این عادات را تغییر دهید و از مصرف غذا در مقابل تلویزیون خودداری کنید. 

از قانون ۸۰/۲۰ پیروی کنید 

این قانون بهترین گزینه برای کاهش وزن و لاغر شدن است. در این قانون، ۸۰ درصد رژیم غذایی شما باید شامل خوراکی‌های سالم و مقوی باشد. ۲۰ درصد باقیمانده باید شامل غذاهای مورد علاقه و دلخواه باشد. 

لاغر شدن در یک هفته با ورزش امکان پذیر است؟

اگر فعالیت‌های ورزشی به شکل مناسبی انجام شوند، تاثیر بسیار زیادی بر لاغری خواهند داشت. پژوهش‌های انجام شده نشان می‌دهد، ورزش کردن به شما کمک می‌کند تا وزن خود را به سرعت کاهش دهید و به تناسب اندام برسید. 

برخی از ورزش‌های هوازی مانند دویدن، پیاده روی، شنا و دوچرخه سواری، بهترین گزینه برای لاغر شدن در یک هفته هستند. علاوه بر این، فعالیت‌های ورزشی هوازی باعث افزایش ضربان قلب، افزایش متابولیسم و تجزیه چربی‌های اضافی بدن می‌شوند. 

اهمیت ورزش برای لاغری در یک هفته 

برخی تمرینات مانند رقص، دویدن و پرش بدون طناب، تاثیر بسیار زیادی بر تناسب اندام دارند. اگر تمایل برای انجام دادن این ورزش‌ها ندارید، پیشنهاد می‌کنیم پیاده‌روی را امتحان کنید. پیاده‌روی یک ورزش هوازی ساده و سبک برای تجزیه چربی‌های اضافی بدن است. می‌توانید محیط‌های مختلف مثل پارک یا حیاط را برای پیاده‌روی انتخاب کنید.

 در کنار این ورزش، می‌توانید تمرینات قدرتی با وزنه انجام دهید. این تمرینات باعث افزایش حجم عضله می‌شوند. اگر به برنامه ورزشی نیاز دارید، پیشنهاد می‌کنیم از مربیان ورزش کمک بگیرید. این افراد به شما کمک می‌کنند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن به نتیجه برسید و طی بازه زمانی کوتاهی لاغر شوید.

رژیم غذایی مناسب برای لاغری در یک هفته 

سوال مهمی که برای بسیاری از افراد ایجاد می‌شود، این است که چه بخوریم تا در یک هفته لاغر شویم؟ توجه به رژیم غذایی اهمیت بسیار زیادی دارد. در ادامه بهترین نکات غذایی برای لاغر شدن در یک هفته را برای شما بیان می‌کنیم: 

سبزیجات سالم 

میزان مصرف سبزیجات چربی‌های سالم و پروتئین بدون چربی را افزایش دهید. وعده‌های غذایی باید به گونه‌ای تنظیم شوند که حاوی مقدار قابل توجهی پروتئین، چربی‌های سالم و مقدار بسیار کمی کربوهیدرات باشند. بهتر است بیشتر از ۲۰ تا ۵۰ گرم کربوهیدرات طی روز مصرف نکنید.

 اما به طور کلی، می‌توانید برای تعیین مقدار کربوهیدرات مصرفی با متخصص تغذیه مشورت کنید. علاوه بر این، نباید خود را به تعداد کمی از غذاها محدود کنید. می‌توانید طیف گسترده‌ای از غذاهای سالم را به رژیم خود اضافه کنید و از برنامه خود لذت ببرید.

سبزیجاتی که حاوی مقدار کمی کربوهیدرات هستند را به رژیم خود اضافه کنید. برخی از این سبزیجات شامل کلم بروکلی، گل کلم، اسفناج، کلم پیچ، چغندر، کاهو، خیار و کرفس هستند. بهتر است سبزیجات را به صورت بخارپز شده میل کنید. نیازی به سرخ کردن سبزیجات نیست. زیرا سرخ کردن سبزیجات، بخشی از مواد مغذی و آنتی اکسیدان موجود در آن‌ها را از بین می‌برد. 

مصرف پروتئین 

برخی از منابع غذایی پروتئینی سالم شامل سفیده تخم مرغ، سویا و مرغ هستند. علاوه بر این می‌توانید ماهی‌هایی مانند ماهی سالمون، قزل آلا و صدف‌هایی مثل میگو و خرچنگ را به رژیم خود اضافه کنید. این ترکیبات  سرشار از پروتئین هستند. ماست یونانی بدون چربی هم گزینه مناسبی برای جذب پروتئین است. 

چربی های سالم 

برخی از منابع چربی سالم شامل آووکادو، آجیل، روغن زیتون، روغن نارگیل و روغن آووکادو هستند. این چربی‌های سالم را به رژیم خود اضافه کنید. این مواد غذایی گزینه‌های بهتر و سالم‌تری نسبت به چربی‌های اشباع شده هستند.

کاهش مصرف شیرینی 

از مصرف بیش از حد شیرینی و شکلات خودداری کنید. زیرا این ترکیبات حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات هستند. شیرینی و شکلات باعث افزایش ترشح انسولین می‌شوند. این هورمون برای ذخیره چربی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. 

به همین دلیل برای افرادی که رژیم‌های لاغری را دنبال می‌کنند، چندان مناسب نیست. زمانی که سطح انسولین بدن کاهش یابد، فرایند تجزیه چربی آغاز می‌شود. این مسئله به بهبود عملکرد کلیه و دفع سدیم اضافی از بدن کمک می‌کند. 

کاهش مصرف خوراکی ناسالم 

از مصرف خوراکی‌های ناسالم که سرشار از نشاسته و کربوهیدرات هستند، خودداری کنید. برخی از این خوراکی‌ها شامل چیپس، پفک و مواردی مانند این هستند. علاوه بر این، پیشنهاد می‌کنیم مصرف خوراکی‌های چاق کننده مانند نوشابه، آبنبات و مواردی مانند این را کاهش دهید. 

کاهش مصرف چربی حیوانی 

تا حد امکان از مصرف چربی‌های حیوانی خودداری کنید. این چربی‌ها در گوشت قرمز و گوشت گاو یا بره وجود دارند. مطالعات انجام شده نشان می‌دهد، چربی‌های حیوانی باعث افزایش وزن و کاهش متابولیسم بدن می‌شوند. این مسئله تاثیرات نامطلوبی بر هضم غذا دارد. 

مصرف قند طبیعی 

قندهای طبیعی را به رژیم خود اضافه کنید. این مواد غذایی گزینه‌های بهتری نسبت به قندهای مصنوعی هستند. به عنوان مثال می‌توانید میوه‌هایی مانند تمشک، زغال‌اخته و توت فرنگی مصرف کنید. به جای اینکه هنگام صرف صبحانه از شکر استفاده کنید، می‌توانید عسل مصرف کنید.

اهمیت برنامه ریزی برای لاغری طی یک هفته 

یک برنامه غذایی ۷ روزه داشته باشید. لیست برنامه غذایی برای لاغری باید شامل وعده‌های غذایی اصلی و وعده‌های غذایی کوچک باشد. وعده‌های غذایی کوچک در میان وعده‌های غذای اصلی مصرف می‌شوند. برنامه شما باید به گونه‌ای باشد که هر روز در زمان‌های مشخصی غذا مصرف کنید. 

به هیچ وجه وعده‌های غذایی خود را حذف نکنید. مصرف حدود ۱۴۰۰ کالری طی روز همراه با انجام فعالیت‌های ورزشی، به کاهش وزن کمک می‌کند. وجود یک برنامه غذایی برای رسیدن به موفقیت و تناسب اندام ضروری است. 

حتی اگر قصد دارید در بازه زمانی یک هفته لاغر شوید، باز هم باید به وعده صبحانه توجه داشته باشید. صبحانه اهمیت بسیار زیادی برای تناسب اندام دارد. سعی کنید یک صبحانه کوچک و سرشار از پروتئین مصرف کنید. پروتئین انرژی مورد نیاز بدن شما را فراهم می‌سازد و از افت قند خون جلوگیری می‌کند. 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کمک 500 میلیارد دلاری چین به پروژه شهر هوشمند نئوم
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • اعلام اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز
  • اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز اعلام شد
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر
  • بیت‌کوین جهش کرد/ پیش‌بینی ۱۴۰هزار دلاری برای رهبر بازار رمزارز!
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • لاغری در یک هفته ؛ نکات مهم برای کاهش وزن در یک هفته