Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، سردار اسماعیل کوثری، جانشین قرارگاه ثارالله سپاه پاسداران و نماینده مردم تهران در دوره های هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی  در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری تقریب مذاهب به اهمیت هنر بر نزدیکی بین مذاهب اشاره کرد و اظهار داشت: به طور کلی دیدگاه ها در رابطه با بحث هنر متفاوت است، لذا این نگاه زمانی که متفاوت می شود، یک باره بحث شهادت هم یک کار هنرمندانه و هنری می شود، چراکه اساسا هر انسانی با هر تفکری که باشد، جان خودش را بهترین برای خود می داند که کوچکترین آسیبی به آن وارد نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه افزود:زمانی که یک انسان الهی مانند، آقا اباعبدالله الحسین عاشق خداوند می شود، شرایط به گونه ای رقم می خورد که همه هنرها در این تصمیم و رفتار فردی مانند امام حسین(ع) و کسانی که در این مسیر به معنی واقعی گام برمی دارند، مشاهده می شود؛ این ایثار، این فداکاری و از خود گذشتگی و جان فشانی که آگاهانه انجام می دهند همگی هنر یک انسان است که می آید و از همه چیز می گذرد و در نهایت  فقط  با خدا و خالق خود معامله می کند و خداوند هم این انسان را می خرد.

کوثری با بیان اینکه حضرت عبدالله الحسین در واقع در روز عاشورا این چنین صحنه ای را به نمایش در آورد، تصریح کرد: امام حسین(ع) و یاران ایشان، یکی پس از دیگری آن چنان هنرمندانه بدون اینکه بخواهند کوچکترین بداخلاقی بکنند و یا کوچکترین رفتار ناشایست را از خود نشان دهند با دشمن برخورد کردند.

وی خاطرنشان کرد: امام حسین (علیه السلام) با بهترین اخلاق و رفتار شب عاشورا با خدا راز و نیازی کرده و خودش را برای آن روز آماده می کند، لذا نتیجه این می شود که یک انسان این چنین هنر خود را در این عالم به نمایش می گذارد و زمانی که از خود ایشان و یا برادرزاده اش می پرسند، شما مرگ را در چه می بینید؟ می گوید " احلی من العسل "  و  این نشان دهنده آن است که چنین انسان هایی می آیند با ایثار و فداکاری برای آنکه به آن هدف اصلی و آن مسیری که خداوند برایشان مشخص کرده است، برسند.

جانشین قرارگاه ثارالله سپاه پاسداران با تأکید بر اینکه این بهترین هنری است که هر انسانی می تواند از خود نشان دهد تصریح کرد: لذا روز عاشورا با هنرنمایی تک تک یاران و فرزندان اقا ابا عبدالله الحسین و برادرانشان در مقابل دشمن همراه بود و اگر چه آنها به ظاهر شکست خوردند، ولی این رفتار و اخلاق هنرمندانه امام حسین(ع) و یارانش بود که توانست اثرگذار باشد و باقی بماند، تا آنجایی که ما می بینیم بعد از گذشت 14 قرن انسان های آزادی خواه و افرادی که فقط می خواهند به مردم خدمت کنند و در مسیر خدا گام بردارند، این چنین در صحنه حاضر می شوند و همان مسیر را طی می کنند، اگر راه جهاد باشد وارد جهاد می شوند و اگر در راه راهپیمایی و پیاده روی از نجف به کربلا باشد به صحنه می آیند و این صحنه را به صورت جمعی نشان می دهند و اینجاست که ما تأثیر آن را می بینیم.

سردار کوثری در ادامه اظهار داشت: لذا در زمینه تقریب مذاهب هم کسانی که می آیند و با این مجموعه سر و کار دارند، انسان های آزاده ای هستند؛ اینکه خودشان به صورت مکتوب مطالعه می کنند و آشنا می شوند، بررسی واقعه عاشورا و حرکت شجاعانه امام حسین علیه السلام در قالب هنرهای نمایشی مثل تعزیه خوانی، همگی می تواند همان در راه خدا زیستن و در راه خدا فدا شدن باشد، بدون آنکه چشم داشتی به چیزی از دنیا داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: استفاده از هنر به ویژه هنرهای نمایشی باعث می شود که واقعه عاشورا و قیام امام حسین(ع)  تاثیرگذارتر باشد، همچنان که ما شاهد بودیم،  شهدای ما عینا مسیر شهدای کربلا را ادامه دادند و اینجاست که می بینیم تا چه اندازه هنر توانسته تأثیرگذار باشد و  جوانانی که حتی مسلمان هم نیستند ولی آزادی خواه هستند، این چنین از حرکت عاشورا تاثیر بپذیرند.

سردار کوثری در پایان گفت: لذا چه بحث تقریب مذاهب و چه بحث قیام عاشورا را به دلیل حرکت از خود گذشتگی و ایثار و شهادتی که در آن وجود دارد، بسیاری از افرادی که آزادی خواه هستند،  را به راحتی می‌پذیرند.

انتهای پیام/ 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۴۸۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهدای کربلای ۵ و عاشورا مهمان مسجد مقدس جمکران

همزمان با شهادت امام جعفر صادق (ع)، آیین تشییع و تدفین دو شهید گمنام که در عملیات کربلای۵ و عاشورا به فیض شهادت نائل شدند؛ با حضور عاشقان و منتظران امام زمان (عج) در آستان مقدس مسجد جمکران برگزار می‌شود.

این مراسم با حضور جمعی از خانواده‌های معظم شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم، مسئولین و مردم انقلابی استان قم و زائران و منتظران برگزار و روز جمعه چهاردهم اردیبهشت ماه ساعت ۱۶:۳۰ از انتهای بلوار پیامبر اعظم(ص)، میدان آل یاسین آغاز خواهد شد.

پیکرهای مطهر این دو شهید گرانقدر دفاع مقدس تا صحن جامع امام مهدی (عج) تشییع و پس از اقامه نماز بر پیکر آنها، در خاک مقدس جمکران به خاک سپرده می‌شوند.

خبرنگار: زینب دده‌بیگی

انتهای خبر/

کد خبر: 1229157

دیگر خبرها

  • امام صادق (ع) محور وحدت بین مذاهب اسلامی است
  • تاکید بر اهمیت اطلاع رسانی در خصوص فضای مجازی
  • حب به اهل بیت(ع) موجب تقریب مذاهب است
  • اعتراضات دانشجویی در آمریکا، انعکاس نامه رهبر انقلاب به جوانان غربی است
  • سیزدهمین کاروان فرهنگی ورزشی جاده ولایت میهمان خوزستانی‌ها
  • حرکت‌های جهادی کارخانه انسان‌سازی است
  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است
  • اهمیت دوچندان صنعت نفت با فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر
  • شهدای کربلای ۵ و عاشورا مهمان مسجد مقدس جمکران
  • چهارمین پیش‌نشست دوازدهمین همایش فلسفۀ دین معاصر در دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی