Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهانبخش محبی‌نیا، نائب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا درباره الزامات و مؤلفه‌های مدیریت کشور در شرایط تحریم گفت: مسئولان کشور در همه سطوح باید به همه واقعیت‌های بین‌المللی و داخلی توجه کنند. ما در جهانی زندگی می‌کنیم که چه بخواهیم و چه نخواهیم، دیگران با ما کار دارند و ما هم با آنها تعامل داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر جنگ در قالب‌های نظامی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی به شکل خدعه درآمده است. اروپا، خاورمیانه و آسیا در اثر تحریم‌های آمریکا متأسفانه به نوعی وارد بازی‌هایی شده‌اند که به جای افزایش مسالمت، به افزایش زیان منجر می‌شود.

وی افزود: لذا برای اعمال محدودیت در مقابل تحریم‌های آمریکا، فتنه‌گری صهیونیست‌ها و مخصمه وهابی‌گری سعودی‌ها باید بیش از پیش به فنون دیپلماسی مجهز شویم و به آن وقوف پیدا کنیم و  لازم است حوزه دیپلماسی کشور از حالت انفعالی بیرون بیاید.

وحدت؛ حلال بسیار از مشکلات داخلی در شرایط تحریم

محبی‌نیا ادامه داد: اما در سطح داخلی وحدت بزرگ‌ترین موهبت و نعمت الهی است که با دستاویز قراردادن آن می‌توان بخش اعظم از مشکلات داخلی را حل کرد اما متأسفانه همه از وحدت سخن می‌گویند و هیچ کس به آن عمل نمی‌کند.

نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اظهار کرد: تقویت توان مدیریتی قوای سه‌گانه و باز کردن فضا برای نیروهای مؤمن، دلسوز و سالم یکی از پنجره‌هایی است که در این دوران باید به سرعت باز شود. کوچک کردن حجم بودجه، حذف تمامی ردیف‌های غیر ضروری قوای سه‌گانه، کم کردن هزینه‌های حکومت و دولت، تأکید بر صادرات و تولید ملی، اصلاح سریع نظام بانکی و مهار سریع نقدینگی از جمله الزامات مهم دیگر مدیریتی در شرایط تحریم است. اگر نقدینگی به مرز دو هزار تریلیون تومان برسد یک فاجعه رخ خواهد داد.

تأمین حداقل معیشت مردم؛ اقدام اورژانسی در دوران تحریم 

وی تأکید کرد: تأمین حداقل معیشت مردم هم جهت انجام وظیفه ملی و هم برای کنترل پیامدهای اجتماعی و سیاسی آن از مجموعه اقدامات دیگری است که باید به صورت فوری و اورژانسی در دستورکار برای اجرا قرار گیرد و به نحوی مدیریت شود که مردم در سریع‌ترین زمان آن را حس کنند.

محبی‌نیا یادآور شد: این اقدامات باید تا پایان سال انجام شود تا با تکیه بر کسب درآمد‌های شش‌ماه اول سال برای سال آتی خود را برای شرایط تقریبا سخت‌تری آماده کنیم. اگر با این منوال حرکت کنیم مطمئنا از نتیجه تحریم‌های ظالمانه خود را رها خواهیم کرد.

اهمیت توجه به شفافیت در وضعیت تحریم

محبی‌نیا درباره اهمیت توجه به مسئله شفافیت در شرایط تحریم و مقابله با اقدامات غیر شفاف به اسم دور زدن تحریم به ویژه براساس سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب در خصوص ضرورت شفافیت در همه امور به جز اسرار نظامی و امنیتی گفت: در همه زمینه‌ها هرکسی به هر نحوی از بودجه برداشت می‌کند باید به اطلاع عموم مردم برسد و باید مجلس آن را مصوب کرده باشد و هر کسی خارج از مصوبه مجلس بخواهد دست به منابع ملی و عمومی بزند باید با برخوردهای قانونی مواجه شود.

وی ابراز کرد: البته در خصوص مسائل نظامی فرمایش مقام معظم رهبری بسیار حکیمانه بود اما خود نهادهای نظامی در برابر رهبری نظام مسئولند نه اینکه احساس کنند هیچ جایی در نظام جمهوری اسلامی بر آنها نظارت نمی‌کند. دستگاه‌های نظارتی و بازرسی وابسته به رهبری نحوه صرف هزینه توسط این نهادها و مدیریت نظامی را پیکیری می‌کند. در واقع هیچ نهاد و سازمانی نیست که خارج از نظارت باشد. شفافیت بدون شک داروی عمر طولانی، پایداری و مانایی نظام جمهوری اسلامی است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: تحریم وحدت شفافیت آمریکا بودجه نقدینگی اصلاح نظام بانکی ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۴۸۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام فوری برای مرمت بند خاکی ابراهیم آباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، کمال کریمی در بازدید از بند خاکی ابراهیم آباد گفت: با توجه به حجم ورودی آب و سیلاب به این بندخاکی از سیلاب دهانه فخرآباد، این بند خسارت‌هایی داشته که نیاز به ساماندهی دارد.

وی افزود: در این مجموعه یک بند خاکی اصلی و ۱۴ بند خاکی دیگر به عنوان پخش سیلات قرار دارد. پیگیری لازم برای تخصیص اعتبار از استان و سطح ملی خواهیم کرد تا این مجموعه به سروسامان برسد و از آب سیلاب این منطقه بهره برداری لازم انجام شود.

سرپرست فرمانداری مهریز ادامه داد: در ۳۰ سال گذشته اقدام اساسی و مناسبی برای مرمت بند خاکی ابراهیم آباد صورت نگرفته است و به زودی با مطالعه توسط منابع طبیعی و با تخصیص اعتبار این بند مرمت می‌شود.

احمد آخوندی تصریح کرد: برای ذخیره آب بیشتر در این بند‌ها برنامه ریزی و به زودی اقدام می‌شود.

دیگر خبرها

  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • مردم پایه اقتدار حکومت اسلامی را تشکیل می‌دهند
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • دولت آمریکا قصد اعمال تحریم‌هایی علیه یگان‌های نظامی اشغالگران را ندارد
  • هزینه 5 میلیونی برای هر ایرانی/ ماجرا چیست؟!
  • افزایش بودجه نظامی انگلیس در کوران انتقادها
  • اقدام فوری برای مرمت بند خاکی ابراهیم آباد
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از حمله و آزار و اذیت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از برحورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • بانک‌هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل خواهند شد/ مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم